Za vse kar ne paše pod ostale debate, prosti čas...

Uporabniški avatar
CERES
Novinec

Kraj: Gorenjska

Napisal/-a CERES Ne avg 26, 2007 8:15 pm

FBR je napisal/-a:No da te malo popravim. Enkrat lahko ponavljaš, vendar če ponavljaš 1. letnik se ne moreš več prepisati na drugi faks v 1. letnk. Ostane ti le še eno leto pavziranja brez statusa, če se ne motim.

Ja moja napaka :oops: Maš prav ;)

Lp
remember: it can always get worse!

Uporabniški avatar
sonček
1/2 zvezdice

Kraj: 10 km iz Žirov v hribe

Napisal/-a sonček Ne avg 26, 2007 8:41 pm

FBR je napisal/-a:No da te malo popravim. Enkrat lahko ponavljaš, vendar če ponavljaš 1. letnik se ne moreš več prepisati na drugi faks v 1. letnk. Ostane ti le še eno leto pavziranja brez statusa, če se ne motim.

se prav, se moram zelo zelo resno karierno odločit in ne kar nekaj, kar bi me malo veselilo.

Kaj ap recimo, da se vpišem v prvi letnik hodim dva meseca in pustim študij, naslednje leto pa: ali se lahko prepišem na drug fax, kaj ap če ponavljam drugi letnik, ...
Kako mislite to ponavljaš, koliko predmetov pa je to, da padeš. Vem nimam pojma o faxu, ker nisem še gori.

lp
Osu gre samo enkrat na led.lp

Uporabniški avatar
FBR
Poznavalec foruma

Napisal/-a FBR Ne avg 26, 2007 9:43 pm

Ja lahko se prepišeš...šele naslednje leto, ampak zgubiš možnost ponavljanja. Če narediš prvi letnik in se hočeš vpisat namesto v 2. letnik istega faxa na drug fax, lahko to narediš brez problemov, ampak sledi enako kot zgoraj omenjeno (kolikor jaz vem...nisem še slišal za tak primer)...zgubiš možnost ponavljanja. ----->bistvo je, da si lahko le 2x vpisan v 1. letnik, kjerkoli!

Koliko rabiš, da narediš letnik je odvisno od faxa...načeloma je to, da si nekje 2 izpita lahko pustiš za naslednji letnik in še vedno zdelaš (po bolonskem sistemu je odvisno tudi koliko kreditnih točk ima keri izpit...npr. od 60točk rabiš 45točk da se smatra narejen letnik za normalno napredovanje... imaš pa izpite z 6,7,8,9 točkami...in potem kombiniraš kaj ti lahko fali. Nekje so nekateri izpiti pogoj za napredovanje)...Ali pa celo greš naprej pogojno z 3 mankajočimi izpiti, s tem da za naslednji letnik še ne moreš delat izpitov, dokler ne poravnaš dolga iz prejšnjega/ prejšnjih letnikov....čisto odvisno od šole do šole, ampak tako nekje je v povprečju.

lisica
Novinec

Kraj: pod Jeep-om

Napisal/-a lisica Sr avg 29, 2007 5:59 am

Če sam ne veš kam bi se vpisal oz.kaj te najbolj veseli ti tukaj ne bomo mogl pomagat. :lol:

ghandaed
Stalni uporabnik

Napisal/-a ghandaed Po sep 03, 2007 12:15 am

sonček zavedaj se, da če nisi zares motiviran in te študij ne zanima so zelo majhne šanse, da uspešno končaš fax. mogoče se kje najde kaka enostavna smer, na medicini kjer sem jaz in na večini ostalih naravoslovnih faksih pa moraš bit povsem pri stvari. :)

Uporabniški avatar
sonček
1/2 zvezdice

Napisal/-a sonček Po sep 03, 2007 8:54 am

ghandaed je napisal/-a:sonček zavedaj se, da če nisi zares motiviran in te študij ne zanima so zelo majhne šanse, da uspešno končaš fax. mogoče se kje najde kaka enostavna smer, na medicini kjer sem jaz in na večini ostalih naravoslovnih faksih pa moraš bit povsem pri stvari. :)

Letos povziram, čaka me delo,

VZROKI zakaj sem tak: imam hudo bolezen depresijo, čaka ma do enega leta zdravljanje.

lp

Uporabniški avatar
MacTron
Administrator a.com

Kraj: Dezela Kranjska

Napisal/-a MacTron Po sep 03, 2007 11:42 am

sonček je napisal/-a:Letos povziram, čaka me delo,

VZROKI zakaj sem tak: imam hudo bolezen depresijo, čaka ma do enega leta zdravljanje.

