vem da je dost napisano samo se splača prebrat

včeraj okrog pol osmih grem tankat,punci rečem idi v videoteko(ki je čez cesto) po en dvd da boma gledala ko pridema domav...dobro ona gre jaz plačam parkiram avto in grem za njo...prečkam cesto preko prehoda za pešce in slišim kak negdo močno zavira pogledam...tip bremzal 10m pred prehodom...jaz stojim na prehodu in samo gledam...pol ko je pa zabremzal pa gas proti meni in me hoče zbit...fack...zadnji moment skočim vstran...mu pokažem či je malo fuknjen...tip zabremza z ročno ustavi sredi prehoda komaj se primaja ven in mi začnje gnjavit da me bo ubil...ker mu hodim po cesti...sej nisem vedel kaj naj naj ga pritegnem in ga zlomim al naj ga pustim(sem se raje odločil za pametnejšo potezo in si nisem mazal rok z pijancom)...pol pride punca in mi reči pusti ga pijanca...pa sem mislo dobro nem se krego...tip pa kar za mano kaj kam zaj greš boma policijo poklicala..mi začne gušit pa pijan ko čreva...pol pa se zakadi v mene in me hoče vdarit...fack nič jasno ga zgrabim za roke in mu rečem naj zgine v avto in s***** domu ne on pa kar naprej...vglavnem kregala sma se na cesti ene 10min...med tem so pa že eni poklicali policijo...vglavnem...za popizdit...tip se je po 10min kreganja vsedel v avto in se peljal naprej....jaz počakam na policijo in ko pride policija vprašajo kakšen avto pa to pa jaz povem bela petka...in glej ga fukiča fuknjenega se pripelje nazaj direk pred policaje...ko jih je pa vido pa po gasi pa jim je še hotel spizdit vglavnem štala pol sem dal izjavo...na policiski postaji(vošnjakova v mariboru)tipa so pridržali do streznitve...policaj pa je rekel da ga čaka okrok 300k kazni pa sodnika
(kazni ki jih je naredo pa so bile:vozil pijan,brez vozniške,brez luči,skoraj povozil mene,oviral promet,hotel fizično obračunat s mano,prevozil rdečo,pobegnil policajom,pa še pripasan ni bil)
Vglavnem svašta...ampak to še ni vse pol sma pa s punco ugotovila da je to njen dalni sorodnik ...od njene mame bratranec...vglavnem svašta....