FBR je napisal/-a:No da te malo popravim. Enkrat lahko ponavljaš, vendar če ponavljaš 1. letnik se ne moreš več prepisati na drugi faks v 1. letnk. Ostane ti le še eno leto pavziranja brez statusa, če se ne motim.
Ja moja napaka

Lp
FBR je napisal/-a:No da te malo popravim. Enkrat lahko ponavljaš, vendar če ponavljaš 1. letnik se ne moreš več prepisati na drugi faks v 1. letnk. Ostane ti le še eno leto pavziranja brez statusa, če se ne motim.
ghandaed je napisal/-a:sonček zavedaj se, da če nisi zares motiviran in te študij ne zanima so zelo majhne šanse, da uspešno končaš fax. mogoče se kje najde kaka enostavna smer, na medicini kjer sem jaz in na večini ostalih naravoslovnih faksih pa moraš bit povsem pri stvari.
sonček je napisal/-a:Letos povziram, čaka me delo,
VZROKI zakaj sem tak: imam hudo bolezen depresijo, čaka ma do enega leta zdravljanje.
MacTron je napisal/-a:sonček je napisal/-a:Letos povziram, čaka me delo,
VZROKI zakaj sem tak: imam hudo bolezen depresijo, čaka ma do enega leta zdravljanje.
ne vem kako naj zacnem da ne bom prevec direkten vendar clovek ce si zivcen to ne
se ne pomeni da imas depresijo... malo se raje pozanimaj o tej bolezni koliko je potrebno
da se ozdravi pa se to ne na cisto 0 ...kaj vse je treba jemat da se spet uzpostavi
poruseno ravnovesje serotonina v mozganih.
sonček je napisal/-a:MacTron je napisal/-a:sonček je napisal/-a:Letos povziram, čaka me delo,
ne vem kako naj zacnem da ne bom prevec direkten vendar clovek ce si zivcen to ne
se ne pomeni da imas depresijo... malo se raje pozanimaj o tej bolezni koliko je potrebno
da se ozdravi pa se to ne na cisto 0 ...kaj vse je treba jemat da se spet uzpostavi
Nisem bog vej kako živčen, sem pa malo, ampak ugotovljeno je bilo, da trpim zaradi tega, in se počutim kot, da bi imel dve osebnosti noter, marsikkdo mi reče ti si bolan, ampak ni res. Depresijo imam in se moram čimprej pozdravit. Več pa si preberte na spletnih straneh tud medicinska sestra je potrdila......treba se bo soočat z tem, druge vrjante ni.
lp
FBR je napisal/-a:To so resne zadeve. Tudi sam sem imel zelo blago obliko in nisem zato čisto nič živčen. Sicer ne razdvojene osebnosti ampak slabo fizično počutje.
Tukaj je res najbolše narediti vse za zdravje, ker je v nasprotnem primeru samo še slabše.
Želim ti vse najboljše.
Ja,ampak iz blage živčnosti ne nastane huda depresija.Za depresijo se zdraviš najmanj 4 mesece in ne 1 leto kot si napisal.sonček je napisal/-a:MacTron je napisal/-a:sonček je napisal/-a:Letos povziram, čaka me delo,
Nisem bog vej kako živčen, sem pa malo, ampak ugotovljeno je bilo, da trpim zaradi tega, in se počutim kot, da bi imel dve osebnosti noter, marsikkdo mi reče ti si bolan, ampak ni res. Depresijo imam in se moram čimprej pozdravit. Več pa si preberte na spletnih straneh tud medicinska sestra je potrdila......treba se bo soočat z tem, druge vrjante ni.
lp
lisica je napisal/-a:Ja,ampak iz blage živčnosti ne nastane huda depresija.Za depresijo se zdraviš najmanj 4 mesece in ne 1 leto kot si napisal.sonček je napisal/-a:MacTron je napisal/-a:sonček je napisal/-a:Letos povziram, čaka me delo,
lp
Depresivnih znakov očitno nimaš,ker prvi in najpogostejši znak je,da izgubiš voljo do vsega kar te veseli itd.Ti je očitno nisi,ker pišeš na forum.Pa,da še ti jih nekaj naštejem;ne želiš si komunikacije,ne moreš govorit o svojem problemu oz.nočeš priznat,da si depresiven,žalost,potrost itd.Tak,da ne govori,da maš hudo depresijo,ker po tem kaj si napisal,sem razbrala,da je nimaš.
Lp
Lahko nekaj takega izjavim,ker vem nekaj o depresiji,vsega ti nisem napisala,...In če že pišete o tem,pa sam si povedal,sem pač komentirala.In ja,vidim,da je zasebno življenje,a sam si povedal,da maš depresijo.Tak,da...Pa ne da se mi kregat s tabo.Govori kaj hočeš.sonček je napisal/-a:grgrgrg kaj si ti z lune padla, kaj res moram vse priznat, prosim vas to ej moje zasebno življenje in kar si anštel me groza obide, ker 1000% leti anmene, dostikrat nisem zainteresiran, izguba volje, žalost, odmaknjenost od ljudi, zunanjem svetom zato pa grem vsak dan po gobe, ne rad se družim, ni mi volje do tega, bi že bil parkrat na kakšnem šovu ampk izgubim voljo..potrtost, tud ??????? vlogo igra itdvse kar je našteto in še xxx krat leti aneme, zdravlajnje trasja res tok kot si omenla amapak je pametno do 1 leta jemlet.
Povej mi, kako lahko mi kaj takega izjaviš, tebi je lahko nekomu drugemu govort ja teb ni nič, pa čeprav je narobe....malo se zavedaj kaj si napisala.
Pa brez zamere.
lisica je napisal/-a:Lahko nekaj takega izjavim,ker vem nekaj o depresiji,vsega ti nisem napisala,...In če že pišete o tem,pa sam si povedal,sem pač komentirala.In ja,vidim,da je zasebno življenje,a sam si povedal,da maš depresijo.Tak,da...Pa ne da se mi kregat s tabo.Govori kaj hočeš.sonček je napisal/-a:grgrgrg kaj si ti z lune padla, kaj res moram vse priznat, prosim vas to ej moje zasebno življenje in kar si anštel me groza obide, ker 1000% leti anmene, dostikrat nisem zainteresiran, izguba volje, žalost, odmaknjenost od ljudi, zunanjem svetom zato pa grem vsak dan po gobe, ne rad se družim, ni mi volje do tega, bi že bil parkrat na kakšnem šovu ampk izgubim voljo..potrtost, tud ??????? vlogo igra itdvse kar je našteto in še xxx krat leti aneme, zdravlajnje trasja res tok kot si omenla amapak je pametno do 1 leta jemlet.
Povej mi, kako lahko mi kaj takega izjaviš, tebi je lahko nekomu drugemu govort ja teb ni nič, pa čeprav je narobe....malo se zavedaj kaj si napisala.
Pa brez zamere.
Lp
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 5 gostov