Za vse kar ne paše pod ostale debate, prosti čas...

Uporabniški avatar
Jorgi
Poznavalec foruma

Kraj: zabji raj

Napisal/-a Jorgi So mar 03, 2007 4:58 pm

Bom namesto zajčka poskusila najti kako zajčico :D

Ma jz bi se enako odločila kot sem se, čeprav pravzaprav delam iz projekta na projekt... Ni mi žal, ker nekako nisem človek, ki bi bil zadovoljen z rutinirano vsakodnevno službo od 8 do 16ih. Res pa je, da po drugi strani ni nobene socialne varnosti. Vsak od nas poišče svojo pot, le dobro je treba premisliti, za kaj se odločiti, ker ponavadi tu ni "popravnega" izpita oz. je ta tako težak, da jih zelo malo izdela. Moj nasvet, vzemite si čas za odločitev.

@spyker: mislim, da smo v večini kar se nerazumevanja sončka tiče :lol:
Obey me. You'll be happier.

Uporabniški avatar
myster
Poznavalec foruma

Kraj: malo tu, malo tam, odvisno od vremena

Napisal/-a myster So mar 03, 2007 5:28 pm

130k sit maš čist dovol da preživiš pa da maš streho nad glavo...
KAKORKOL:
kar me najbol moti pr nas slovencih...da je tako prevelik davek in otegljaj pr plači da lahk romi in takšni ko se jim ne da na šiht in raje posedajo doma (lenobo podpirat) dobivajo socialno podporo (ki ni tako majhna), delavec pa pridno in redno hodi v službo pa mu še trgajo stran plačo...
potem me moti tudi fejst slabe plače glede na evropske, ki so podobno razvite kot SLO.še posebej pa prevelik DDV. :evil:

Uporabniški avatar
sonček
1/2 zvezdice

Kraj: 10 km iz Žirov v hribe

Napisal/-a sonček So mar 03, 2007 6:43 pm

jorgeus je napisal/-a:Bom namesto zajčka poskusila najti kako zajčico :D

Ma jz bi se enako odločila kot sem se, čeprav pravzaprav delam iz projekta na projekt... Ni mi žal, ker nekako nisem človek, ki bi bil zadovoljen z rutinirano vsakodnevno službo od 8 do 16ih. Res pa je, da po drugi strani ni nobene socialne varnosti. Vsak od nas poišče svojo pot, le dobro je treba premisliti, za kaj se odločiti, ker ponavadi tu ni "popravnega" izpita oz. je ta tako težak, da jih zelo malo izdela. Moj nasvet, vzemite si čas za odločitev.

@spyker: mislim, da smo v večini kar se nerazumevanja sončka tiče :lol:

kaj vam spet ni jasn
Osu gre samo enkrat na led.lp

Vuso
Stalni uporabnik

Kraj: Lj

Napisal/-a Vuso Ne mar 04, 2007 11:21 am

Kar se plač tiče je pač naše gospodarstvo tako kot pač je.Če premalo izdelajo nimajo od česa dat za plače.Že tako je minimalna plača dostikrat problem za delodajalce, ker preprosto nimajo.Če bi država vzela manjši del dajatev(penzija npr.) bi se pa poznalo na drugih koncih in bi bila spet piz.darija.

Uporabniški avatar
eclipse_R
Poznavalec foruma

Napisal/-a eclipse_R Po mar 05, 2007 6:56 pm

penzij že tko zmankuje in je nam ne bo praktično nič ostalo, ko bomo enkrat tam..

lp
Slika

Vuso
Stalni uporabnik

Kraj: Lj

Napisal/-a Vuso Po mar 05, 2007 10:37 pm

Tole s penzijami bodo že morali nekako porihtat, drugače zna priti do VELIKIH problemov.Predstvaljajte si, da delate 40 let in vam redno trgajo, potem pa izveste, da ni več penzij.Da se to zgodi meni, bi koga obesil za j***a(dobesedno).Ne mi čisto jasno kako bodo prešli na ameriški penzijski sistem, ker, če nehajo trgat za penzije, bo denarja zmanjaklo v trenutku očesa.Jaz mislim, da bo evropa še zelo dolgo ostala kjer je s penzijami
Vrni se na Nima veze z avtomobilizmom

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 1 gost