Za vse kar ne paše pod ostale debate, prosti čas...

Vuso
Stalni uporabnik

Kraj: Lj

Napisal/-a Vuso Po sep 17, 2007 8:17 pm

Ja imeli so moment slabosti najprej proti italijanom, potem tema z grki in potem še z nemci, ki smo jih prej premagali za 30 pik.Da se beograda in nemcev niti ne spominjam.Nemci brez Dirka lahko igrajo samo proti kakšni Indoneziji, ker so zanič.Mene jezi pri vsej stvari najbolj to, da smo mojstri izgubljanja dobljenih tekem.Fuzbalerji in njihova blamaža s 3:3 proti jugoslovanom na EP je podobna štorija.Ne vem...
Lakovič in smodiš se nista odlično prodala, ker sta dejasnko vredna tega denarja in ga opravičujeta z igrami.Za moje pojme se je odlično prodal Rašo, ki je bolj kot ne bil klop v nba.Daleč od tega, da bi bil slab igralec, da ne bo pomote.
Jaz se glede prejšnjih uvrstitev ne strinjam najbolj.Cilj športnika je, da je zmeraj uvrščen čim višje.Kako boš uvrščen je pa odvisno od tvoje trenutne kakovosti.Če si bil lani svetovni prvak lahko letos še zmeraj izpadeš po 1. krogu.Srbijanci na primer imajo vedno neke (pre)visoke cilje in jih dostikrat tudi uresničijo.Zmeraj se ob tem spomnim na Zdenka Verdenika in njegov življenjski moto: važno, da igramo neodločeno.O zmagah sploh ni govoril.
Pa prosim, da o reprezentanci ne govorite kot, da smo neka banana repubilka v košarki :roll:
Vrni se na Nima veze z avtomobilizmom

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 5 gostov