Za vse kar ne paše pod ostale debate, prosti čas...

Uporabniški avatar
_VeNoM_
Mojster foruma

Kraj: Lj-Krško

BREZ POPUŠČANJA!(negrem se več)

Napisal/-a _VeNoM_ Pe maj 28, 2004 11:46 pm

Zakaj tak topic zato !

jah nevem kako začet bil sm na dragu, bilo je deževno no namreč sm sm se odpravljal domov po avtocesti , me civilni avto ASTRA ZELENA prehiteva na avtocesti!

Sm si milu ok sej ql piči novš dovg no ta avto gre pred mene!?!? bremza pred mano :? si mislslm WTF itak da mi je živc potegnu! sm mislu da ga bom ubov!?!'!
no pač nekak ga prehitim na avtocesti in mu pomaham in mu rečem: Koji ti je falus mene najdu fukat!
sm že bil prej slabe vollje še zdej me začel en m****n fukat v čev!

no model stop pred mene z avtom im prižge lučke da lučko na avto kao krimič!!!!! :shock: :x

no pičim jaaaaaa kokr edo majka pravi :wink:
hehe si mislim : momak nism ti ja m****n za take fore :wink: ga uščijem :P :-P
no vidš pridem v Lj-Polje ven je model že zamano!
no je za mojo rito pač ok trob naj ustavm mu ustrežem ! in lej ti to krimič! :evil: :evil: :evil:

no sevede zakaj so me pičl in hotl ustavt ?!?!?!
jah : :evil: :evil:

OČITNO ME JE EDN PRIJAVU DA KRADEM AVTO RADIJE PA DA SM ENMU UDRL V SIESTI 1MESEC NAZAJ,in pač da so me na kameri posnel kako kradem?!?!?! WTF
:shock: :shock: :shock: :shock:
Avto so mi prebrskal na parkplacu od A do Ž nč not so se pokesal no so uzel podatke pa jutr moram nekam to naj kao ostane zaupno :evil: :evil: :evil:

Aja pa kazn sm še fasu prekoračenje hitrosti,šov sm 190 po dežju! :roll: :roll:

Nevem brez komantarja sm še zdele sm klicu dečvo se mal umirim se še ona nejev,mah nevem počas me že boli sej veste kaj za vse najbolj da stari venom po domač PREFUKA enga na dragu k bo živc potegnu pa bom mogoče dokazu folku takrat naj me pustijo namer no edin mislim da je edn to nabil policiji o men!

ko da še neki cajta me nov na forum da se malo smirim!
ZAKAJ???
zato k so zmano obravnaval kokr da sm smet :evil: :evil: :roll:

tko da nejebem zdele nobenga več ni 5%,tkole sm zvedu da te vsak hoče zajebat na kakršn kol način!
Sori jst se negrem teh igrc jst k dobim majstra je nevem brezveze grem dijo

Uporabniški avatar
Omelo
Moderator foruma

Kraj: Novo mesto

Napisal/-a Omelo Pe maj 28, 2004 11:51 pm

Ostal čist brez besed!

Ti samo pogruntej kdo je to bil... Če ti to uspe, se boš lahko lepo odpočil.

Aja, so mel policaji nalog za preiskavo avtomobila?????!!?? Kr če ne, nimajo kej drkat po avtu!!!

Uporabniški avatar
_VeNoM_
Mojster foruma

Napisal/-a _VeNoM_ Pe maj 28, 2004 11:51 pm

Omelo je napisal/-a:Ostal čist brez besed!

Ti samo pogruntej kdo je to bil... Če ti to uspe, se boš lahko lepo odpočil.

Aja, so mel policaji nalog za preiskavo avtomobila?????!!?? Kr če ne, nimajo kej drkat po avtu!!!

mel mel nalog bil sm ovaden :?

