Za vse kar ne paše pod ostale debate, prosti čas...

Katerega mobilnega operaterja uporabljate?

Mobitel
34
55%
Simobil
26
42%
Tušmobil
2
3%

Skupaj glasov : 62

Uporabniški avatar
simimedi
Novinec

Napisal/-a simimedi Pe nov 23, 2007 7:34 pm

Debitel že od vsega začetka (1999).

LP

Uporabniški avatar
JEREMIJA79
Uporabnik

Napisal/-a JEREMIJA79 Pe nov 23, 2007 7:36 pm

Mobitel še vedno"skoraj"monopolist.10 let že pri Mobitelu. :wink:

Uporabniški avatar
Ivan36
Mojster foruma

Kraj: Primorska je lepa. 100 ljudi 100 čudi !

Napisal/-a Ivan36 Pe nov 23, 2007 8:14 pm

Badmike je napisal/-a:jaz mam kartico izimobil prej sem mel mobitel in nikakor nisem zadovoljen ker že od samega začetka je... omrežje tu pri nas in ne naredijo ničesar le dnarce nam veselo pobiraji kmeti! je enih 5 vasi ki smo z omrežjem v ku... tak da če hočem it telefonirat moram it ven iz hiše cca 15 metrov da dobim signal!
Zaj pa si zamisli če sem v gatah zunaj pa sneg! :oops:

To so pa pri nas tak rešil , da so KS oddale lokacije za antene postavit tudi plačajo neki Operaterji , tako, da malo na KS upraš pa boš videl kako je z tem. :idea:

Uporabniški avatar
sandek
Uporabnik

Kraj: maribor-metropola

Napisal/-a sandek So nov 24, 2007 12:48 am

simobil že od samega začetka

Uporabniški avatar
michelin
Uporabnik

Kraj: Kamnik

Napisal/-a michelin So nov 24, 2007 9:19 am

mobitel -imel še številko 0609 pa Benefon Delta modro,ki smo ji rekli "cegu" stala 1.500DEM eno leto stara
http://www.mobiset.ru/showcatalogpics.a ... =3&id=2350
Slika
Slika
Slika

Uporabniški avatar
the_man
Novinec

Kraj: all around

Napisal/-a the_man So nov 24, 2007 11:18 am

Lumpy_ je napisal/-a:
the_man je napisal/-a:načeloma je pa klic iz si mobila na mobitel cenejsi kot pa mobitel mobitel. vsaj kolk sn prebral.lp

Če si vzel Opcija mobilni (2€ mesečno), potem imaš za 22 sit bivših na vsa ostala omrežja ja.

Vsekakor se splača.

tako je, opcija mobilni, pozabil sem dopisat ja, cca 2 € je na mesec, ampak se pozna. aja pa priključnina je cca 12€ na začetku,to pa je menda tudi vse od dodatnih stroškov. in pa ja naj bi že nekaj delali na umts ponudbi ter nekaj podobnega kot moneta.

lp
za prepoznavnost športnosti avtomobilske firme tekmujejo v formuli 1, rally-u, nascar,...vw pa svojim izdelkom preprosto nadane oznako GTI

Uporabniški avatar
myster
Poznavalec foruma

Kraj: malo tu, malo tam, odvisno od vremena

Napisal/-a myster So nov 24, 2007 5:45 pm

simobil ali mobitel....za mene je the same shit.vsak ma svoje prednosti in slabosti.mam pa naročnino pri mobitelu, ker je manj problemov s signalom kot pa pr simobilu.

Uporabniški avatar
ruco555
Novinec

Kraj: ankaran

Napisal/-a ruco555 So nov 24, 2007 6:54 pm

trenutno mam pri mobitelu naročnino...sm mel pa prej na simobilu...menjal sm pa zarad tega, ker je predel kjer živim zelo slabo pokrit z simobilovim signalom...in se mi ni dalo bit stalno nedosegljiv...
Never settle for a moment of mediocracy.

Uporabniški avatar
Spyker
Poznavalec foruma

Kraj: okolica Ljubljane

Napisal/-a Spyker So dec 01, 2007 5:38 pm

Splash a zato ti vsak vikend kličeš na naše konce in nikakor ne daješ občutka da bi te skrbelo kakšen bo račun :lol: :D :D

Jest sem na Mobitelu, MPO-M paket (poslovni - mali), ker imamo v firmi mrežo s sodelavci in se med seboj kličemo za skor zastonj. In ker večji del mojih klicev opravim v času svojga šihta, se mi pomojem to najbolj splača. Da bi šel pa v podrobne analize, pa moram rečt da še nikol nisem šel in na veliko primerjat cene. Bi blo pa zanimivo to nardit ja... :)

Sem pa pri Mobitelu že od začetka, se pravi mojega prvega telefona, to bo verjetno zdej nekje 6 let.
Če je ravno, ni zabavno.

