Za vse kar ne paše pod ostale debate, prosti čas...

Uporabniški avatar
Nejko87
Poznavalec foruma

Kraj: Loka

nasilje med vrstniki

Napisal/-a Nejko87 Pe apr 13, 2007 12:00 am

http://24ur.com/naslovnica/novice/slove ... 180725.php
pobil bi tak folk
sam za odstrel...
s zastopm d štorkla prnese otroka... sam d pajk odnese avto... tega pa nam nkol zastopu....

Uporabniški avatar
crazy_0
Novinec

Kraj: Dolenja vas

Napisal/-a crazy_0 Pe apr 13, 2007 1:02 pm

Niso vredni metka...
Pošteno bi jih pa nalomil... :twisted:
......ROUSH...The Art of Performance Engineering......

Uporabniški avatar
2Fast&2Furious
Mojster foruma

Kraj: Lj

Napisal/-a 2Fast&2Furious Pe apr 13, 2007 1:29 pm

mater bi jst njih tkole ej...pa na vsake tok časa konkretno okol kepe :evil: sramota, da obstajajo taki ljudje oz taka mladina

Uporabniški avatar
In_Liner
Novinec

Kraj: Sezana

Napisal/-a In_Liner Pe apr 13, 2007 1:36 pm

kjeri kreteni...
mislim prou nimajo bolšega dela

Uporabniški avatar
michelin
Uporabnik

Kraj: Kamnik

Napisal/-a michelin Pe apr 13, 2007 2:17 pm

Stojte z nasiljem :idea: ,vsi taki nasilneži hočejo biti glavni in pa izstopati od ostalih. Verjemite ,da so v resnici čisto vredu fantje ali pa punce z pravo vzgojo in motivacijo.Če bi bili zaposleni s športom ali katerim drugim delom ,do tega nebi prihajalo.Veliko vlogo igra tudi vloga staršev in pa družbe v kateri se otrok giblje.Poznam primere ,ko dajo otroku kos kruha pa kak euro v žep ,da se spelje s stanovanja in da imajo starši mir pred njim.Potem se pa sprašujemo zakaj je tak otrok ,ki ga ulica vzgaja. :idea: 8)
Slika
Slika
Slika

Uporabniški avatar
Leonardo
Novinec

Kraj: Kranj

Napisal/-a Leonardo Pe apr 13, 2007 2:24 pm

Mislm da internet (youtube,googlevideo) ipd stvari ter mobiteli k majo dandanes
že vsak svojo kamerco naredil svoje.. in sicer da lažje pridejo take stvari v javnost
oz. da se take stvari sploh lahko zabeležijo..
sej smo mi tut kdaj kšnga mal klofal, alpa so mene, sam nikol kej v extreme
kaj šele da bi snemal ..

Uporabniški avatar
myster
Poznavalec foruma

Kraj: malo tu, malo tam, odvisno od vremena

Napisal/-a myster So apr 14, 2007 1:52 pm

michelin je zelo dobro povedal...in se enakega mnenja

Uporabniški avatar
In_Liner
Novinec

Kraj: Sezana

Napisal/-a In_Liner So apr 14, 2007 1:55 pm

pa tud TV je kriu filmi pa to k si folk lahka misli da je ko superman pa batman pa kko se u bronx-u koljejo pa to
pol bi pa še oni radi bli tko

Uporabniški avatar
Lonca84
Nov uporabnik

Napisal/-a Lonca84 So apr 14, 2007 4:23 pm

prvo kot prvo upam da moji otroc ne bodo taki...če ne....bodo kako fasal, sem pa proti nasilju...ampak mam pa še vseen tisto v glavi zob za zob!!!! Če boš ti mene jz tebe-ta varjanta....to kar je blo tle na posnetku je pa itak čist mem!!!
Najlepše šele pride. :)

fiatpowered
Novinec

Napisal/-a fiatpowered So apr 14, 2007 5:27 pm

In_Liner je napisal/-a:pa tud TV je kriu filmi pa to k si folk lahka misli da je ko superman pa batman pa kko se u bronx-u koljejo pa to
pol bi pa še oni radi bli tko

