Za vse kar ne paše pod ostale debate, prosti čas...

Uporabniški avatar
blazz
Novinec

Kraj: Logatec

Mariborčani na pomoč!

Napisal/-a blazz Po okt 08, 2007 7:28 am

Ok, saj ni take panike ;)
Zanima me samo, kako bi nekdo, ki je vsega skup drugič v MB, najlažje najdu Gregorčičevo 15. Brata peljem po neko nagrado al neki, pa me zanima.
Sej zemljevid sem si na TIS-u že pogledal, sam ponavad je realnost čist druga.
Če kdo ve za kakšno cvetko, naj prosim pove.
Hvala

Uporabniški avatar
Lumpy_
Poznavalec foruma

Kraj: Miklavž pri Mb

Napisal/-a Lumpy_ Po okt 08, 2007 8:09 am

Odvisno, s kere strani se boš pripeljal. Pa rečima, da prideš po Tržaški v Mb. Se pelješ mimo telekoma naprej po Titovi c. in čez titov most. Ko se pripelješ v center, na levi strani ti je trgovski center City. Tam boš prišel do semaforjev, kjer boš zavil levo. Pol se boš peljal mimo cerkve, tam je 90 stopinjski ovinek v levo, drugam tak nimaš kam zavit. Se pelješ sam naprej po tej cesti mimo prvih semaforjev kjer lahko greš samo ravno ker so za pešce, Svetozarevska c. je drugače to. Ko boš prišel do drugih semaforjev, zaviješ desno. Po cca. 200m boš prišel do enga majhnega rondoja, kjer greš samo ravno skozi (pa ne mi čez rodno pelat po rožicah :P ). Prvi semafor spet zaviješ desno in si na Strossmayerjevi ulici. Pelješ se 200m, mimo semaforjev in potem kakih 50-60m za semaforji zaviješ desno v enosmerno, malo se težko vidi s prva ulico, če ne poznaš, drugač pa ni panike.In si tam.
Skratka, ko boš na Strossmayerjevi ulici, to si itak lahko videl na TISovi karti kje je, pol si skoraj tam, tretja ulica desno je potem to.

Malo sem ti na dolgo napisal, pa s pomočjo karte ti nebo težko najt.
Autobahnbomber......Freude am fahren
BMW f10 535i Sapphire Black Metallic

Uporabniški avatar
Eazy-O
Uporabnik

Kraj: Somewhere Over The Rainbow...

Napisal/-a Eazy-O Po okt 08, 2007 10:28 am

Erm...

Mene najdi.si še nikoli ni pustil na cedilu: http://zemljevid.najdi.si/search.jsp?q= ... r&tab=maps

Vso srečo. :)
Slika

Uporabniški avatar
Lumpy_
Poznavalec foruma

Napisal/-a Lumpy_ Po okt 08, 2007 10:40 am

Ja že že, samo moreš pazit, ker je tam okoli dost enosmernih ulic, pa če se ne voziš kaj dost tam, se zajebavaš potem, pa se okoli voziš da najdeš pravo ulico pa da greš v smer kot želiš. :lol:

Ti se kar tam pelji, ko sem ti napisal, da se neboš po enosmernih zajebaval.
Pol ko greš pa nazaj, reš pa lahko kar do konca Gregorčičeve, pa pri semaforih levo, pa po enosmerni dvopasovnici do konca, na koncu boš vido mb stadion, tam greš levo na koncu, pa si spet na Strossmayerjevi, pa nazaj po tej poti, ko si prišel.

Uporabniški avatar
blazz
Novinec

Napisal/-a blazz Po okt 08, 2007 11:11 am

Hvala lepa!

....printing in progress... ;)

Uporabniški avatar
Eazy-O
Uporabnik

Napisal/-a Eazy-O Po okt 08, 2007 4:13 pm

Lumpy_ je napisal/-a:Ja že že, samo moreš pazit, ker je tam okoli dost enosmernih ulic, pa če se ne voziš kaj dost tam, se zajebavaš potem, pa se okoli voziš da najdeš pravo ulico pa da greš v smer kot želiš. :lol:

Si bil kdaj v Zagrebu? :P
Slika

Uporabniški avatar
blazz
Novinec

Napisal/-a blazz Če okt 11, 2007 6:19 pm

OK, tak je blo.
Sm najdu BP, sam pol nism mel kje za parkirat, pa sm naredu še krog (sort off) in parkirou na Slomškovem trgu. Itak smo bli 1.5 h prezgodnji (sem podcenjeval mojo alfeto :twisted: ) tak, da bi lahko parkiral pri mostu in šel peš.

Hvala še enkrat Lumpy_

Uporabniški avatar
Lumpy_
Poznavalec foruma

Napisal/-a Lumpy_ Če okt 11, 2007 6:56 pm

No te pa tak. :lol: Ja tam je res problem parkirat ja na teh ulicah.

Eazy-O, skoz zagreb sem se samo vozo, noter po centru nisem lutal :lol: Kaj je tak hudo?

