Za vse kar ne paše pod ostale debate, prosti čas...

kandy
Novinec

tečaj avtoličarja?

Napisal/-a kandy Ne jan 06, 2008 1:53 pm

Ali obstaja kje kakšen tečaj,oz. izobraževanje za starejše..smer avtoličar?
Rabil bi samo prakso iz avtoličarstva in kleparstva. To delo me veseli in bi se rad naučil novih stvari,tak da če kdo ve za kakš orešitev naj mi javi. Sicer sam študiram, čist druga smer,ampak že od nekdaj me veseli tudi delo z avti..ampak bolj hobi.

Uporabniški avatar
Badmike
Novinec

Kraj: Tu pa tam

Napisal/-a Badmike Ne jan 06, 2008 3:28 pm

probaj na zavodu za zaposlovanje če majo kak info o nadalnjem šolanju1
Make my day

Uporabniški avatar
sonček
1/2 zvezdice

Kraj: 10 km iz Žirov v hribe

Napisal/-a sonček Ne jan 06, 2008 4:23 pm

Čče hočeš postat avtoličar potem se vpišeš na eno izobraževanje pač tam k to izvajajo na kakšni avtoličarski za odrasle, zakaj bi delal prekvalifikacije, če se lahko danes tudi zaposliš z neustrezno izobrazbo samo moraš pa bit priučeni delavec.
Drugače je pa bratranc avtoličar in ni tako na izzi bit, laki pa to, prah drugače pa iskan poklic, zdej, če te veseli bi jaz anredu takole šel k avtoličarju pač tam k rabjo delavca in pač bi rekel, če mogoče rabjo kakšnega delvca in kot rvo bi mi rekel, da me to delo veseli pa naj bo kar koli in za začetek bi delel z nižjo plačo, rade volje te bo vzel.
Zdej, da bi pa šel delat šolo boš pa en kup denarja zapravu za izobraževanje.
To je to, praksa je pa v tretjem letniku dualnega sistema in takrat maš prakso, zdej, da bi samo prakso delal je pa nemogoče....

lp
Osu gre samo enkrat na led.lp

kandy
Novinec

Napisal/-a kandy To jan 22, 2008 9:44 pm

Kaj pa obstajajo kakšne internet strani pa literatura,priročniki ki opisujejo podrobe postopke pri avtokleparstvu?
Saj kar nekaj že vem,ker sem bil zraven, ampak rabil bi še več informacij pa to.
Vrni se na Nima veze z avtomobilizmom

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 3 gostov