NAJDU GA BOM :evil: :evil:

Uporabniški avatar
Omelo
Moderator foruma

Napisal/-a Omelo Pe maj 28, 2004 11:53 pm

Ok, zdej sm pa res brez besed ostal... Mislm da vem kako se počutš, vsaj prbližno. Bejž pod tuš pa spat! Če ti bo ratalo zaspat. Čim mn gruntej :!:

Uporabniški avatar
_VeNoM_
Mojster foruma

Napisal/-a _VeNoM_ Pe maj 28, 2004 11:54 pm

Omelo je napisal/-a:Ok, zdej sm pa res brez besed ostal... Mislm da vem kako se počutš, vsaj prbližno. Bejž pod tuš pa spat! Če ti bo ratalo zaspat. Čim mn gruntej :!:

grem ja nč lepe sanje ker jst jih nom mel!

se še slišmo 8)

Uporabniški avatar
Misak
Uporabnik

Kraj: Grosuplje

Napisal/-a Misak Pe maj 28, 2004 11:55 pm

hm zanimivo...tole te je pa edn dobr nabrisu je dobra fora za 1. april :P

Ok dost heca.. ce se se nisi navadu, folk je usekan. Obstajajo pa prou idioti k se jim rece ukokjedobrengazajebatzabrezvezesamzatodmaproblemegaysi... In tazga ce ga dobis... Jah zanga edina sola je d se najde par kamplcou mu prime roko nekdo pa s kksno cimvecjo pizdarijo od avta cez roko prou pocas zapelat... Poskoduje se minimalno (vse prou lepo zatece, kri iz nohtou butne itd itd itd, boli k svina, ampak poskodvan ni pa nc...) Namig? Mogoce sam tega ti nism jst povedu.

Ne obupaj and keep on smiling!! :)

p.s. za kazen za prehitro vozno pa zahtevi na atestirani napravi potrjen rezultat. In ce je bil res krimic, ce ni bla provida, tut s tem ne bo nic. Ni se vse zgublen, Na podlagi tega kar je un beesgetz s svojga cagarja prebrau mu pa lahko ti tist listk ponuds za naslednic k bo su na wc. Ni krize.
Da bi zmanjšali število prometnih nesreč na naših cestah,
bi morali moškim prepovedati točiti alkohol.
In ženskam bencin!

Uporabniški avatar
Omelo
Moderator foruma

Napisal/-a Omelo Pe maj 28, 2004 11:56 pm

_VeNoM_ je napisal/-a:
Omelo je napisal/-a:Ok, zdej sm pa res brez besed ostal... Mislm da vem kako se počutš, vsaj prbližno. Bejž pod tuš pa spat! Če ti bo ratalo zaspat. Čim mn gruntej :!:

grem ja nč lepe sanje ker jst jih nom mel!

se še slišmo 8)

Sanjej o tem kako boš dobil tega prasca! Potem pa sanjej kaj boš use naredu. KKšni kitajski načini mučenja so odlični! ;)

Me je tako razjezilo da ti bom pomagou če kej nucaš. Kr kakšne kretene vse zemlja nosi človek ne more vrjet.

No, kakorkoli! Kukr se da ,lahko noč.

Uporabniški avatar
Misak
Uporabnik

Kraj: Grosuplje

Napisal/-a Misak So maj 29, 2004 12:00 am

Heh clo nalog so mel?!! Se tok bols! Ce ti nich ne najdejo (ne vem nek rok majo al kaj jst vem kaj) lahko zahtevas podatke o tistmu tipu k te je prjavu in ga po pravni poti zjeb.es do fundamenta (bil si psihicno potrt, strah te je zelenih aster, vidu te je sosed in to povedu ostalim - trpi tvoj ugled plus se marsikej se najde). To pravico pa mas, d zves kdo te je krivo ovadu. Kr za krivo ovadbo te ze polcaji naceloma sfukajo, lahko pa se ti tistga tipa, ce je treba. Mas pravice, samo poznat jih mors! Jutr pejt na polcijo pa rompompom nared kaj se grejo! Krive ovadbe se marsikdo ustras - polcaji pa sploh, k so ze tko na slabmu glasu, take stvari jih pa se bl zjebejo. Grozis s cajtngi :twisted:
Da bi zmanjšali število prometnih nesreč na naših cestah,
bi morali moškim prepovedati točiti alkohol.
In ženskam bencin!

