Za vse kar ne paše pod ostale debate, prosti čas...

Uporabniški avatar
H2
Uporabnik

Kraj: ljubljana

Napisal/-a H2 So mar 03, 2007 9:43 am

kljukec je napisal/-a:največ živcev, pa časa pa dnarja boš pršparal, če greš v trgovino pa kupiš bluetooth na usb za rač- pa nauš več rabu kabla
mene je tud zajebavalo- načeloma je napaka na kablu- sam trenutno mi dela čist normalno
lohka se greš ment za nov kabl- oz. testiranje- sam po vsej vrjetnosti kabl ni pod garancijo- si ga že kdaj pohodil, se zapeljal s stolom čez....
lp

nisem ga zapelja ali pohodil nikoli, ker je biu 7mesecev v škatli! ko ga pa človek 1x nujno potrebuje pa mora narest 101 način kako se bo povezal! :x :shock:

rožlek
Nov uporabnik

Kraj: Laško

Napisal/-a rožlek Ne mar 11, 2007 9:22 pm

zacetne serije teh nokij imajo serijske napake...ne eno ampak weliko...bilo je weliko reklamacij glede n serij

Uporabniški avatar
Spyker
Poznavalec foruma

Kraj: okolica Ljubljane

Napisal/-a Spyker Ne mar 11, 2007 9:39 pm

Sem opazil ja, moja N90 gre v kratkem spet na servis, ker se je pojavilo nekaj novih napak. Na srečo mi še teče garancijski rok.
Če je ravno, ni zabavno.

CM
Novinec

Napisal/-a CM To mar 13, 2007 2:53 pm

Spyker je napisal/-a:Sem opazil ja, moja N90 gre v kratkem spet na servis, ker se je pojavilo nekaj novih napak. Na srečo mi še teče garancijski rok.

Moja N90(stara eno leto in 3 mesece) je sedaj že četrtič ali petič na servisu, od tega so jo enkrat poslali celo v Nemčijo, ker jo tukaj niso znali popravit :roll: To je moja druga N90, prvo sem nesla po sedmih dneh zamenjat, ker je telefon sam od sebe poskušal odstraniti pomnilniško kartico :roll: Na Mobitelu so mi po nekaj kreganja vložili zahtevek za zamenjavo telefona za novo N90 ali povrnitev kupnine, očitno sem naletela na kakšnega šefa, ker tisti študenti niso nikoli znali nič konkretnega povedat, razen tega da mi nikakor ne morem dobiti novega telefona. Napake se pa kar ponavlajo naprej in naprej :roll: Kupilš telefon za 60k, ves čas ga nosiš na servis, za nadomesten telefon pa dobiš takega za 5k, ki komaj dela :roll: :evil:

Uporabniški avatar
bass
Mojster foruma

Kraj: Ljubljana

Napisal/-a bass To mar 13, 2007 4:07 pm

Razlog za vse te bedarije je, da imamo v sloveniji drugorazredne telefone (B klasa), še posebej če vzmeš z naročniškim paketom je telefon slabši. Tisti v prosti prodaji še niso taka kriza.
Jeremy Clarkson je napisal/-a:You can not be a true petrolhead until you have owned an Alfa, until you have experienced that roller-coaster of pain, disappointment and agony for that brief moment, when everything works.

Uporabniški avatar
skoda
Nov uporabnik

Napisal/-a skoda To mar 13, 2007 4:50 pm

Razlog za vse te bedarije je, da imamo v sloveniji drugorazredne telefone (B klasa), še posebej če vzmeš z naročniškim paketom je telefon slabši. Tisti v prosti prodaji še niso taka kriza.

to bi pa kr znalo držat

rožlek
Nov uporabnik

Napisal/-a rožlek Pe mar 16, 2007 9:05 am

ja sej začetne so ble sam take.da so mele napake.sam to so zej odpravl pa mislim da zdaj delujejo normalno.pa ni bil ta problem le v sloveniji temveč povsod ;)

Uporabniški avatar
Spyker
Poznavalec foruma

Napisal/-a Spyker Pe mar 16, 2007 1:49 pm

Res je, problemi se vedno pojavljajo samo v začetnih serijah, kasneje napake odpravijo. Vsaj v grobem. Tko je povsod, tud pri avtomobilih - pri prvih avtomobilih ki se izdelajo je vedno največja možnost tistih prvih porodnih napak, kasneje ko je proizvodnja utečena, je ta možnost manjša; je pa res da nikoli ni izničena.

Za N90 vem da je bil na začetku ogromen naval (verjetno je bilo z N70 isto) in jaz sem svojo dobil slučajno, ker jo je nekdo rezerviral in je ni prišel na Mobitelov center iskat tisti dan kot je bil zmenjen, tko da sem jo potem jaz dobil, če ne bi moral čakat še vsaj 1 teden.

To je pač tista začetna vnema, ki ti da lekcijo, bom za drugič vedel da ne bom več kupil mobitela ki je ravnokar prišel na trg. Raje nekaj mal starejšega in preverjenega...
Če je ravno, ni zabavno.

rožlek
Nov uporabnik

Napisal/-a rožlek So mar 17, 2007 12:45 am

res je :D

Uporabniški avatar
H2
Uporabnik

Kraj: ljubljana

Napisal/-a H2 So mar 17, 2007 8:19 am

Spyker je napisal/-a:Res je, problemi se vedno pojavljajo samo v začetnih serijah, kasneje napake odpravijo. Vsaj v grobem. Tko je povsod, tud pri avtomobilih - pri prvih avtomobilih ki se izdelajo je vedno največja možnost tistih prvih porodnih napak, kasneje ko je proizvodnja utečena, je ta možnost manjša; je pa res da nikoli ni izničena.

Za N90 vem da je bil na začetku ogromen naval (verjetno je bilo z N70 isto) in jaz sem svojo dobil slučajno, ker jo je nekdo rezerviral in je ni prišel na Mobitelov center iskat tisti dan kot je bil zmenjen, tko da sem jo potem jaz dobil, če ne bi moral čakat še vsaj 1 teden.

To je pač tista začetna vnema, ki ti da lekcijo, bom za drugič vedel da ne bom več kupil mobitela ki je ravnokar prišel na trg. Raje nekaj mal starejšega in preverjenega...

ja.. samo Nokia N70 je bil telefon leta 2006 baje...

rožlek
Nov uporabnik

Napisal/-a rožlek So mar 17, 2007 8:24 am

hm to pa nwm :shock: ...we sam da je blo zlo welik problemov z zacetno serijo :D

Uporabniški avatar
Spyker
Poznavalec foruma

Napisal/-a Spyker So mar 17, 2007 1:04 pm

Telefon leta gor ali dol, to men nič ne pomeni in nobenmu ne da vedeti kolk začetnih problemov je z njim.
Če je ravno, ni zabavno.

Uporabniški avatar
2Fast&2Furious
Mojster foruma

Kraj: Lj

Napisal/-a 2Fast&2Furious So mar 17, 2007 1:47 pm

mogoče kdo ve kako je sedaj z nokio N70, verjetno ni več vseh teh napak,glede na to da ej zunaj že kar dolgo časa?

V kratkem bom menjal telefon, pa se nekako odločam medN70 in 5500
Mogoče kak predlog oz. nasvet?

hvala
pL<-

rožlek
Nov uporabnik

Napisal/-a rožlek So mar 17, 2007 2:37 pm

mislim da je izbira N serije odlicna ;)
Vrni se na Nima veze z avtomobilizmom

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 4 gostov