Dej ne govori traparij, filmi, nasilne igrice in kar je tega ne vplivajo na otroke da to počnejo. Kar vpliva na njih so razmere doma, starši, finančne razmere. Če se starši do svojih otrok obnašajo kot do psov, je velika verjetnost da bo otrok postal čustveno moten, kar pomen da bo zato svoja čustva kazal z nasiljem do drugih. Seveda to nekateri počnejo tudi s čistega sadizma.

fiatpowered
Novinec

Napisal/-a fiatpowered So apr 14, 2007 5:33 pm

Lonca84 je napisal/-a:prvo kot prvo upam da moji otroc ne bodo taki...če ne....bodo kako fasal, sem pa proti nasilju...ampak mam pa še vseen tisto v glavi zob za zob!!!! Če boš ti mene jz tebe-ta varjanta....to kar je blo tle na posnetku je pa itak čist mem!!!

Nič ne bo fasal, ker doma ob tebi bo priden fantek, v šoli pa bo pretepal šibkejše od sebe. Sej to se skoz dogaja, samo včasih pride v javnost in potem se vsi debilno čudijo, kako je to mogoče. Ti bi svojga fantka še branila v takih razmerah če bi ga obtožili nasilja,ker bi pač verjela svojemu sinu, kakor to počnejo sedanji starši, če si gledala trenja to veš. Tako da ne nabijaj v tri dni. Vsaka mati bo ščitila svojega sina, pa naj ga obtožijo umora, sin je le sin ali hči seveda. ;)

Uporabniški avatar
Lonca84
Nov uporabnik

Napisal/-a Lonca84 So apr 14, 2007 6:26 pm

fiatpowered je napisal/-a:Nič ne bo fasal, ker doma ob tebi bo priden fantek, v šoli pa bo pretepal šibkejše od sebe. Sej to se skoz dogaja, samo včasih pride v javnost in potem se vsi debilno čudijo, kako je to mogoče. Ti bi svojga fantka še branila v takih razmerah če bi ga obtožili nasilja,ker bi pač verjela svojemu sinu, kakor to počnejo sedanji starši, če si gledala trenja to veš. Tako da ne nabijaj v tri dni. Vsaka mati bo ščitila svojega sina, pa naj ga obtožijo umora, sin je le sin ali hči seveda. ;)

ok veš, me še mal premal poznaš, mam mlajšiga brata... pa vem kaka je mularija!!! brat ni tak....in vem da tut moji ne bodo taki-to vse se tiče vzgoje, mene so doma tko vzgojil-brata tut tko da nevem zakaj jz ne bi svoje otroke!!! mulcem ne smeš vsega verjet-to se itak ve!!!
Najlepše šele pride. :)

fiatpowered
Novinec

Napisal/-a fiatpowered So apr 14, 2007 6:52 pm

Lonca84 je napisal/-a:
fiatpowered je napisal/-a:Nič ne bo fasal, ker doma ob tebi bo priden fantek, v šoli pa bo pretepal šibkejše od sebe. Sej to se skoz dogaja, samo včasih pride v javnost in potem se vsi debilno čudijo, kako je to mogoče. Ti bi svojga fantka še branila v takih razmerah če bi ga obtožili nasilja,ker bi pač verjela svojemu sinu, kakor to počnejo sedanji starši, če si gledala trenja to veš. Tako da ne nabijaj v tri dni. Vsaka mati bo ščitila svojega sina, pa naj ga obtožijo umora, sin je le sin ali hči seveda. ;)

ok veš, me še mal premal poznaš, mam mlajšiga brata... pa vem kaka je mularija!!! brat ni tak....in vem da tut moji ne bodo taki-to vse se tiče vzgoje, mene so doma tko vzgojil-brata tut tko da nevem zakaj jz ne bi svoje otroke!!! mulcem ne smeš vsega verjet-to se itak ve!!!

