Za vse kar ne paše pod ostale debate, prosti čas...

Uporabniški avatar
FBR
Poznavalec foruma

Napisal/-a FBR Sr jan 16, 2008 6:04 pm

Prav na to temo nisem našel nič... se pravi je velika možnost da si sam nekje zamočil.

Drugače pa če maš mountano s kkšnim deamonom unmountej. Antiverus izklop, restart mašine,... drgač pa kkšen program, ki dela uninstalle ala:

http://www.revouninstaller.com/
http://www.glarysoft.com/au.html
...

Včasih vem, da sem imel enega... samo se ne spomnem ker je bil... probaj še kkšne druge.
Ta dva nisem sprobal kako deluje...

Uporabniški avatar
IcEm4n
Mojster foruma

Napisal/-a IcEm4n Sr jan 16, 2008 8:31 pm

sem že mislil, da bom rešil s tem Revouninstaller-jem (že ves hepi, k mi pokaže d je zbrisu, pogledam namizje, pa še kr datoteka, le da je druga ikonca). Dem! :lol: :lol:

EDIT: datoteke sem se znebil, a ne 100%. Dal sem jo kot skrito datoteko, nato pa v Raziskovalcu v nastavitvah odkluku možnost gledanja skritih datotek in map. Sem jo pa vrgu v spodnji desni kot namizja, da, tud če spet omogočim skrite datoteke/mape, ne bo tok vidna.
Slika

Uporabniški avatar
TITan
Mojster foruma

Kraj: Ljubljana

Napisal/-a TITan Sr jan 16, 2008 11:34 pm

A z total commanderjem si probal? Pri XP še zmerom delalo.
Slika

Uporabniški avatar
adis
Uporabnik

Napisal/-a adis Sr jan 16, 2008 11:36 pm

haha keri problemi z visto, ne morem verjeti :roll:

zato je xp zakon

Uporabniški avatar
AudiBoy
Poznavalec foruma

Kraj: Severna Primorska

Napisal/-a AudiBoy Če jan 17, 2008 10:23 am

adis je napisal/-a:haha keri problemi z visto, ne morem verjeti :roll:

zato je xp zakon

kolk jih je pa sele z xp-ji :rofl da si nei mislu, uporablam tut jaz xp-je :lol:

Uporabniški avatar
FBR
Poznavalec foruma

Napisal/-a FBR Če jan 17, 2008 10:25 am

adis je napisal/-a:haha keri problemi z visto, ne morem verjeti :roll:

zato je xp zakon

Jap. In zato še dokler se bo dalo bom fural Xp-je...

@AudiBoy: Ja... ampak so povečini vsi simple rešljivi... no ja... z visto pač še nimam velikih izkušenj, vendar po tem kaj slišim....khmmm ... bull shit.... ne hvala ;)

Uporabniški avatar
samo mesarec
Novinec

Napisal/-a samo mesarec Če jan 24, 2008 5:13 pm

Malo sem probiral s tvojim problemom in prišel do zaključka, da si šel v raiskovalec ali dokumente in od tam pobrisal določen program. Nasvet: Naloži še enkrat isti program in ga deinstaliraj /nadzorna plošča/dodaj ali odstrani/ potem bo mir.

Uporabniški avatar
IcEm4n
Mojster foruma

Napisal/-a IcEm4n Če jan 24, 2008 5:46 pm

lej, s strani sm dol potegnu kot nekakšno predinstalacijsko datoteko (ko jo odpreš, z neta dol potegne še potrebne datoteke za instalacijo). Ker pa imam v Firefoxu urejeno tako, da mi datoteke shrani na namizje (po defaultu, pa tud nekak sm se tega zdj navadu) in ker mi je pokazal, da igra ne dela na tem OS-u, sem kliknu Delete in pač ne gre.
Slika

Uporabniški avatar
samo mesarec
Novinec

Napisal/-a samo mesarec Če jan 24, 2008 5:59 pm

No to je to kar sem ti razložil. Veliko malo boljših programov že vsebujejo Deinstall, če pa tega ni je lahko problemček in ti si delete. Če hočeš naloži še enkrat in pojdi, kot sem ti opisal, mal sem se poigral zaradi tebe, oz. sebe, da se prepričam, če se pobriše in ker se ni vse, sem naredil, kot sem ti opisal. Poizkusiti ni odveč.
Veliko uspeha.

