Za vse kar ne paše pod ostale debate, prosti čas...

Uporabniški avatar
sonček
1/2 zvezdice

Kraj: 10 km iz Žirov v hribe

Študentski servis

Napisal/-a sonček Po feb 25, 2008 7:43 pm

Rabim samo potrditev

http://www.studentski-servis.com/index. ... la#results
Prosta dela | e-študentski servis

Šel sem na to stran vpisal zahtevnosti (območje 01, moški, današnja dela) in mi je ven vrglo 57 prostih del.

https://www.studentski-servis.com/ess/p ... php#result
Pregled zaslužkov | Osebni servis | Študentski Servis

Potem pa sem šel v osebni servis in vpisal zahtevnosti in mi ven vrže samo še 32 prostih del. Ali so potem tista dela že oddana (57-32 =25 že oddanih). Zakaj so še gor v osebnem servisu pa jih ni. Potem pa kličem pa reče, da je že oddano. Pač vem, da je kr velik naval na študenta samo zakaj to prec ne zbrišejo.

lp
Osu gre samo enkrat na led.lp

Uporabniški avatar
adis
Uporabnik

Kraj: Ljubljana

Napisal/-a adis Po feb 25, 2008 7:50 pm

zaradi tega, ker podjetja ko že enkrat najdejo študenta ne sporočijo takoj servisu da umaknejo oglas ker se lahko zgodi da dobijo študenta ki je neresen in ta zapusti del. mesto že po enem dnevu...zato pustijo oglas nekaj časa "viseti"

Uporabniški avatar
sonček
1/2 zvezdice

Napisal/-a sonček Po feb 25, 2008 7:58 pm

adis je napisal/-a:zaradi tega, ker podjetja ko že enkrat najdejo študenta ne sporočijo takoj servisu da umaknejo oglas ker se lahko zgodi da dobijo študenta ki je neresen in ta zapusti del. mesto že po enem dnevu...zato pustijo oglas nekaj časa "viseti"

Jah sigurno da.....jest vem, da nebi nikol tako naredu, ker pač za mene je delo pa naj bo to karkoli (vajen).

Ampak se potem bolj splača dela spremljat preko osebnega servisa. Sem kr ene parkrat narajmal, da mi ej rekla, da je to delo že oddano.

lp

Uporabniški avatar
the_man
Novinec

Kraj: all around

Napisal/-a the_man To feb 26, 2008 1:07 pm

veš koliko študentov in dijakov je v sloveniji ki iščejo delo?
tudi meni se je že zgodilo da me ni bilo več na šiht,po večini zaradi odnosa delodajalca do študentov...ker koliko jas vem že vsaj nekaj "let" ne poznamo več suženjstva :lol: če pa bi ti povsod ostal pa bi folk delu s tabo kot bi on htel...pol pa res ne vem no...mal se mors zase postavit

lp
za prepoznavnost športnosti avtomobilske firme tekmujejo v formuli 1, rally-u, nascar,...vw pa svojim izdelkom preprosto nadane oznako GTI

Uporabniški avatar
sonček
1/2 zvezdice

Napisal/-a sonček To feb 26, 2008 2:31 pm

the_man je napisal/-a:veš koliko študentov in dijakov je v sloveniji ki iščejo delo?
tudi meni se je že zgodilo da me ni bilo več na šiht,po večini zaradi odnosa delodajalca do študentov...ker koliko jas vem že vsaj nekaj "let" ne poznamo več suženjstva :lol: če pa bi ti povsod ostal pa bi folk delu s tabo kot bi on htel...pol pa res ne vem no...mal se mors zase postavit

lp

Recmo 100t

Uporabniški avatar
D.J.ANDY
Nov uporabnik

Kraj: TREBNJE

Napisal/-a D.J.ANDY To feb 26, 2008 9:51 pm

Naredi tako kot jaz. Trenutno imam dva šihta. Eden za med vikendom, pri drugem lahko delam, ko imam pač čas. Vmes pa šola.
Hočem reči to, da si nakoplji več šihtov naenkrat, pa potem ni nikoli problema, če se pri katerem ne izide....

Uporabniški avatar
soncy
Novinec

Kraj: malo na Vrhniki, večina v Senožetih :)

Napisal/-a soncy Sr feb 27, 2008 12:05 pm

Imaš še en kriterij: Študent/dijak
V osebnem ti je tudi še po tem sortiralo.

Meni so na ŠS rekli, da tudi po dodatnih stvareh sortirajo, tiste ki obkljukaš v osebnem servisu(Flash, photoshop,...). Samo v to ne verjamem, ker dobivam za programiranje oglase, čepav nič nimam v tej rubriki izpolnjenega.
Honda sedan- 6.gen.

Uporabniški avatar
sonček
1/2 zvezdice

Napisal/-a sonček Sr feb 27, 2008 4:14 pm

Soncy: Hvala za pomoč. V tem je problem.
Vrni se na Nima veze z avtomobilizmom

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 4 gostov