Mate je napisal/-a:Hja, ena tema vec za pogovor... da bi me pa kej bolj privlacle kot druge pa niti ne.
Bi blo pa fajn, ce bi bla moja mal bl zainteresirana, pa bi sla tud na ksno avtomobilisticno zravn.
nightrider31 je napisal/-a:kaj naj ti recem moja je pa se prevec zainterisirana tako da hoce vse vedeti in vse povsod iti zraven
Pugi405 je napisal/-a:Dobra tema.![]()
. Kle bi se znala vžgat ena doooolga debata. Ženske + avtomobili itq gre skupaj. Pustmo zdej pleh peechke. Jst bi ful mel eno punco, k bi se lahko z njo pogovarjal o tunungu pa stylingu. :P Mislm... tko... da je ne bi avto zanimal kot nek statusni simbol, ampak zgolj iz tehničnega vidika. Drgač me pa to ne odbija. Če zna olje sama zamenat, pa če ve kaj je DOHC, pa SOHC pol pa res...
![]()
darwin je napisal/-a:nightrider31 je napisal/-a:kaj naj ti recem moja je pa se prevec zainterisirana tako da hoce vse vedeti in vse povsod iti zraven
Tvoja zato hoče jt s tabo, k ti ne zaupa, da nauš s striptizeto pobegnu.![]()
Pugi405 je napisal/-a:Dobra tema.![]()
. Kle bi se znala vžgat ena doooolga debata. Ženske + avtomobili itq gre skupaj. Pustmo zdej pleh peechke. Jst bi ful mel eno punco, k bi se lahko z njo pogovarjal o tunungu pa stylingu. :P Mislm... tko... da je ne bi avto zanimal kot nek statusni simbol, ampak zgolj iz tehničnega vidika. Drgač me pa to ne odbija. Če zna olje sama zamenat, pa če ve kaj je DOHC, pa SOHC pol pa res...
![]()
monster_d je napisal/-a:Punce ki se zanimajo za avtomobile za moje pojme privlacijo
Ni ga lepse za videt decvo z postelanim avtom![]()
Ok ni glih to misljeno da bi ti decva znala generalko na avtu narest (te bi se se lolek le pocuto) ampak, da usaj ve kaj je felna in pa spoljer
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 4 gostov