ne vem kako naj zacnem da ne bom prevec direkten vendar clovek ce si zivcen to ne
se ne pomeni da imas depresijo... malo se raje pozanimaj o tej bolezni koliko je potrebno
da se ozdravi pa se to ne na cisto 0 ...kaj vse je treba jemat da se spet uzpostavi
poruseno ravnovesje serotonina v mozganih.
  • skupnost | znanje | tehnika | napredek | a.com

Uporabniški avatar
sonček
1/2 zvezdice

Napisal/-a sonček Po sep 03, 2007 12:35 pm

MacTron je napisal/-a:

ne vem kako naj zacnem da ne bom prevec direkten vendar clovek ce si zivcen to ne
se ne pomeni da imas depresijo... malo se raje pozanimaj o tej bolezni koliko je potrebno
da se ozdravi pa se to ne na cisto 0 ...kaj vse je treba jemat da se spet uzpostavi

Nisem bog vej kako živčen, sem pa malo, ampak ugotovljeno je bilo, da trpim zaradi tega, in se počutim kot, da bi imel dve osebnosti noter, marsikkdo mi reče ti si bolan, ampak ni res. Depresijo imam in se moram čimprej pozdravit. Več pa si preberte na spletnih straneh tud medicinska sestra je potrdila......treba se bo soočat z tem, druge vrjante ni.

lp

Uporabniški avatar
FBR
Poznavalec foruma

Napisal/-a FBR Po sep 03, 2007 6:11 pm

sonček je napisal/-a:
MacTron je napisal/-a:

Nisem bog vej kako živčen, sem pa malo, ampak ugotovljeno je bilo, da trpim zaradi tega, in se počutim kot, da bi imel dve osebnosti noter, marsikkdo mi reče ti si bolan, ampak ni res. Depresijo imam in se moram čimprej pozdravit. Več pa si preberte na spletnih straneh tud medicinska sestra je potrdila......treba se bo soočat z tem, druge vrjante ni.

lp

To so resne zadeve. Tudi sam sem imel zelo blago obliko in nisem zato čisto nič živčen. Sicer ne razdvojene osebnosti ampak slabo fizično počutje.

Tukaj je res najbolše narediti vse za zdravje, ker je v nasprotnem primeru samo še slabše.

Želim ti vse najboljše.

Uporabniški avatar
sonček
1/2 zvezdice

Napisal/-a sonček Po sep 03, 2007 6:22 pm

FBR je napisal/-a:To so resne zadeve. Tudi sam sem imel zelo blago obliko in nisem zato čisto nič živčen. Sicer ne razdvojene osebnosti ampak slabo fizično počutje.

Tukaj je res najbolše narediti vse za zdravje, ker je v nasprotnem primeru samo še slabše.

Želim ti vse najboljše.

blaga ????
Sam imam hudo

Uporabniški avatar
FBR
Poznavalec foruma

Napisal/-a FBR Po sep 03, 2007 6:25 pm

sonček je napisal/-a:blaga ????
Sam imam hudo

Zato pa, ker vem kako to izgleda, ti želim vse najboljše za tvoje zdravje!

lisica
Novinec

Napisal/-a lisica To sep 04, 2007 9:03 am

sonček je napisal/-a:
MacTron je napisal/-a:

lp
Ja,ampak iz blage živčnosti ne nastane huda depresija.Za depresijo se zdraviš najmanj 4 mesece in ne 1 leto kot si napisal.
Depresivnih znakov očitno nimaš,ker prvi in najpogostejši znak je,da izgubiš voljo do vsega kar te veseli itd.Ti je očitno nisi,ker pišeš na forum.Pa,da še ti jih nekaj naštejem;ne želiš si komunikacije,ne moreš govorit o svojem problemu oz.nočeš priznat,da si depresiven,žalost,potrost itd.Tak,da ne govori,da maš hudo depresijo,ker po tem kaj si napisal,sem razbrala,da je nimaš.

Lp ;)

Uporabniški avatar
sonček
1/2 zvezdice

Napisal/-a sonček To sep 04, 2007 9:09 am

lisica je napisal/-a:
sonček je napisal/-a:
MacTron je napisal/-a:

lp
Ja,ampak iz blage živčnosti ne nastane huda depresija.Za depresijo se zdraviš najmanj 4 mesece in ne 1 leto kot si napisal.
Depresivnih znakov očitno nimaš,ker prvi in najpogostejši znak je,da izgubiš voljo do vsega kar te veseli itd.Ti je očitno nisi,ker pišeš na forum.Pa,da še ti jih nekaj naštejem;ne želiš si komunikacije,ne moreš govorit o svojem problemu oz.nočeš priznat,da si depresiven,žalost,potrost itd.Tak,da ne govori,da maš hudo depresijo,ker po tem kaj si napisal,sem razbrala,da je nimaš.

