Za vse kar ne paše pod ostale debate, prosti čas...

KIA
Nov uporabnik

ženske in avti

Napisal/-a KIA Sr apr 28, 2004 8:36 pm

mnenje o tem? a vas pupe ki se zanimajo za avtomobilizem odbijajo ali privlacijo?
še pupe napište mnenja

Qwerty
Uporabnik

Napisal/-a Qwerty Sr apr 28, 2004 8:38 pm

Huuuh, me prav zanima kaj boste napisal.

Uporabniški avatar
Suljo
Uporabnik

Kraj: Ljubljana - Črnuče

Re: ženske in avti

Napisal/-a Suljo Sr apr 28, 2004 8:38 pm

Taka podobna tema že obstaja, uporabi iskanje :wink: Drgač pa men je zlo ušeč, če se deklica spozna na automobile, usaj ena tema več za pogovor :-P
LP

Mate
Poznavalec foruma

Kraj: Dolsko

Napisal/-a Mate Sr apr 28, 2004 8:40 pm

Hja, ena tema vec za pogovor... da bi me pa kej bolj privlacle kot druge pa niti ne.
Bi blo pa fajn, ce bi bla moja mal bl zainteresirana, pa bi sla tud na ksno avtomobilisticno zravn. :-P

Uporabniški avatar
nightrider31
Uporabnik

Kraj: Kamnik

Napisal/-a nightrider31 Sr apr 28, 2004 8:43 pm

Mate je napisal/-a:Hja, ena tema vec za pogovor... da bi me pa kej bolj privlacle kot druge pa niti ne.
Bi blo pa fajn, ce bi bla moja mal bl zainteresirana, pa bi sla tud na ksno avtomobilisticno zravn. :-P

kaj naj ti recem moja je pa se prevec zainterisirana tako da hoce vse vedeti in vse povsod iti zraven :evil:
Slika

Uporabniški avatar
pugi405
Poznavalec foruma

Napisal/-a pugi405 Sr apr 28, 2004 8:47 pm

Dobra tema. :bow :bow . Kle bi se znala vžgat ena doooolga debata. Ženske + avtomobili itq gre skupaj. Pustmo zdej pleh peechke. Jst bi ful mel eno punco, k bi se lahko z njo pogovarjal o tunungu pa stylingu. :P Mislm... tko... da je ne bi avto zanimal kot nek statusni simbol, ampak zgolj iz tehničnega vidika. Drgač me pa to ne odbija. Če zna olje sama zamenat, pa če ve kaj je DOHC, pa SOHC pol pa res... :bow :bow

Uporabniški avatar
lunanai
Nov uporabnik

Kraj: kamnik

Napisal/-a lunanai Sr apr 28, 2004 8:53 pm

a ma spol sploh kaj veze pri ljubezni do avtomobilizma??????
moje mnenje je da ne!

darwin
Uporabnik

Napisal/-a darwin Sr apr 28, 2004 8:54 pm

nightrider31 je napisal/-a:kaj naj ti recem moja je pa se prevec zainterisirana tako da hoce vse vedeti in vse povsod iti zraven :evil:

Tvoja zato hoče jt s tabo, k ti ne zaupa, da nauš s striptizeto pobegnu. :lol:

Sicer pa pr ženski že ful cenm to, da ve, kakšn avto vozm. Če je pa za to, da greva skup, recmo na kkšn avtomobilizem meetingt, pol je pa že :bow
Licet volare si in tergo aquilae volat.

Uporabniški avatar
Suljo
Uporabnik

Kraj: Ljubljana - Črnuče

Napisal/-a Suljo Sr apr 28, 2004 8:54 pm

Pugi405 je napisal/-a:Dobra tema. :bow :bow . Kle bi se znala vžgat ena doooolga debata. Ženske + avtomobili itq gre skupaj. Pustmo zdej pleh peechke. Jst bi ful mel eno punco, k bi se lahko z njo pogovarjal o tunungu pa stylingu. :P Mislm... tko... da je ne bi avto zanimal kot nek statusni simbol, ampak zgolj iz tehničnega vidika. Drgač me pa to ne odbija. Če zna olje sama zamenat, pa če ve kaj je DOHC, pa SOHC pol pa res... :bow :bow

Wuuu you are reading my mind :bow :EE :hi
LP

Qwerty
Uporabnik

Napisal/-a Qwerty Sr apr 28, 2004 9:02 pm

Moj mnenje: styling, tuning srečanja, dirke - to ja.

Da pa tip prčakuje, da se bom ves ljubi dan menila o tem, ker olje je boljši in ker ne, pa o kakšnih izpušnih kolektorjih, pa o glavah motorja, pa o podvozju - no tnx! (Dvomim da take sploh obstajajo)

Za moje pojme: dost da ona že zna cenit avtomobile in avtomobilizem. In sodeluje pr stvari.

