[g0ran23] je napisal/-a:keri lovite še signal od HR VIP je vsak dan on 17 do 18 brezplačno pošiljanje sms-ov s tem da na telefonu nastavte da se priključite na HR-VIP :P
Trigger je napisal/-a:[g0ran23] je napisal/-a:keri lovite še signal od HR VIP je vsak dan on 17 do 18 brezplačno pošiljanje sms-ov s tem da na telefonu nastavte da se priključite na HR-VIP :P
Khm lih tko mal off topic sam a ni sam 50% popusta na poslana sporočila iz HR Vip in še neka nagradna igra zadenite počitnice na hrvaški obali itd...
Drgač pa sorry za smetenje teme
LP
[g0ran23] je napisal/-a:Trigger je napisal/-a:[g0ran23] je napisal/-a:keri lovite še signal od HR VIP je vsak dan on 17 do 18 brezplačno pošiljanje sms-ov s tem da na telefonu nastavte da se priključite na HR-VIP :P
Khm lih tko mal off topic sam a ni sam 50% popusta na poslana sporočila iz HR Vip in še neka nagradna igra zadenite počitnice na hrvaški obali itd...
Drgač pa sorry za smetenje teme
LP
hmm jest sms-e pošiljam komot pa sam 5sit mam gor :P
antonio je napisal/-a:po bom pa kr direkt uprasu kako naj jest spravm to slikcona kolegov mobitel?
NoName je napisal/-a:antonio je napisal/-a:po bom pa kr direkt uprasu kako naj jest spravm to slikcona kolegov mobitel?
tvoj kolega naj odtipka naslov http://www.rula.net/antonio/ v wap pa klikne na astra_jpg. ce je ne bo dobil (da telefon ne bo prepoznal slike) sporoci, pa bom naredil .gif
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 8 gostov