Uporabniški avatar
IcEm4n
Mojster foruma

Napisal/-a IcEm4n So dec 01, 2007 7:29 pm

je kdo tuki, ki je šel iz mobitla na izimobil?
Slika

Uporabniški avatar
R 26
Stalni uporabnik

Kraj: dolenjska je moja mati

Napisal/-a R 26 So dec 01, 2007 7:45 pm

js mam tud mobitel pa se mi bl zdi. k klicm enga k ma simobil rece da stevilka ne obstaja k klicm druzga kolega k ma simobil rece da stevilka ni dosegljiva pa nasploh je ene par mi ze reklu da jih simobil skuz j**e.

Uporabniški avatar
AudiBoy
Poznavalec foruma

Kraj: Severna Primorska

Napisal/-a AudiBoy Ne dec 02, 2007 12:18 am

mobitel, odkar uporablam mobitel :roll:

Uporabniški avatar
AgitatoR
Mojster foruma

Kraj: Rbn 104

Napisal/-a AgitatoR Ne dec 02, 2007 11:29 pm

Najprej Mobi.
Potem Debitel Duet pop - ni naročnine, plačaš samo pogovore (če malo govoriš 100 % najboljša varianta). Kako priti do take sim kartice ja pa druga stvar. :)
Sedaj pa kar Študentski oz. po novem Itak paket pri Mobitelu. Navadnega telefona tko nimam in povsod kličem z GSM-a.
U ti mater kakšna kolona je danes. Še dobr, da sm taprvi.
Bencin je zakon. Probej se zadevati z dizlom. Neizvedljivo.

CM
Novinec

Napisal/-a CM Po dec 03, 2007 1:21 am

ruco555 je napisal/-a:trenutno mam pri mobitelu naročnino...sm mel pa prej na simobilu...menjal sm pa zarad tega, ker je predel kjer živim zelo slabo pokrit z simobilovim signalom...in se mi ni dalo bit stalno nedosegljiv...

Pri meni je bilo pa ravno obratno, Simobil je imel kar dober signal, Mobitel ga ima pa samo na določenem mestu in še to ne zmeraj, tako da je številka kar več ali manj nedosegljiva. Je pa zanimivo, da so imeli starejši (ponavadi nadomestni) telefoni povsod v hiši dober signal, medtem ko so ga dve N90 in en Samsung komaj ujeli. :)

Tu_Nera
Novinec

Napisal/-a Tu_Nera Po dec 03, 2007 2:23 pm

IcEm4n je napisal/-a:je kdo tuki, ki je šel iz mobitla na izimobil?
ja js ga imam in se mi pri porabi ne kaj veliko pozna saj kličem veliko več če bi pa tako šparal pa bi se kar poznalo še posebej sedaj ko mo mobitel uporabil minutni obračunski interval
Slika :ewil:

Uporabniški avatar
splash
Poznavalec foruma

Napisal/-a splash Po dec 03, 2007 2:49 pm

Spyker je napisal/-a:Splash a zato ti vsak vikend kličeš na naše konce in nikakor ne daješ občutka da bi te skrbelo kakšen bo račun :lol: :D :D

Jest sem na Mobitelu, MPO-M paket (poslovni - mali), ker imamo v firmi mrežo s sodelavci in se med seboj kličemo za skor zastonj. In ker večji del mojih klicev opravim v času svojga šihta, se mi pomojem to najbolj splača. Da bi šel pa v podrobne analize, pa moram rečt da še nikol nisem šel in na veliko primerjat cene. Bi blo pa zanimivo to nardit ja... :)

Sem pa pri Mobitelu že od začetka, se pravi mojega prvega telefona, to bo verjetno zdej nekje 6 let.

ej, ta vikend ste me vi klical, še dobr da sem res trdno spal (to trdno spanje si razlagaj da nisem biu tolk žejen več)

drgač pa mobitel rox, za moje pojme...
Vrni se na Nima veze z avtomobilizmom

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 3 gostov