Za vse kar ne paše pod ostale debate, prosti čas...

Uporabniški avatar
svizc
Novinec

Kraj: Gorenjska

Zamudil podalsanje narocnine in vse akcije. Kaj lahko storim

Napisal/-a svizc Po nov 05, 2007 8:54 pm

Pozdravljeni!

Skratka zadeva gre takole. Pri simobilu imam sklenjeno narocnino, narocnina je narejena na mojo mamo, paket orto smart. Mobitel uporabljam jaz, placujem narocnino in vse stroske ki jih naredim. Zdej pa letos poleti enkrat je mama dobila posto(seveda se vsa posta preusmeri na mene) da je mozno narocnino podaljsat, dobil sem ene ponudbe, med temi je ta da A je mozno vzeti nov telefon, in B je bonus na pogovore in storitve v visini 40eur.

Zdej pa preidem na bistvo. Ker se je meni pac sedaj zalustal en novejsi telefon, akcijo sem zamudil in nisem vzel nic(ne A podudbe in ne B, akcija pa je veljala do 25.8.2007), narocnino so mi avtomatsko podaljsali... Bi lahko jaz sedaj ko je narocnina ze podaljsana in ze poteka vzel en nov telefon in se zanesel na to podaljsanje narocnine? V mislih imam to, da ker sem takrat zamocil in nisem vzel nobene ponudbe, da ce je sedaj kaksna moznost da sedaj kaj vzamem, al je to pac to, ce sem za***al je pac konec.

Kako je z tem?

Uporabniški avatar
MatejW
Uporabnik

Kraj: Maribor

Napisal/-a MatejW Po nov 05, 2007 9:17 pm

Še vedno lahko greš na simobil pa kupiš nov telefon, saj se ti je naročnina avtomatsko podalšala, in s tem ti pripada nov telefon. Jaz sem naprimer pol leta po tistem ko mi je naročnina potekla vzel nov telefon,...

Uporabniški avatar
svizc
Novinec

Kraj: Gorenjska

Napisal/-a svizc Po nov 05, 2007 9:41 pm

Kje pa bi se dalo vidt te telefone ki jih je mozno kupt? A so to vsi telefoni v prodaji ki jih ponujajo al samo doloceni? Ker za to akcijo k sm dobu jest papirje, so bli sam 4-je navedeni, pa se to crap najvecji...

Uporabniški avatar
IcEm4n
Mojster foruma

Napisal/-a IcEm4n Po nov 05, 2007 10:00 pm

poglej na simobilovo stran. Edin ni mi jasno, kako je lahko orto smart paket pisan na tvojo mamo? Ni to paket za tiste med 15-30 let?
Slika

Uporabniški avatar
MacTron
Administrator a.com

Kraj: Dezela Kranjska

Napisal/-a MacTron Po nov 05, 2007 10:15 pm

IcEm4n je napisal/-a:paket pisan na tvojo mamo? Ni to paket za tiste med 15-30 let?

res je ...leto vec

Paket Orto Smart je odslej na voljo vsem mladim od 15. do dopolnjenega 31. leta
starosti. Vsi novi naročniki bodo ob vezavi za 24 mesecev deležni tudi pol leta brezplačne mesečne naročnine

vir: simobil

mlada mamica :idea:
  • skupnost | znanje | tehnika | napredek | a.com

Uporabniški avatar
H2
Uporabnik

Kraj: ljubljana

Napisal/-a H2 Po nov 05, 2007 10:21 pm

MEne pa nekaj drugega zanima..
Skratka pred dvema ali tremi leti sem kupil nekega sagema.. Pač takrat je stal 9.800sit pri mobitelu z naročnino.. Sedaj nekaj dni nazaj sem prešaltal na simobilov paket z sonny ericsonom in sedaj od kar je SIM kartica uničena mi tudi telefon ne dela več.. Tisti sagem od mobitela.. Ali mi je telefon zameril in crknil ali ima mobitel prste umes?

Ko ga dam polnit ekranček utripa!?!?!? PRižgati se ga neda niti če daš drugo SIM noter ali kakorkoli...

Uporabniški avatar
Courage™
Mojster foruma

Kraj: Sitting in the front seat, chillin' around while pimpin' the streets!

Napisal/-a Courage™ Po nov 05, 2007 10:53 pm

Mislim da je cas za novi telefon, pa ce dela ali ne ;)
Slika
GET IN - SIT DOWN - SHUT UP - HOLD ON

ivanetich
Novinec

Kraj: bohin

Napisal/-a ivanetich Po nov 05, 2007 11:03 pm

mactron mlada mamica ja:)
jst sm tud zamudu tisto ponudbo...pač je poteklo zdj za nov let bom iz smarta prešaltal na orto smart in vzel nokio n95:) tista ponudba je pač šla mim

Uporabniški avatar
H2
Uporabnik

Napisal/-a H2 To nov 06, 2007 9:50 am

Courage™ je napisal/-a:Mislim da je cas za novi telefon, pa ce dela ali ne ;)

Saj sem kupil nov telefon.. In tisti dan je crknil stari.. Ekran samo utripa pri staremu, ko se polni.. Prižgati ga ne morem..

Uporabniški avatar
MatejW
Uporabnik

Kraj: Maribor

Napisal/-a MatejW To nov 06, 2007 12:59 pm

svizc je napisal/-a:Kje pa bi se dalo vidt te telefone ki jih je mozno kupt? A so to vsi telefoni v prodaji ki jih ponujajo al samo doloceni? Ker za to akcijo k sm dobu jest papirje, so bli sam 4-je navedeni, pa se to crap najvecji...

veljajo vsi telefoni ki jih pac ma simobil na prodaj... mas predstavljene na njihovi strani...

H2 je napisal/-a:MEne pa nekaj drugega zanima..
Skratka pred dvema ali tremi leti sem kupil nekega sagema.. Pač takrat je stal 9.800sit pri mobitelu z naročnino.. Sedaj nekaj dni nazaj sem prešaltal na simobilov paket z sonny ericsonom in sedaj od kar je SIM kartica uničena mi tudi telefon ne dela več.. Tisti sagem od mobitela.. Ali mi je telefon zameril in crknil ali ima mobitel prste umes?

Ko ga dam polnit ekranček utripa!?!?!? PRižgati se ga neda niti če daš drugo SIM noter ali kakorkoli...

nesi na simobil,... naj se oni zajebavajo, sej se je pod garancijo ce je novi telefon,...

Uporabniški avatar
H2
Uporabnik

Napisal/-a H2 To nov 06, 2007 8:47 pm

Niste me razumeli.. SImobilov telefon deluje normalno.. AMpak star, ko je bil na mobitelu ne deluje več...

Uporabniški avatar
McLaren
Mojster foruma

Kraj: Cela EU

Napisal/-a McLaren To nov 06, 2007 8:56 pm

H2 je napisal/-a:Niste me razumeli.. SImobilov telefon deluje normalno.. AMpak star, ko je bil na mobitelu ne deluje več...

Za Sagema ti je prekleto dolgo zdržal. Moj Sagem je star tri mesce pa mam polno problemov z njim.
Pač telefon ti je crknu, nima nič tu Mobitel prstov vmes. Dej mu dostojen pokop (s tem ne mislim da ga vržeš v kanto, ampak ga primerno recikliraš) in uživaš z novim.
Vrni se na Nima veze z avtomobilizmom

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 2 gostov