R.H.C.P, Siddharta, Big footi, los ventilos, lenny... Polet največ trancea in hip-hopa, med nočno vožnjo kakšen počasen pop, ko se mi kam mudi linkin park, skratka vsega po malo,...pa valjda na golici-čez fužine, šajbe dol, z glavo se rahlo pozibavam nekje nad prestavno ročico, levica na vratih, gledaš pa čez luknjo v volanu
Rap pa Starošolski HipHop. Recimo (sedaj na CDjih v avtu): Get Low (Eastsideboys), Jeah (Usher), razno od DMXa, razno od Run DMC jov, Missy Eliot, Bubba Spaxxx...
Najveckrat v cd player-ju pri meni Dire Straits - Best Of. Potem pa zadnje case se SILVER BLUE album Urbanega Zvuka (predvsem 12 skladba). Vedno mi pase Iztok Mlakar vsi trije cd-ji. Sicer pa najveckrat svoje kompilacije poslusam. Pretezno rock, rad imam tudi kaksen dober komercialnejsi dance house, pa tudi kaksen pop izvajalec se najde.
X-Hair je napisal/-a:Jaz pa samo in samo trance melodije
pa kako to? avto maš tak penzionistični, stegne tut nč, nikamor ne gre, pa trance, kak to x-hair? sm mislu da ti kšno bl umirjeno muzko polušaš :P . Sej veš d se zajebavam. Pa avto si tut mal popravu, tko d je zdej mal boljši. Sam x-hair pol se paz k jst nove konjiče nabavm. D vidmo kjer bo pol hitrej. :P