Za vse kar ne paše pod ostale debate, prosti čas...

Uporabniški avatar
sonček
1/2 zvezdice

Kraj: 10 km iz Žirov v hribe

avtomehanik-avtoserviser

Napisal/-a sonček Pe jun 22, 2007 9:12 pm

Živjo

V čem je razlika včasih so bili avtomehaniki šranfal so vse, kar se je dalo a zdej bodo pa avtoserviserji samo delal servise al tud popravljal tako kot so nekoč avtomehaniki

P.S. Zadnjič sem pelov avto na optiko in mi je reku tam, če sem mehanik, se prav, da jih kr primanjkuje, pa je reku, da sta samo dva v razredu šla delat ostali pa šli naprej, to je reku za sina
Osu gre samo enkrat na led.lp

Uporabniški avatar
HONDEK
Novinec

Kraj: Maribor

Napisal/-a HONDEK So jun 23, 2007 12:31 am

avtoserviser je novi program ki se bo uvedel z drugim šolskim letom !" gre pa za program ki bo povezoval tehnologijo vozil z prakso. samo za moje pojme majo profesorju premalo prakse za novejša vozila. Valda pa da primankuje avtomehanikov ker doben nebo delal za taki dnar kot jim ponujajo. sam sem letos končal 3 leta avtomehanske šole pa grem dalje za Avtoservisni tehnik ;)
Gasilec z srcem dušo in telesom =)

Uporabniški avatar
RedBull™
Moderator foruma

Napisal/-a RedBull™ So jun 23, 2007 8:21 am

Sj to je ista figa,avtomehanik ali pa avtoserviser. Sonček a misliš,da je veliko takšnih avtomobilov,ki imajo servis in poleg tega nobene mehanske oz. elektronske napake. V današnjem času oz. avtomobilih,brez testerja ne moreš nič.

Je pa tko,po eni strani je težko dobit mehanike (vsaj dobre) ker res,folku ni do tega,da bi delu. Je pa tko,nekje imajo fantje super plače,drugje katastrofalne, najdejo se tudi privatniki, prikaterih morajo imeti fantje na sebi čipe,da človek točno ve,kje se delavec nahaja,kolkrat gre na wc itd. Kar je že popolnoma absolutna bedarija. Saj nekateri vedo,koga imam v mislih,javno ga ne bom tu izpostavlju,res da gre firmi oz. podjetju zlo super,ampak plače pa niso glih tko oh in sploh super,čepravje je blo nekoč drugačen govor oz. je pisalo.

No nima veze... naj vsak dala to kar mu paše,uživa v tem,in da je glede financ zadovoljen...
Ko grobar s ceste me bo pobral,vedite da redbull smrti se ni bal.

Uporabniški avatar
sonček
1/2 zvezdice

Napisal/-a sonček So jun 23, 2007 8:30 am

HONDEK je napisal/-a:avtoserviser je novi program ki se bo uvedel z drugim šolskim letom !" gre pa za program ki bo povezoval tehnologijo vozil z prakso. samo za moje pojme majo profesorju premalo prakse za novejša vozila. Valda pa da primankuje avtomehanikov ker doben nebo delal za taki dnar kot jim ponujajo. sam sem letos končal 3 leta avtomehanske šole pa grem dalje za Avtoservisni tehnik ;)

Misliš rečt strojni tehnik
Jaz pa grem letos vrjetno v Postojno za Strojnega inženirja na višjo ampak so mi rekli, da naj grem delat visoko sam kaj, ko je zahtevnost zelo velika vsaj na strojni.

Uporabniški avatar
black
Poznavalec foruma

Napisal/-a black So jun 23, 2007 11:21 am

sonček je napisal/-a:Misliš rečt strojni tehnik
Jaz pa grem letos vrjetno v Postojno za Strojnega inženirja na višjo ampak so mi rekli, da naj grem delat visoko sam kaj, ko je zahtevnost zelo velika vsaj na strojni.

good luck :lol:

Uporabniški avatar
HONDEK
Novinec

Kraj: Maribor

Napisal/-a HONDEK So jun 23, 2007 12:08 pm

sonček je napisal/-a:
HONDEK je napisal/-a:avtoserviser je novi program ki se bo uvedel z drugim šolskim letom !" gre pa za program ki bo povezoval tehnologijo vozil z prakso. samo za moje pojme majo profesorju premalo prakse za novejša vozila. Valda pa da primankuje avtomehanikov ker doben nebo delal za taki dnar kot jim ponujajo. sam sem letos končal 3 leta avtomehanske šole pa grem dalje za Avtoservisni tehnik ;)

je razlika med strojnim tehnikom pa avtoserviser tehnik !! ;)
Gasilec z srcem dušo in telesom =)

Uporabniški avatar
sonček
1/2 zvezdice

Napisal/-a sonček So jun 23, 2007 1:33 pm

HONDEK je napisal/-a:
sonček je napisal/-a:

je razlika med strojnim tehnikom pa avtoserviser tehnik !! ;)

aja je spet nov program a ni bilo tako avtomehanik in če si šel še +2 si pridobil izobrazbo strojnega tehnika, a zdej je pa spet nova smer.

Samo nekaj menda bo v kratkem sprejet nek zakon za vpis na višje ali visoke šole, treba bo delat sprejemne izpite in, če jih en boš naredu padeš.

lp
Vrni se na Nima veze z avtomobilizmom

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 2 gostov