Za vse kar ne paše pod ostale debate, prosti čas...

ford boy
Novinec

Napisal/-a ford boy So dec 01, 2007 9:46 pm

Blinder kaj se delaš b***** ali si b****? kaj zdaj tečnariš če plačuješ te tablete. vsaj jih vsi plačujemo, ne samo ti. pa se nihče ne sekira.

če ti je slabo pojdi k zdravniku da ti bo dal tablete.

Uporabniški avatar
FBR
Poznavalec foruma

Napisal/-a FBR So dec 01, 2007 10:19 pm

Blinder je napisal/-a:Pa naj zanosijo tiste kurbe, ce so skrte za si kupit tablete. Al pa naj naredijo splav, na lastne stroske seveda!

Kaj lahko naredim, da bi vse te tablete proti zanositvi postale placljive? Moram zbirat podpise? Al pisat pismo na kaksno ministrstvo? Al se napit in it preklinjat vse zivo v drzavnem zboru?

Nekaj je treba naredit. Ne bojo se 15 letnice gonile na moje stroske. pickomaterno

Potem se pa še ti zdravi na svoje stroške.... mislm ker lamer si!!!!

Ja, plačuješ kakovosten fuk, brez straha da zanosiš. Ti kej ne paše se pejt v kot zjokat. Mislm, zdej bo pa že posameznik postavljal pogoje, kaj bo in kaj ne.... zbudi se.

Uporabniški avatar
Blinder
Mojster foruma

Kraj: Obala

Napisal/-a Blinder So dec 01, 2007 11:16 pm

Jah no nisem vedel da se uporabljajo tudi kot zdravilo. Pa vseeno, nekatere 15-letnice jih uporabljajo samo za boljsi fuk, kar ni nic povezano z zdravstvom. Zakaj bi jaz moral placat za njihov uzitek. :g: Se nam manjka samo da zacnejo dajat kondome na beli recept :bonk
Sem fant redkih besed. Govori vec moja desna noga.

Uporabniški avatar
RedBull™
Moderator foruma

Napisal/-a RedBull™ So dec 01, 2007 11:21 pm

Blinder nam prosim zaupaš svojo starost...
Ko grobar s ceste me bo pobral,vedite da redbull smrti se ni bal.

Uporabniški avatar
bam88
Stalni uporabnik

Napisal/-a bam88 So dec 01, 2007 11:28 pm

blindek "fuk" ni nic boljsi le bol je varen. pa dej prosm mal skuliri svoje najstniske hormone. zej ce ti zenske ne dajo niso za to krive tabletke.

baSix
Novinec

Napisal/-a baSix Ne dec 02, 2007 12:02 am

Blinder lede na to da ti kot davkoplačevalec tud po tem takem plačuj za inalidne vozičk v bolnišnici od katerih tud nima zasluge nevem zakaj si se ravno na KT spravo :D še je mnogo stvari ki jih plačuje pa nima koristi od njih :D
...::: www.CST-TEAM.net :::...

Uporabniški avatar
Lumpy_
Poznavalec foruma

Kraj: Miklavž pri Mb

Napisal/-a Lumpy_ Ne dec 02, 2007 4:14 am

Blinder je napisal/-a:Jah no nisem vedel da se uporabljajo tudi kot zdravilo. Pa vseeno, nekatere 15-letnice jih uporabljajo samo za boljsi fuk, kar ni nic povezano z zdravstvom. Zakaj bi jaz moral placat za njihov uzitek. :g: Se nam manjka samo da zacnejo dajat kondome na beli recept :bonk

Kaki boljši fuk? Pa kaj si normaln ti?? :roll: Če nimaš k.urca, s kerim boš zložo deklino, ti niti KT ne pomaga za boljši fuk. Daj umiri se malo človek. Varen sex ja, ne pa boljši.

Zakaj še te odklenjena ta tema sploh? :roll:

LP :jao:
Autobahnbomber......Freude am fahren
BMW f10 535i Sapphire Black Metallic

Uporabniški avatar
JEREMIJA79
Uporabnik

Napisal/-a JEREMIJA79 Ne dec 02, 2007 4:42 am

Vedno bolj se mi dozdeva da je poba janpi... :pij:

Uporabniški avatar
McLaren
Mojster foruma

Kraj: Cela EU

Napisal/-a McLaren Ne dec 02, 2007 9:58 am

Lumpy_ je napisal/-a:
Blinder je napisal/-a:Jah no nisem vedel da se uporabljajo tudi kot zdravilo. Pa vseeno, nekatere 15-letnice jih uporabljajo samo za boljsi fuk, kar ni nic povezano z zdravstvom. Zakaj bi jaz moral placat za njihov uzitek. :g: Se nam manjka samo da zacnejo dajat kondome na beli recept :bonk

Zakaj še te odklenjena ta tema sploh? :roll:

LP :jao:

Sam res :roll:
Vrni se na Nima veze z avtomobilizmom

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 3 gostov