Ja ampak ti si rekla da če bodo tvoji taki da bodo fasali, fora je da če bo tvoj mulc takšen da bo pretepal v šoli šibkejše od sebe ti tega ne boš zvedela, oz je možnost da to zveš zelo majhna, ker sam ti tega nebi povedal, žrtve pa tega enako ne razglablajo okoli. Če si gledala trenja tudi veš da je tam tista ravnateljica al kaj je že bila lepo rekla da se v postopkih ko bi šola hotla malo tem nasilnežem želela pristrič peruti, vedno vse konča ker vedno starši nasilneža stopijo na stran otroka, to so pač dejstva. Tako da ti lahko zdaj govoriš nekaj, dejstva pa govorijo drugače. In kot sem že zgoraj rekel največ možnosti da postale nasilen ima tisti otrok ki odrašča v bednih razmerah (nasilje v družini...itd), ampak vseeno obstajajo tudi primeri ko so mulci doma pridni in sicer v redu fantje, a vseeno potešujejo sadizem na šibkejših sovrstnikih.

Vuso
Stalni uporabnik

Kraj: Lj

Napisal/-a Vuso So apr 14, 2007 10:19 pm

Šibkejše pretepajo nesamozavestni slabiči.Pa nej bo to 14 letni mozoljko ali 40 letni alkoholik.oboji so zreli za psihiatra.
Za maltretiranje mularije ste pa krivi tudi starši.Najprej zato , ker mirno prenašate, da so razne socialke po šolah zaradi lepšega in ker nekateri mislite, da mora otrok vse probleme med vrstniki reševati sam.Ker tega ne zmore si niti ne upa povedat staršem kaj doživlja.No nekaterim se odfuka in naredijo potem resno pizdarijo.Večina resnih ekscesov po šolah so posledica maltretiranja.Nekoga stisnejo v kot in ker ne ve več kaj naj naredi potem nekoga npr "zabode".žrtev postane agresor in obratno.Cel šolski moralni sistem smrdi in tisto babo iz urada za mladino bi bilo treba najprej nalomt, da bi se zadeve začele premikati na bolje.
lp

Uporabniški avatar
speed93

Napisal/-a speed93 Sr apr 25, 2007 8:06 pm

men gre isto na k*** da se kao močnejši spravljajo šibkejše... :evil: to je tko revasto da to ni res :!: :!: :!:
more speed..........more fun

Uporabniški avatar
nebivedu
Moderator foruma

Kraj: Bogu iza nogu!

Napisal/-a nebivedu Če apr 26, 2007 9:51 am

Eh fantje, jst sm se pa vedno na najmočnejšega in največjega spravil. Pol so me pa vsi ostali pr mer pustil, ker so se bal. Maltretiral pa nikol nisem nobenga, ker se mi zdi brezveze spravljat na kakega revčka, ki se ne more brant. Ponavad sem se zraven postavu, ko so njemu kej težil, pa so ga potem hitr na mir pustil.

Pol pa k sm bil redar u diskačih, sem pa občasno naletu na kake tipčke , k se jim ni dal dopovedat, da bodo tepeni - takrat je pa potem padal, orenk.
Old subarus never die, they just get faster!

Uporabniški avatar
TooOldVehicle
Novinec

Napisal/-a TooOldVehicle Če apr 26, 2007 10:07 am

Nebivedu to glede redarjev in "tipčkov k se jim ne da dopovedat" je šele strahopetno, sam sem se že večkrat postavu redarjem po robu ko so nad mano hotli nek primitivizem zganjat, ker jest pač redarja ne ubogam (zato ker nikol ne rinem u težave in mi nima kej hodt govort kar koli), in pol se takoj zbere 5 junakov redarskih, vsi močni pa naTestosterirani da bodo tepežkali u skupini, redarji nimajo kej za tepst gosta pa če je ta še tako pijan, glasen, zoprn in uničuje inventar lokala, redar ga mora samo ven odnest in mu preprečit ponovni vstop, tle se pa pol tud konča, ne pa te Ljubljanski redarji vsi počefurjeni pa napihnjeni, vsak teden slišim da so koga natepežkal, en dan bo en un "tipčk" samo uzi sabo prvleku, pa bodo spet pokoli, pol se bodo pa spraševal debelo zakaj se je tipčku utrgal
Vrni se na Nima veze z avtomobilizmom

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 3 gostov