Uporabniški avatar
dgrejtest
Uporabnik

Napisal/-a dgrejtest So maj 29, 2004 6:50 am

Misak je napisal/-a:...bil si psihicno potrt, strah te je zelenih aster, vidu te je sosed in to povedu ostalim....

Pa se na forumu je blo objavljeno.... :rofl

pero
[img]http://peter.si21.com/celica/celi_sig.jpg[/img]

Uporabniški avatar
Pugi
Moderator foruma

Napisal/-a Pugi So maj 29, 2004 8:47 am

Venom, poklič me ko bo treba...
Slika

Uporabniški avatar
monster_d
Moderator / upravnik foruma

Kraj: Ptuj

Napisal/-a monster_d So maj 29, 2004 8:48 am

FAck komsija kwa so ti nardil prasci...
Nekdo bo najebo...
Upam sam da ni tisti te prjavo kot ga imam v mislih... tistega ko tut ti mislis...
pišuka jim.
Ti se sam umir pa se cujemo kaj...
Prlet kaj na irca da se pomenimo!
porihtaj najboljse kot se da.

BTW a ti niso uzel izpita zaradi hitrosti???
pišuka skoda ti prevec leti, kaj nis dizla uzel :twisted: :twisted:
lp monster_d

cresh
Uporabnik

Kraj: Litija

Napisal/-a cresh So maj 29, 2004 9:00 am

dgrejtest je napisal/-a:
Misak je napisal/-a:...bil si psihicno potrt, strah te je zelenih aster, vidu te je sosed in to povedu ostalim....

Pa se na forumu je blo objavljeno.... :rofl

pero

hehe, zelena astra. mene so enkrat na rendoju pr Roll Baru ustavl, ker sm jim skor avto razbil, med tem k sem lepo slajdu čez rondo. Še enkrat hvala Fonzi, ker me je spravu iz zagate.
my ride
Slika

Uporabniški avatar
Zok
Uporabnik

Kraj: Ponikva

Napisal/-a Zok So maj 29, 2004 10:42 am

kot so ze nekateri napisal: glede hitrosti zahtevaj dokaz na atestirani napravi (ni bla provida), glede krive ovadbe zahtevaj podatke o tistmu k te je prjavu, glede zelene astre ga lahk tozis ker je namerno ogrozal tvoje zivljenje (prehitevanje + sunkovito zaviranje neposredno pred teboj - prehitevanje brez varnostne razdalje!! :twisted: ), pa seveda prefu*as se unga gumca k te je prjavu - lahk pravno (priporocam ce mas zivce), al pa fizicno (je se mu res ne da drugac nic dopovedat)! ;)
Mondeo mk3 saloon 2.0 TDCi - 186 HP, 408 Nm

Uporabniški avatar
_VeNoM_
Mojster foruma

Napisal/-a _VeNoM_ Po maj 31, 2004 1:39 pm

Zok je napisal/-a:kot so ze nekateri napisal: glede hitrosti zahtevaj dokaz na atestirani napravi (ni bla provida), glede krive ovadbe zahtevaj podatke o tistmu k te je prjavu, glede zelene astre ga lahk tozis ker je namerno ogrozal tvoje zivljenje (prehitevanje + sunkovito zaviranje neposredno pred teboj - prehitevanje brez varnostne razdalje!! :twisted: ), pa seveda prefu*as se unga gumca k te je prjavu - lahk pravno (priporocam ce mas zivce), al pa fizicno (je se mu res ne da drugac nic dopovedat)! ;)

Lp no sm nazaj !
jah mal sm se pomiriv ampak še nepomen da nebom vrnil svoje :evil: no po nekaj dnevih premišlajnja in milovanja z mojo (DRAGO) sm se mal umiru!(Zec HVALA)
Danes se bom odpravil prečikerat svoje posnetke in moje slike ki jih imajo v arhivih in odtise ki sm jih puščal na parkplacu siesta itd....

heheh to me pa prov zanima :-P :P rad bi videl sebe kako kradem,mal neumn se sliš ampak res tko so rekl in jst sevede hočm vidt!

kokr si ti reku ZOK mislim da bom še sam naredu to! no še čakam današnje rezultate!

kokr eni pravte kerga sumljam?!?! heeh
jah neki jih je no so 3 ki bi bili tega zmoži naredit meni!

aja jah ispit pa upam da nom zgubu če ga mad da zihr nardim to kr je zok predlagu!

drugač pa če bom kej pomoč nucu pa še javim!

