__PeTeR__ je napisal/-a:Zanima me, če ima kdo izkušnje z nakupom prek eBaya? Kolko je kej poštnina?odvisno kaj kupuješ in odvisno od prodajalca,države,dostavljalca,... Za števce iz nemčije/anglije več kot 10-15€ nebi smel dati Kako dolgo traja, da prejmeš artikel?zopet podobno kot zgoraj. Nekje 1 teden je povprečje. Sem dobil že čez dva dni pa tudi čez 1 mesec in več. Je treba pazit na kake nategavščine???seveda. najbolje je, da ko najdeš kak izdelk, ki ti je všeč, najprej pogledaš,kako so drugi kupci/prodajalci ocenili osebo, ki ima ta željeni izdelek. to pogledaš tako, da preveriš kakšen feedback ima (višja ko je števlo pozitivnih in % le teh, bolje je. seveda preveri zakaj so mu dali negativno oceno). nato preveri če je sploh pošiljanje v slovenijo. Če ne piše še ne pomeni, da ne bi poslal. Vsekakor pošlji email prodajalcu PREDEN biddaš v katerem ga povprašaš o ceni poštnine, bolj natančnem opisu izdelka, opcija plačila,... Vse to se moraš zmeniti preden podaš stavo kajti tako imaš končne stroške potrjene. V kolikor se prodajalec kasneje odloči, da je poštnina dražja, imaš pravico odstopiti od nakupa.
Eazy-O je napisal/-a:ervin30 je napisal/-a:netegov je kok hočeš sam sem doživu 4![]()
Resno? O_o
Za kaj se je pa šlo? Od koga si kupoval?
Aja, načeloma je najbolje kupovat od folka, ki je dobil veliko pozitivnih mnenj ali pa kakih powersellerjev.
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 3 gostov