drejc je napisal/-a:Žav se men tole neda brat, je res mal preveč
Sarcy je napisal/-a:drejc je napisal/-a:Žav se men tole neda brat, je res mal preveč
Upam da se bo vsaj nekaterim dal tole prebrati in bodo pomagali!!!
Jest okol ne mislim hodt po en povodec, ce si pa ti zainteresirana pomagat, mi pa pisi na PM in brez problema dam jurja, samo da bo sel za ta namen, in ne kaj drugega.
CiCn je napisal/-a:Ma lih prjšno soboto, k sm na križišču tm pr litostroju se prav okol LPP- ja postavlal panoje vidl k je en mulc mev v košarci psa ma ni blo par metrov ga je pa f**** iz košarce vn pa si mislu ˝ajd pes ti se j***, k te mam dos˝ ja pa fak ane kwa se to gre folk čist tu mač.......a nimamjo nobenga odnosa do žvli..Jest okol ne mislim hodt po en povodec, ce si pa ti zainteresirana pomagat, mi pa pisi na PM in brez problema dam jurja, samo da bo sel za ta namen, in ne kaj drugega.
To idejo pa tut jst podprem,sam da je res za to stvar namenena
Mate je napisal/-a:Nisem niti najmanj privrzenec kakrsnegakoli mucenja zivali in mi je hudo za vse tiste, k so sle po tej poti. Je tud lepo da pomagate, samo pazte, da se to ne razvije v dom za macke. Npr moja stara mama jih ma ene 15 in zanje na dan porabi najmanj par ur, zarad njih "ne more" nikamor it, itd... to te lahko zasvoji in si potem suzenj tega. Od tam so se mi tud zvali mal zagabile, ceprov kaksen mejhn mucek al pa tist kuza se vseen lustno zgleda.
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 3 gostov