Za vse kar ne paše pod ostale debate, prosti čas...

choby

wow

Napisal/-a choby Če jan 31, 2008 5:04 pm

sigurno je od vs že kdo igrou to in me zanima kje se dobi servers
isku sm po internetu pa sm neki najdu sam nvm kam nej prlepm pa č bi mi lhko jih dal tle mau

Uporabniški avatar
AVX
Poznavalec foruma

Kraj: V Avtu

Napisal/-a AVX Če jan 31, 2008 7:06 pm

World of Warcraft je igrica, ki jo plačuješ vsaki mesec 12 ,99 € z master card ali pa kupuješ game carde vsake 2 mesca po 30€ in lahka igraš na serverjih ki jih je blizzard naredil. Private serverji pa smrdijo, ker prvo igrco legira, ker ponavadi delajo na 10 mb liniji gor pa je povezano 100000 ljudi, in potem si predstavljaj kako to brejka. Sploh pa privat serverji niso zanimiv ker je drop rate x16000 večji kot na original serverju. Na original serverju ti dropa npr 1 cooper tam ti bo en mob dropu 5 goldov, in tudi ko ubiješ enega moba si kar 70 lvl. Kaj je zanimivo to igrat, da si v 1 sekundi dobil vse najboljše stvari denarja ko dreka.

Sicer pa ne it igrat WoW-a ker postaneš odvisen, pa tudi če boš rekel da ne boš postal, te igrica zvabi da postaneš odvisnik tako kot jaz. Jaz sem v igro že zmetal ene 250 € denarja.
Ford Mondeo ST TDCI,... soon on show =)

Uporabniški avatar
Eazy-O
Uporabnik

Kraj: Somewhere Over The Rainbow...

Napisal/-a Eazy-O Ne feb 03, 2008 11:14 pm

lol. :D

Men sicer WOW smrdi, je bil pa kolega na enmu shardu. Lagal mu niti ni, drop rate je sicer bil večji, ampak kaj to pomeni? To pomeni da ti vsaj farmat ni treba tega špila prekletega. :) Maš pa različne sharde, z različnim drop rateom. AVX malo orng pretirava. Moraš kapirat da Blizzard boli falus kolk je teb zabavno, ampak majo špil razvlečen zato da jim dalj časa plačuješ. Na koncu gre itak samo za to da si max level z best quipom in da pwnaš PVP.

P.S.: Bom prašal človeka na kermu shardu je igral. Zdaj se ne oglaša. Verjetno PVPja na Ultimi. :D

P.P.S.: Kolega pravi da maš tukaj: http://www.burning-wow.com/home.html :)
Slika

Uporabniški avatar
H2
Uporabnik

Kraj: ljubljana

Napisal/-a H2 Ne feb 03, 2008 11:55 pm

Moj kolega ima ene 2000ur v slabem letu wowa... :roll:
igra pa samo na privat serverjih ;)
Vrni se na Nima veze z avtomobilizmom

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 3 gostov