Lonca84 je napisal/-a:na kakšen ekonomski faks se vpiš pa ti bodo to zelo hitro razložil!!ne moreš primerjati amerike pa slovenije.....slovenija obstaja šele od leta 1991....tist kar je blo prej ne šteje, nič nismo ˝podedovali˝, kmetje v sloveniji nimajo prov veliko veš...mal razmisl, pejt za en tedn na kmete pa boš vidu kaj je to deu, pa boš povedu a je dost denarja al ne...glede penzij pa tko, res je da so mal prevelike, ampak ne pa neki glumiti glede partizanov pa borcev.....če jih takrat ne bi bilo, vprašanje kje bi bili mi!!! ZDA so gospodarsko bolj razvite kot slovenija, se razvijajo, napredujejo....mi pa komaj sledimo evropskim državam...seveda gredo ljudje raje vn delat, ker za isto izobrazbo dobijo več denarja kot v sloveniji....pa se pol po 10ih letih vrenjo v slovenijo pa živijo k carji....o tem bi se dal še veliko povedat...sam mislim da je bolj da si kako knjigo prebereš!!!
myster je napisal/-a:no kar bom zdele povedu ne več če bo glih res.moj sošolc ma eno vlko kmetijo.in ko delajo on, brat pa oče-gre vsak z svojem traktorjem.novi traktorji požrejo še pa še nafte, majo pa 3 avte in vsi so dizli in potem še za avto dobijo povrjen (na črno)-oni pa rečejo da so delal s traktorji...
no tut bi se kr neki miljonov € poznal, če zdaj ta vlada ne bi razsipala z denarjem...
Recimo:vladno letalo, ministri so potrebovali pisarne ( samo da so si zrihtali sobo-brez omar, računalnikov, miz itd.) so porabili slabih 15 MILJARD bivših SIT in še in še in še bi ti lahk naštevu.vsako leto smo vedno bol v pufah (krediti) pa vsako leto je večji davek... država še ni finančno dovolj močna kkr si domišljajo uni u LJ ko se jim reče VLADA.Ali pa velik delež denarja se daje v žep...kdo ve?
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 3 gostov