Uporabniški avatar
IcEm4n
Mojster foruma

Napisal/-a IcEm4n Če jan 24, 2008 7:15 pm

ja kko nj naložim, če noče naložit (ker ne podpira OS-ja)????? Pa tud v nadzorni plošči pod Dodaj/odstrani ni (jasno, sej stvar ni naložena).
Slika

Uporabniški avatar
Energetik81
Mojster foruma

Napisal/-a Energetik81 Če jan 24, 2008 8:41 pm

Tud jest sem imel tak problem - neki sm downloadal, pol pa fajla nism mogu zbrisat z desktopa, ker ga je uporabljal "neznan" program - explorer.exe. :evil:
Rešitev:
1. inštaliraj Total Commander
2. zaženi Total Commander
3. Task Manager - "kill" explorer.exe :twisted:
4. Task Manager - Total Commanderja daj v ospredje in pobriši fajl
5. V Task Managerju klikni zaženi explorer.exe
;)
Zadnjič spremenil Energetik81, dne So jan 26, 2008 2:21 pm, skupaj popravljeno 1 krat.

Uporabniški avatar
samo mesarec
Novinec

Napisal/-a samo mesarec Če jan 24, 2008 11:45 pm

so programi, katere lahko naložiš na drugo particijo in ti bo normalno delovala, določeni prog. pa se samodejno zapišejo na primarni disk in avtomat. temu se vse stvari zapišejo v regedit, v tem pa je problem, ker natanko ne veš kaj iskati in kje. In tu nastane problem. Program je bil brisan z namizja kolikor sem razumel in sedaj ti javi, da ne najde določenedatoteke oz. dostop zavrnjen ali nekaj podobnega. Će ne moreš ponovno naložiti, pomeni, da je določčen sektor brisan, pokvarjen(corupt) innevem točno kaj vse napiše, ponavadi je to. Veš, če bi bil poleg tvojega rač bi ti stvar morda uredil, tako pa je težko nekaj govoriti, če natančno neveva, kaj pokaže reged. Verjamem, da je jeza in ti lahko kravžlja živčke. kadar komu nameščam oz popravljam poškodovane sektorje pa mi to vzame veliko časa, se odločim za najzaneslivejšo in hitro varianto - 2 particiji, 1 je osnovna, na drugo pa naj vsak posameznik da svoje izdelke, back upe, kakšen program in ostalo, kar bi ob eventuelnem sesutju sistema bilo nedotakljivo. Praviš, da imaš Visto, ki ti požre več prostora RAMA, je zahtevnejša in mislim da je ca 8G kapacitete. Vem, da sem zakompliciral, toda, če hočeš mir : CD not/reset/delet/--formatin ponovno naloži ostalo. Nekdo ti je dejal, da je XP zakon, res ima prednosti, zakaj pa ti potrebuješ rač. pa najbolje sam veš. Vse programe, ki jih boš nalagal za odstranitev nekega prog. ti bo tako je ponavadi delal še večjo zmedo.
Odloči se sam. Rad pomagam, če lahko, toda tu ti je 1.5h dela pa boš zadovoljen. :o

Uporabniški avatar
IcEm4n
Mojster foruma

Napisal/-a IcEm4n Pe jan 25, 2008 12:24 am

ah, zrd ene mini datoteke pa res ne bom zdj na nov nalagal windowsev, ker mi Vista drugače čist lepo dela, ok, sj mogoče kdaj za trenutek štekne, ampak ni sile po ponovnem nalaganju OS. Itak je tista datoteka zdj nevidna, tko da sm bl k ne že kr pozabu nanjo.
Slika

Uporabniški avatar
A.F.
Novinec

Kraj: Logatec

Napisal/-a A.F. So jan 26, 2008 12:37 pm

Kot je že nekaj ljudi pred mano reklo...probaj zagnat visto v safe mode in jo tam izbrisat.

Uporabniški avatar
Energetik81
Mojster foruma

Napisal/-a Energetik81 So jan 26, 2008 2:19 pm

A si probal moj postopek zgoraj?

Uporabniški avatar
IcEm4n
Mojster foruma

Napisal/-a IcEm4n To feb 19, 2008 6:54 pm

Energetik81 je napisal/-a:A si probal moj postopek zgoraj?

evo, slučajno sem se dons spravu naredit po tvojem postopku in problem je rešen. Šlo je brez problema. Ubistvu se mi je včeraj podobno zgodil z eno drugo datoteko na namizju (sam je verjetno bil problem, ker ni bla do konca naložena, ker sem jo sredi downloada prekinu (predolgo trajal)), pa nisem hotel še v druge met tega, pa sem si rekel "Gremo probat!", pa je šlo. Hvala ti! :D :D :D

Proklet je*en explorer.exe :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Slika
Vrni se na Nima veze z avtomobilizmom

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 12 gostov