Lp pa HVALA
_VeNoM_

Uporabniški avatar
_VeNoM_
Mojster foruma

Napisal/-a _VeNoM_ To jun 01, 2004 7:52 pm

LP evo mene! :P

Jah kaj naj rečem!
dogodek se je odvijal tako! :?

Jah prnesel sm krimiču vse dokumente od avta! mislim dokumente od zvočnikov itd...

no ogledal sm si slike moje in slike kako kradem in posnetek!?!? ni važn od kje so fotke no fotke so take k nos en isto slikco k jst pa majco :? :evil:
aja pa faco se je vidl od modela itd....
prstne dotise sm dal :evil: itd....

heh jah povedu sm kdo je model na slikam sm ga prepoznal LEPO!!
PA sm nazaj ga OVADU! mal tud jst tistga v drek potlaču !
ZAKAJ?
hehe zasluži si,ja izpit bom obdržal :-P :P :-P :P :P nebom ga zgubu

aja jutr še zvem o odtisih!

no ZMAZU SE BOMMMMM :P :P

Lp _VeNoM_ 8)

Uporabniški avatar
Pugi
Moderator foruma

Napisal/-a Pugi To jun 01, 2004 7:57 pm

To stari, drinko častiš! pišuka, a si me mogu namočt??!?!?! Treba ti je blo povedat?! :roll:
Slika

Uporabniški avatar
_VeNoM_
Mojster foruma

Napisal/-a _VeNoM_ To jun 01, 2004 8:09 pm

Pugi je napisal/-a:To stari, drinko častiš! pišuka, a si me mogu namočt??!?!?! Treba ti je blo povedat?! :roll:

nč sm rekuu
da je tist en PEGUEOT oziroma tist HITROLETEČAPRASC PEUGEOT 307 sej nevejo da si ti! :P :-P

C0B0
Novinec

Kraj: LJ

Napisal/-a C0B0 To jun 01, 2004 8:11 pm

Venom : hvala bogu da si ga v drek potlacu, koj k***c bos se "odpustu" nekomu ki je hotu tebe zaj.... Ce te kdo hoce ga mors ti 100x bl nazaj -> zakon dzungle :)

Dobro da se je vse lepo izslo.
SlikaHonda Civic 1.4i - Who needs VTI when you have Da BiNgO

Mate
Poznavalec foruma

Kraj: Dolsko

Napisal/-a Mate To jun 01, 2004 8:16 pm

Pa to ni res kasne folk pocne. Da se gre se oblect v enako majco. To je ubistvu podtikanje kaznivega dejanja in pomoje lahko un, k se ti je to spravu narest posten placa, teb in drzavi. Eni se tok nimajo pameti, da bi vsaj tok poskrbel, da bi sebe zavaroval, ... mah kreteni. :? :x

maky
Moderator foruma

Kraj: Ljubljana

Napisal/-a maky To jun 01, 2004 8:23 pm

Mate je napisal/-a:Pa to ni res kasne folk pocne. Da se gre se oblect v enako majco. To je ubistvu podtikanje kaznivega dejanja in pomoje lahko un, k se ti je to spravu narest posten placa, teb in drzavi. Eni se tok nimajo pameti, da bi vsaj tok poskrbel, da bi sebe zavaroval, ... mah kreteni. :? :x

in da prasec zasleduje venoma in kupuje v isti trgovini kot on! predrznost!!!
očitno je vse to z obleko le naključje...
glede zajebanja: upi da si tapravga v drek potlaču... da nisi ti že eden 5 v vrsti za nek "zločin" :wink:
SlikaSlika
Vrni se na Nima veze z avtomobilizmom

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 2 gostov