Uporabniški avatar
nightrider31
Uporabnik

Kraj: Kamnik

Napisal/-a nightrider31 Sr apr 28, 2004 9:05 pm

darwin je napisal/-a:
nightrider31 je napisal/-a:kaj naj ti recem moja je pa se prevec zainterisirana tako da hoce vse vedeti in vse povsod iti zraven :evil:

Tvoja zato hoče jt s tabo, k ti ne zaupa, da nauš s striptizeto pobegnu. :lol:

ali mislis resno,ko bi vsaj bilo to res pa ni ona se res zanima prevec,ne veste kako je to ce nekaj sraufas pa je stalno poleg in te gleda ter sprasuje cez nekaj casa pa ze daje nasvete sodelavkam.Moram pa priznati da si vec zapomni kot jaz in da sploh nima slabih idej od trenutka do trenutka tako da je kar v redu ce ji je to vsec :twisted:
Slika

Uporabniški avatar
monster_d
Moderator / upravnik foruma

Kraj: Ptuj

Napisal/-a monster_d Sr apr 28, 2004 9:16 pm

Punce ki se zanimajo za avtomobile za moje pojme privlacijo :D
Ni ga lepse za videt decvo z postelanim avtom :D
Ok ni glih to misljeno da bi ti decva znala generalko na avtu narest (te bi se se lolek le pocuto :DDD) ampak, da usaj ve kaj je felna in pa spoljer :wink:
Sicr pa zlo pozitivno, ker opazam da se je kr neki punc zacelo zaminat za te zadeve...
Sam mam eno kolegico, ampak sam kolegica :P pa se menima o tuningu in stlingu bol kot z kerim kolegom...
Uglavnem za moje pojme zlo pozitivno :wink:

user562
Novinec

Kraj: jesenice

Napisal/-a user562 Sr apr 28, 2004 9:16 pm

Fajen je ce se zenska zanima za avtomobilizem,to mislim da gre s tabo na kaki drag.Kar se pa tice pleh pi...pa jih osebno ne pr :/:o:/ :ne :ppppp :g:

darwin
Uporabnik

Napisal/-a darwin Sr apr 28, 2004 9:17 pm

nightrider31 je napisal/-a:daje nasvete sodelavkam

:lol: :lol: :lol:

- Ti pusluš Mrjana! Č t res plau pokadi, k auto užgeš, poj t preveč ola popije. Ti kr batne obročke zamenj pa bo. Č boš pa z kufe dava, t jh pa kr jest zamenam.
Licet volare si in tergo aquilae volat.

Uporabniški avatar
pugi405
Poznavalec foruma

Napisal/-a pugi405 Sr apr 28, 2004 9:24 pm

Ti pusluš Mrjana! Č t res plau pokadi, k auto užgeš, poj t preveč ola popije. Ti kr batne obročke zamenj pa bo. Č boš pa z kufe dava, t jh pa kr jest zamenam.

:vc :vc :vc :vc :vc :vc

Andy
Poznavalec foruma

Kraj: sLOVEnija

Napisal/-a Andy Sr apr 28, 2004 9:33 pm

Pugi405 je napisal/-a:Dobra tema. :bow :bow . Kle bi se znala vžgat ena doooolga debata. Ženske + avtomobili itq gre skupaj. Pustmo zdej pleh peechke. Jst bi ful mel eno punco, k bi se lahko z njo pogovarjal o tunungu pa stylingu. :P Mislm... tko... da je ne bi avto zanimal kot nek statusni simbol, ampak zgolj iz tehničnega vidika. Drgač me pa to ne odbija. Če zna olje sama zamenat, pa če ve kaj je DOHC, pa SOHC pol pa res... :bow :bow
:bow :pivo

Uporabniški avatar
_VeNoM_
Mojster foruma

Kraj: Lj-Krško

Napisal/-a _VeNoM_ Če apr 29, 2004 12:11 am

jah nevem zdej bi lahk napisu cel roman!! :P :-P

heheh drugač pa ene obvladajo zadevo ene pa ne!!

Uporabniški avatar
kr3mn1
Stalni uporabnik

Kraj: Kranj

Napisal/-a kr3mn1 Če apr 29, 2004 7:15 am

zenske priznajo da nimajo pojma o marsikateri zadevi na avtu, tipi pa pojma nimajo, ampak sam da lape gonijo. sej itaq vecina foruma se osnov avtomobilizma ne pozna, ke bojo pol kej razlagal kaj jih privlac. neznano podrocje? da bos svojo vprasal po seksu: "Ej tamala, bi ti men jutr silene zamenala?"

jest mam rad v postl mir, na srecanju pa pir v roki.

lp, kr3mn1
...narodni heroj...

Uporabniški avatar
tigrica
Uporabnik

Kraj: krško

Napisal/-a tigrica Če apr 29, 2004 7:54 am

zanimiva tema čeprav sem že nekaj krat napisala mnenje glede tega :-P
sem pač taka da rada hodim na srečanja da rada vidim lep avtomobile in da tudi sama delam na tem da bi imela avto lepi :-P

se pa najdijo pacienti moškega spola ki misli da ve o avtu vse in da me bo v znanju prešišal in se dela pametnega ampak ga zabijem v poden :twisted:

ja no se pol pa ni čudno da se me bojijo :roll:
lp tigrica

Symon
Poznavalec foruma

Napisal/-a Symon Če apr 29, 2004 8:25 am

monster_d je napisal/-a:Punce ki se zanimajo za avtomobile za moje pojme privlacijo :D
Ni ga lepse za videt decvo z postelanim avtom :D
Ok ni glih to misljeno da bi ti decva znala generalko na avtu narest (te bi se se lolek le pocuto :DDD) ampak, da usaj ve kaj je felna in pa spoljer :wink:

Točno tako (še posebej tisto o loleku :mrgreen: ).
Če ženska nekaj ve je čisto v redu, da ji ni treba razlagat kaj je kaj. Vsaj toliko pa je v redu.
....100NX GTi redtop....200SX S13 stage2....Clio182....Civic EJ9...Clio200 CUP...
Vrni se na Nima veze z avtomobilizmom

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 4 gostov