jah nevem kako začet bil sm na dragu, bilo je deževno no namreč sm sm se odpravljal domov po avtocesti , me civilni avto ASTRA ZELENA prehiteva na avtocesti!
Sm si milu ok sej ql piči novš dovg no ta avto gre pred mene!?!? bremza pred mano

no pač nekak ga prehitim na avtocesti in mu pomaham in mu rečem: Koji ti je falus mene najdu fukat!
sm že bil prej slabe vollje še zdej me začel en m****n fukat v čev!
no model stop pred mene z avtom im prižge lučke da lučko na avto kao krimič!!!!!

no pičim jaaaaaa kokr edo majka pravi

hehe si mislim : momak nism ti ja m****n za take fore

no vidš pridem v Lj-Polje ven je model že zamano!
no je za mojo rito pač ok trob naj ustavm mu ustrežem ! in lej ti to krimič!

no sevede zakaj so me pičl in hotl ustavt ?!?!?!
jah :

OČITNO ME JE EDN PRIJAVU DA KRADEM AVTO RADIJE PA DA SM ENMU UDRL V SIESTI 1MESEC NAZAJ,in pač da so me na kameri posnel kako kradem?!?!?! WTF

Avto so mi prebrskal na parkplacu od A do Ž nč not so se pokesal no so uzel podatke pa jutr moram nekam to naj kao ostane zaupno

Aja pa kazn sm še fasu prekoračenje hitrosti,šov sm 190 po dežju!

Nevem brez komantarja sm še zdele sm klicu dečvo se mal umirim se še ona nejev,mah nevem počas me že boli sej veste kaj za vse najbolj da stari venom po domač PREFUKA enga na dragu k bo živc potegnu pa bom mogoče dokazu folku takrat naj me pustijo namer no edin mislim da je edn to nabil policiji o men!
ko da še neki cajta me nov na forum da se malo smirim!
ZAKAJ???
zato k so zmano obravnaval kokr da sm smet

tko da nejebem zdele nobenga več ni 5%,tkole sm zvedu da te vsak hoče zajebat na kakršn kol način!
Sori jst se negrem teh igrc jst k dobim majstra je nevem brezveze grem dijo