si me z temi škarijcami spomnil...
sm meu celo pizdarijo ko smo šli iz zda domov... v pearl harborju sm si kupil 4 obeske metke... tak prazen tulec z glavo... in jaz to fuknem lepo na ključe in gremo... fotr jih pa v kufer spravi...
no in na letališču pregled... torbo cez rentgen in še jaz čez... najprej mi piskajo ključi in cd se mi zdi...
ok dam jaz to dol... (medtem 1 črnec gleda ključe)
spet piska... še denarnico in očala...
še kar piska... ugotovimo da bulerji piskajo... se sezujemi in je lepo tišina...
se začenm zanaj obuvat ko me uni črnec povleče nastran in začene da tole metki ne bo šlo na avijon... pa mu začnem da je to dekorejšen,suvenir from prl harbor pa tko... a on meni nazaj... "no no no this is a bullet... this is firearm... this won't go with you on a plane...
ok kva zdej... in model privleče eno škatlico 10x10 cm... da notri te metke pa reče naj gremo da bo to on dal pilotu in da bo to v kabini do konca leta... si mislim ok kakor koli...
no in pol na brniku... najprej pridejo kufri... pol pa tko med drugo rundo kufrov ena škatla... tko 75x75x40 cm... in gledamo vsi tam tisto škatlo... gre ene 3x okoli in pol sestra ugotovi da piše moj ime gor... ok vzamem in notri še 2 škali z temi 4 obeski...
tako da raje ne švercat... raje dol kupi