Badmike je napisal/-a:jaz mam kartico izimobil prej sem mel mobitel in nikakor nisem zadovoljen ker že od samega začetka je... omrežje tu pri nas in ne naredijo ničesar le dnarce nam veselo pobiraji kmeti! je enih 5 vasi ki smo z omrežjem v ku... tak da če hočem it telefonirat moram it ven iz hiše cca 15 metrov da dobim signal!
Zaj pa si zamisli če sem v gatah zunaj pa sneg!ops:
Lumpy_ je napisal/-a:the_man je napisal/-a:načeloma je pa klic iz si mobila na mobitel cenejsi kot pa mobitel mobitel. vsaj kolk sn prebral.lp
Če si vzel Opcija mobilni (2€ mesečno), potem imaš za 22 sit bivših na vsa ostala omrežja ja.
Vsekakor se splača.
ruco555 je napisal/-a:trenutno mam pri mobitelu naročnino...sm mel pa prej na simobilu...menjal sm pa zarad tega, ker je predel kjer živim zelo slabo pokrit z simobilovim signalom...in se mi ni dalo bit stalno nedosegljiv...
Spyker je napisal/-a:Splash a zato ti vsak vikend kličeš na naše konce in nikakor ne daješ občutka da bi te skrbelo kakšen bo račun![]()
![]()
![]()
Jest sem na Mobitelu, MPO-M paket (poslovni - mali), ker imamo v firmi mrežo s sodelavci in se med seboj kličemo za skor zastonj. In ker večji del mojih klicev opravim v času svojga šihta, se mi pomojem to najbolj splača. Da bi šel pa v podrobne analize, pa moram rečt da še nikol nisem šel in na veliko primerjat cene. Bi blo pa zanimivo to nardit ja...
Sem pa pri Mobitelu že od začetka, se pravi mojega prvega telefona, to bo verjetno zdej nekje 6 let.
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 3 gostov