LP

Uporabniški avatar
dobek
Mojster foruma

Kraj: MarburgAnDerDrau

Napisal/-a dobek Če okt 11, 2007 9:32 pm

Lumpy_ je napisal/-a:Eazy-O, skoz zagreb sem se samo vozo, noter po centru nisem lutal :lol: Kaj je tak hudo?

za obvoznica je majstorsko delo, ce zadenes pravi izvoz.. :x
SlikaSlika
Ce v svojih postih slucajno koga uzalim - prisezem, da je bilo nalasc!

Uporabniški avatar
Eazy-O
Uporabnik

Napisal/-a Eazy-O Pe okt 12, 2007 5:38 pm

dobek je napisal/-a:
Lumpy_ je napisal/-a:Eazy-O, skoz zagreb sem se samo vozo, noter po centru nisem lutal :lol: Kaj je tak hudo?

Si ga ti tudi falil, dobster? :P Ma... Ne vem, mi hodimo s kolegi dol vsako leto na turnir pa smo se že ulavfali v zadeve. :D Samo vseeno... So eni predeli ko se potem samo furaš naprej še X ulic pa povsod obvezene smeri in po možnosti v obratni smeri od željene. Na koncu pa umaknem zemljevid s sprednje šipe, pogledam okoli sebe in vidim da smo na trgu Bana Jelačiča med dvemi tramvaji. 5 ludih slovencov v polno naloženem polotu. Folk nas pa skoraj ubija s pogledi. Sploh nočem vedet kolk prekrškov smo tam naredil ponesreč in zanalašč.
Slika

Uporabniški avatar
maddog
Novinec

Napisal/-a maddog Pe okt 12, 2007 7:28 pm

Eazy-O je napisal/-a:
dobek je napisal/-a:

Si ga ti tudi falil, dobster? :P Ma... Ne vem, mi hodimo s kolegi dol vsako leto na turnir pa smo se že ulavfali v zadeve. :D Samo vseeno... So eni predeli ko se potem samo furaš naprej še X ulic pa povsod obvezene smeri in po možnosti v obratni smeri od željene. Na koncu pa umaknem zemljevid s sprednje šipe, pogledam okoli sebe in vidim da smo na trgu Bana Jelačiča med dvemi tramvaji. 5 ludih slovencov v polno naloženem polotu. Folk nas pa skoraj ubija s pogledi. Sploh nočem vedet kolk prekrškov smo tam naredil ponesreč in zanalašč.

haha, sej to je verjetno vsakodnevna atrakcija ,prav glupo se pocutis ko se vozis tam mimo folka ... "vidi ludog slovenca" :)

Uporabniški avatar
Lumpy_
Poznavalec foruma

Napisal/-a Lumpy_ So okt 13, 2007 2:09 am

Jaz sem slišal že v LJ besede kot so Glej ti štajerce, kaj ustvarjajo po cesti :lol: :lol: ja pa ka češ, če si mimo pelal, pa neveš kak bi obrnil, pa še pol zapelal v ulico.....polno črto prevozo, da sem lahko noter zapelal levo, ker prej ko bi lahko direkt v desno zavil, sem mimo falil malo :oops: :oops: Se zgodi, če si malokrat na tistih mestih ja. :D

Sej ogrožal nisem nobenga, ker je bla ura 2 zjutraj, pa nobenga avta nikjer tak da ni blo panike glede tega. Smo se enkrat spustli v Lj malo ven za vikend, ker je v Mb že brezveze povsod. 8] =I

Uporabniški avatar
tristan01
Poznavalec foruma

Kraj: Štajerska

Napisal/-a tristan01 So okt 13, 2007 8:12 am

maddog je napisal/-a:
Eazy-O je napisal/-a:
dobek je napisal/-a:

haha, sej to je verjetno vsakodnevna atrakcija ,prav glupo se pocutis ko se vozis tam mimo folka ... "vidi ludog slovenca" :)

Fantje Zagreb je čisto ok. Samo sprejeti je treba logiko enosmernih ulic pa je (sicer pa ta logika funkcionira v vseh večjih mestih po svetu). Vedno sta dve. Ena pelje v eno smer vzporedna pa v drugo. Če zgrešiš. samo zaviješ npr. 3x levo pa si 200m nazaj na isti ulici. Bolj kot sam sistem enosmernih ulic v ZG me moti vozlišče na vstopu na Ljubljansko avenijo, kjer moraš precej paziti na druge voznike, saj je pas za izključevanje istočasno pospeševalni za tiste ki se iz mesta vračajo na obvoznico oz. AC.

LP Tristan01
Iskalec resnice in modrosti. Lahko si videl svojo prihodnost. Ostali so te dojemali kot idealista, ki jim sveti pot do lepše prihodnosti.
Naloga, ki si jo prinesel iz prejšnjega življenje:
Dovršitev tvoje naloge s pomočjo starejšim in otrokom. V prejšnje življenje si prišel z namenom pomagati ubogim in nemočnim.
Vrni se na Nima veze z avtomobilizmom

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 2 gostov