Lp ;)

grgrgrg kaj si ti z lune padla, kaj res moram vse priznat, prosim vas to ej moje zasebno življenje in kar si anštel me groza obide, ker 1000% leti anmene, dostikrat nisem zainteresiran, izguba volje, žalost, odmaknjenost od ljudi, zunanjem svetom zato pa grem vsak dan po gobe, ne rad se družim, ni mi volje do tega, bi že bil parkrat na kakšnem šovu ampk izgubim voljo..potrtost, tud ??????? vlogo igra itdvse kar je našteto in še xxx krat leti aneme, zdravlajnje trasja res tok kot si omenla amapak je pametno do 1 leta jemlet.

Povej mi, kako lahko mi kaj takega izjaviš, tebi je lahko nekomu drugemu govort ja teb ni nič, pa čeprav je narobe....malo se zavedaj kaj si napisala.

Pa brez zamere.

lp

lisica
Novinec

Napisal/-a lisica To sep 04, 2007 9:37 am

sonček je napisal/-a:grgrgrg kaj si ti z lune padla, kaj res moram vse priznat, prosim vas to ej moje zasebno življenje in kar si anštel me groza obide, ker 1000% leti anmene, dostikrat nisem zainteresiran, izguba volje, žalost, odmaknjenost od ljudi, zunanjem svetom zato pa grem vsak dan po gobe, ne rad se družim, ni mi volje do tega, bi že bil parkrat na kakšnem šovu ampk izgubim voljo..potrtost, tud ??????? vlogo igra itdvse kar je našteto in še xxx krat leti aneme, zdravlajnje trasja res tok kot si omenla amapak je pametno do 1 leta jemlet.

Povej mi, kako lahko mi kaj takega izjaviš, tebi je lahko nekomu drugemu govort ja teb ni nič, pa čeprav je narobe....malo se zavedaj kaj si napisala.

Pa brez zamere.
Lahko nekaj takega izjavim,ker vem nekaj o depresiji,vsega ti nisem napisala,...In če že pišete o tem,pa sam si povedal,sem pač komentirala.In ja,vidim,da je zasebno življenje,a sam si povedal,da maš depresijo.Tak,da...Pa ne da se mi kregat s tabo.Govori kaj hočeš.

Lp 8)

Uporabniški avatar
sonček
1/2 zvezdice

Napisal/-a sonček To sep 04, 2007 9:59 am

lisica je napisal/-a:
sonček je napisal/-a:grgrgrg kaj si ti z lune padla, kaj res moram vse priznat, prosim vas to ej moje zasebno življenje in kar si anštel me groza obide, ker 1000% leti anmene, dostikrat nisem zainteresiran, izguba volje, žalost, odmaknjenost od ljudi, zunanjem svetom zato pa grem vsak dan po gobe, ne rad se družim, ni mi volje do tega, bi že bil parkrat na kakšnem šovu ampk izgubim voljo..potrtost, tud ??????? vlogo igra itdvse kar je našteto in še xxx krat leti aneme, zdravlajnje trasja res tok kot si omenla amapak je pametno do 1 leta jemlet.

Pa brez zamere.
Lahko nekaj takega izjavim,ker vem nekaj o depresiji,vsega ti nisem napisala,...In če že pišete o tem,pa sam si povedal,sem pač komentirala.In ja,vidim,da je zasebno življenje,a sam si povedal,da maš depresijo.Tak,da...Pa ne da se mi kregat s tabo.Govori kaj hočeš.

Lp 8)

ja halo. Forum je drugače kot nekomu govort, ki ga poznaš in mu zaupaš, tuakj se niti ne pozanmo, niti delečk lajfa ne evm od drugih forumcev.

p.s. nič

Uporabniški avatar
RedBull™
Moderator foruma

Napisal/-a RedBull™ To sep 04, 2007 10:00 am

naslov teme je :?: in mi smo pri.... djte gmh :!:
Ko grobar s ceste me bo pobral,vedite da redbull smrti se ni bal.

Uporabniški avatar
sonček
1/2 zvezdice

Napisal/-a sonček To sep 04, 2007 10:24 am

RedBull™ je napisal/-a:naslov teme je :?: in mi smo pri.... djte gmh :!:

vem.

Začetek teme ej bil kam naprej, ugotovil sem kako, kaj, zakaj itd.
Tema naj gre v izbris, ker sem zvedel nekaj informacij.,

lp

Uporabniški avatar
PiLLLe
Poznavalec foruma

Kraj: lublana

Napisal/-a PiLLLe To sep 04, 2007 6:59 pm

Predvesem bi ti moru na izbris, a ne tema. Ta tema je dokaz tvoji primitivnosti.

Uporabniški avatar
sonček
1/2 zvezdice

Napisal/-a sonček To sep 04, 2007 8:31 pm

PiLLLe je napisal/-a:Predvesem bi ti moru na izbris, a ne tema. Ta tema je dokaz tvoji primitivnosti.

:roll:
Vrni se na Nima veze z avtomobilizmom

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 5 gostov