HONDEK je napisal/-a:avtoserviser je novi program ki se bo uvedel z drugim šolskim letom !" gre pa za program ki bo povezoval tehnologijo vozil z prakso. samo za moje pojme majo profesorju premalo prakse za novejša vozila. Valda pa da primankuje avtomehanikov ker doben nebo delal za taki dnar kot jim ponujajo. sam sem letos končal 3 leta avtomehanske šole pa grem dalje za Avtoservisni tehnik
sonček je napisal/-a:HONDEK je napisal/-a:avtoserviser je novi program ki se bo uvedel z drugim šolskim letom !" gre pa za program ki bo povezoval tehnologijo vozil z prakso. samo za moje pojme majo profesorju premalo prakse za novejša vozila. Valda pa da primankuje avtomehanikov ker doben nebo delal za taki dnar kot jim ponujajo. sam sem letos končal 3 leta avtomehanske šole pa grem dalje za Avtoservisni tehnik
Misliš rečt strojni tehnik
Jaz pa grem letos vrjetno v Postojno za Strojnega inženirja na višjo ampak so mi rekli, da naj grem delat visoko sam kaj, ko je zahtevnost zelo velika vsaj na strojni.
HONDEK je napisal/-a:sonček je napisal/-a:HONDEK je napisal/-a:avtoserviser je novi program ki se bo uvedel z drugim šolskim letom !" gre pa za program ki bo povezoval tehnologijo vozil z prakso. samo za moje pojme majo profesorju premalo prakse za novejša vozila. Valda pa da primankuje avtomehanikov ker doben nebo delal za taki dnar kot jim ponujajo. sam sem letos končal 3 leta avtomehanske šole pa grem dalje za Avtoservisni tehnik
Misliš rečt strojni tehnik
Jaz pa grem letos vrjetno v Postojno za Strojnega inženirja na višjo ampak so mi rekli, da naj grem delat visoko sam kaj, ko je zahtevnost zelo velika vsaj na strojni.
je razlika med strojnim tehnikom pa avtoserviser tehnik !!
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 2 gostov