In_Liner je napisal/-a:pa tud TV je kriu filmi pa to k si folk lahka misli da je ko superman pa batman pa kko se u bronx-u koljejo pa to
pol bi pa še oni radi bli tko
Lonca84 je napisal/-a:prvo kot prvo upam da moji otroc ne bodo taki...če ne....bodo kako fasal, sem pa proti nasilju...ampak mam pa še vseen tisto v glavi zob za zob!!!! Če boš ti mene jz tebe-ta varjanta....to kar je blo tle na posnetku je pa itak čist mem!!!
fiatpowered je napisal/-a:Nič ne bo fasal, ker doma ob tebi bo priden fantek, v šoli pa bo pretepal šibkejše od sebe. Sej to se skoz dogaja, samo včasih pride v javnost in potem se vsi debilno čudijo, kako je to mogoče. Ti bi svojga fantka še branila v takih razmerah če bi ga obtožili nasilja,ker bi pač verjela svojemu sinu, kakor to počnejo sedanji starši, če si gledala trenja to veš. Tako da ne nabijaj v tri dni. Vsaka mati bo ščitila svojega sina, pa naj ga obtožijo umora, sin je le sin ali hči seveda.
Lonca84 je napisal/-a:fiatpowered je napisal/-a:Nič ne bo fasal, ker doma ob tebi bo priden fantek, v šoli pa bo pretepal šibkejše od sebe. Sej to se skoz dogaja, samo včasih pride v javnost in potem se vsi debilno čudijo, kako je to mogoče. Ti bi svojga fantka še branila v takih razmerah če bi ga obtožili nasilja,ker bi pač verjela svojemu sinu, kakor to počnejo sedanji starši, če si gledala trenja to veš. Tako da ne nabijaj v tri dni. Vsaka mati bo ščitila svojega sina, pa naj ga obtožijo umora, sin je le sin ali hči seveda.
ok veš, me še mal premal poznaš, mam mlajšiga brata... pa vem kaka je mularija!!! brat ni tak....in vem da tut moji ne bodo taki-to vse se tiče vzgoje, mene so doma tko vzgojil-brata tut tko da nevem zakaj jz ne bi svoje otroke!!! mulcem ne smeš vsega verjet-to se itak ve!!!
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 3 gostov