Za vse kar ne paše pod ostale debate, prosti čas...

Uporabniški avatar
Jorgi
Poznavalec foruma

Kraj: zabji raj

Napisal/-a Jorgi Sr jul 25, 2007 9:45 am

Izvoli, kapa plošča, karton, les. (sem se ravno zaj*baval z eno maketo za seminar pred kratkim

moje sožalje... :P

Kaj pa če ma kdo na fotoaparatu/mobitelu kakšne... "osebne" slike pa jih potem na mizo vrže zadeva pred gosti?

To je bilo pri meni prva stvar, na katero sem pomislila :lol: Ka pa veš, mogoče se pa družabni večer spremeni v kaj bolj...hm no, še bolj družabnega :P

Po pravici povedano, nekako sem pričakovala, da bo tale tehnologija dosti prej na trgu...konec koncev je že kar nekaj let preteklo, ko so jo predstavili v Minority report. :P
Obey me. You'll be happier.

Uporabniški avatar
Niva13
Uporabnik

Kraj: planet Vulcan

Napisal/-a Niva13 Sr jul 25, 2007 10:17 am

Eazy-O je napisal/-a:Malo bolj si poglej video, ta miza ma spodaj en kup elektronike, IR kamer, en cel računalnik... Še nog ne moreš dat pod mizo. :D

ocitno upravicujejo ceno z masivnostjo :P
pa saj razvoj gre naprej
kaj imajo ze vse nastudirano, pa se nam niti ne sanja, ker se ni slo na trg bogve zaradi kakih interesov zadaj
kaksni so bili prvi kremenckovi racunalniki, cele omare s koluti gor, danes pa imas ultraslim laptope, ze sam telefon ti fura operacijske sisteme (kdaj pride un model z linuxom ven?)

kar bi Jorgi zelela, se pomoje ze zdaj da stlacit v sam monitor
ok pustmo zdaj holograme in virtualni prostor - ceprav marsikaj kar se je pojavilo v Startreku, se je potem tudi uresnicilo :P
@w~ b#0n~

Uporabniški avatar
Eazy-O
Uporabnik

Kraj: Somewhere Over The Rainbow...

Napisal/-a Eazy-O Sr jul 25, 2007 10:53 am

Niva13 je napisal/-a:ze sam telefon ti fura operacijske sisteme (kdaj pride un model z linuxom ven?)

Open Moko -> http://www.openmoko.org/ ?

Saj nič ne rečem da se ne bo zadeva zmanjšala, samo tudi za laptope smo rabili ene 20 let da so se toliko pomanjšali. ;)
Slika

Uporabniški avatar
Niva13
Uporabnik

Kraj: planet Vulcan

Napisal/-a Niva13 Sr jul 25, 2007 11:54 am

S|icKeR je napisal/-a:jz mam od golfa trojke če te zanima slučajno. kot novi, samo zadnja naslonjala sem stran pobral ker sem jih v druge zmontiral. podarim, samo da se jih znebim.

tnx ampak raje bi iz kakega vecjega oldtimerja, so bolj fotelju podobni, sicer pa je to samo pobozna zelja, nimam niti svojga flata pol ti je jasno :P
@w~ b#0n~
Vrni se na Nima veze z avtomobilizmom

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 2 gostov