Danes sem imel čas in sem šel v to trgovino ki je naredila precejšen prepih v našem prostoru. Pač sem si reku da grem pogledat in preveriti če držijo nekatere trditve, ki jih tudi tukaj sem prebral. In na vašo razočaranje (nekateri) je Lidl čisto nekaj drugega kot pa ga nekateri opisujete
Najprej glede izvora hrane oz. živila. Opazil sem da precejšno število živil izhaja iz avstrije oz. nemčije. In ne iz Poljske, Češke, itd.

Res da tu pa tam pri kakšnem artiklu sm zasledil narejeno na Poljskem. Mislim da je to bilo pri ribah. Drugje tega nism zasledil. Imajo tudi našo ala "mercatorjo" robo. Tudi srečal sem da imajo robo kot jo ima mercator. Tako da govoriti o 3 razredni kvaliteti hrane se mi zdi smešno.
Aja prodajalke oz. zaposleni sem opazil da so precej sproščeni in nism zaznal kake napetosti smer vodja - zaposlena. Na blagajni je potekalo vse normalno brez večje hitrosti normalno. Tko da vse trditve ki so bile tukaj napisane se pač ne morem z njim strinjati

Pač problem je bil pri nas da smo bili skoraj 10 let v izolaciji

Merkator nam je bil monopolist in tega se je tudi držal.
Pač najprej pejd pogledat kakšno je stanje in naj ne govori nekaj na pamet naj se najprej prepriča oz. naredi raziskavo ali je Lind 3 razredna trgovina....po domače povedano sem bil prijetno presenečen. Vzdušje je bil prijetno izbire ogromno. In gotovo bom šel raje večkrat v Lidl kot pa v Mercatorja
Tudi v Mercator sem doživel da so bile pomaračne suhe. Dobesedno suhe. Tko da ga kujete v zvezde se samo pokaže vaše neznanje oz. ne prenesete boljše trgovse politike.
Ja pa kdo pravi da je Lidl, Hofer, itd. trgovina za socilane reveže. Ta je res smešna :P
Ah pustimo sam hotel sm napisat da glih ni tako kot nekateri tukaj opisujejo. Tko da vsak bo šel tja ker se bo "domače" počutil
Lp