Za vse kar ne paše pod ostale debate, prosti čas...

Uporabniški avatar
Badmike
Novinec

Kraj: Tu pa tam

Napisal/-a Badmike Če mar 15, 2007 7:44 am

moj oče jat ko neki Tim Taylor in rad predeluje twe mopede pa kosilnice pa žage!
No uspelo mu je nekaj neverjetnega. Avtomatik letn. 72 doseže hitrost 110 km/h
Vem sliši se kot da no res in ni mogoče ampak sem sam preveril ko sem se peljal za njim!
Vem le da je povečal kompresijo zbrusil bat in izhode bat je 42l in na bivšem TAM-u so mu predelali zobnike v menjalniku ter druge velikosti zunanjih zobnikov (ketna)!
Res da moped nabira dolgo zarad prenosov saj so pospeški zelo slabi ampak končna pa je ubitačna! Na mopedu pa se čuti moč kak ga trese!
Tak da je možno tudi druge mopede spravit prek 100!
Make my day

Uporabniški avatar
Blinder
Mojster foruma

Kraj: Obala

Napisal/-a Blinder Če mar 15, 2007 11:25 am

Badmike je napisal/-a:moj oče jat ko neki Tim Taylor in rad predeluje twe mopede pa kosilnice pa žage!

Kosilnice pa zage :lol:

Ima slucajno kdo kak dober bat&cilinder za apn6 za prodat?

Za kaj pa se gre pri nastavitvi vziga na apn6? In kako se to pocne?
Sem fant redkih besed. Govori vec moja desna noga.

night racer
Nov uporabnik

Kraj: prevalje

Napisal/-a night racer Če mar 15, 2007 4:24 pm

pri nastavitvi vžiga nastavljaš samo platine tek celotno ploščo (predvžig) nastavljeno moraš imeti tako da ko je bat 0.5cm pod vrhom celingra moraš imeti platine razprte toliko da komaj gre kos papirja najboljše račun od petrola mednjima in to je sicer tudi najbolj odprt položaj platin, celotno ploščo pa nastavlaš kakor je najbolje zate da najdeš svoj opimum (visoke ture- nizne ture) clockwise-v smeri urnega kazalca so visoke ture anticlokwise-nasprotni smeri pa so nizke
2 fast and 2 loud 4 you mothafucka

Uporabniški avatar
_blackman
Nov uporabnik

Napisal/-a _blackman To mar 27, 2007 5:26 pm

imam eno vprašanje glede apn6 in homologacije :D

Z sošolcem se nameravama spustit v totalno predelavo apn-ke. Kot prvo bi rada zamenjala tank in odebelila ogrodje. Pa me zanima kako bi bilo potem z tem na tehničnem??

night racer
Nov uporabnik

Napisal/-a night racer To mar 27, 2007 5:51 pm

nebo prišel čez tehničnega zato ker nebo vozilo "tehnično izpravno" če se bota špilala na gištilu, za tank pa natveziš da je bolj varen če pride do vžiga sam more bit dobro prišraufan gor ;) vlk sreče pa poročajta če bo vama uspelo kaj naredit
Zadnjič spremenil night racer, dne Če mar 29, 2007 2:51 pm, skupaj popravljeno 1 krat.

Proton-Blaž
Stalni uporabnik

Kraj: Mb

Napisal/-a Proton-Blaž Sr mar 28, 2007 9:27 pm

Kok eni sanjajo o brzinah...Glejte tko je nabav si sl celinder po možnosti original fi...Napili izpuh pretok in vsis.Fergazer priporočam dellorto okrog 20-24mm...Z mf powerjem izpuhom neboš mel uporabnega motorja ker bo vleku samo na visokih.Nared sam ror in izračunaj resonanco pa bo...Men gre moped okol 100 z daljšimi bi mrde zvrtu 110 ...sam to je junior cly v bistvu...

night racer
Nov uporabnik

Napisal/-a night racer Če mar 29, 2007 2:50 pm

men je uspelo z navadnim cyl ga do 110 sprajt sam zdj mam gištel hin :( (bližnje srečanje drevesa ter mene ko sem se vozil iz praznovanja :( :( ) sicer se pa vse da če se hoče

AUDI A6
Nov uporabnik

Kraj: Jesenice

Napisal/-a AUDI A6 So mar 31, 2007 8:50 am

daj še kako sliko gor da vidim(o) kak si naredu

night racer
Nov uporabnik

Napisal/-a night racer To apr 03, 2007 3:06 pm

slikic trenutno ni... bom pa poslikal ko pridem do digitalca... zdj je že skop narejen
Vrni se na Nima veze z avtomobilizmom

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 3 gostov