Za vse kar ne paše pod ostale debate, prosti čas...

Uporabniški avatar
c.o.b.
Uporabnik

Napisal/-a c.o.b. Če mar 06, 2008 9:18 pm

eh sej na koncu itaq vse pometejo pod preprogO in lepo poskrbijo za "svoje"... "PRAVNA DRŽAVA" - daleč od nje...

Uporabniški avatar
gecco
Poznavalec foruma

Kraj: Novo mesto

Napisal/-a gecco Če mar 06, 2008 9:48 pm

nebivedu je napisal/-a:Se vidi, da ljudje nimajo več svojega življenja, pa če sami ne znajo žurat, se morajo drugim v življenje vtikat in jim ga grenit.

Patetičen folk!!!

mislm da žuranje in razbijanje vsega kar ti pride pod roko ne spada v isti koš. se da pošten zafeštat tut brez delanja takih in podobnih pizdarij...kdo je potem patetičen...tisti k ne znajo feštat brez da zraven uničujejo stvari??

Uporabniški avatar
dobek
Mojster foruma

Kraj: MarburgAnDerDrau

Napisal/-a dobek Pe mar 07, 2008 7:37 am

c.o.b. je napisal/-a:dobek: I pity you oz. po domače pomilujem te... spomn se kaj si biu zdej tok pameten v kšni temi čez 2 mesca ko se boš jokcu: " policaj mi je napisu kazen za prehitro vožnjo, a se loh prtožm?" nevem kako si loh dovolš da mi rečš da mam jst dvojna merila k me sploh ne poznaš...

prav toliko, kot ti mene poznas, pa mi giobcas o jokcanju...tiste 6 al koliko let, kar sem ne tam forumu, pa koliko se imam izpit zraven tega, nisem po forumu jokal za kako kazen, ki sem jo fasal, ce pa sem jo ze, sem jo zarad svoje bedarije, ne pa zarad bilokerega policaja
SlikaSlika
Ce v svojih postih slucajno koga uzalim - prisezem, da je bilo nalasc!

Uporabniški avatar
STENTOR
Uporabnik

Napisal/-a STENTOR Pe mar 07, 2008 2:32 pm

Danes je nujno potrebno razgrajat in razbijat, ter se ga še prej pošteno nažret, da je pravi žur, ker je očitno vse ostalo patetika :cry
Fahren bis der Arzt kommt!
Vrni se na Nima veze z avtomobilizmom

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 3 gostov