Za vse kar ne paše pod ostale debate, prosti čas...

Uporabniški avatar
Sarcy
Uporabnik

Kraj: Ljubljana

Pomoč živalim + video

Napisal/-a Sarcy Po sep 20, 2004 3:42 pm

V zavetiščih po Sloveniji umerajo živali!! Zavetišča so polna psov mačk, ter drugih živali, zato vas prosim da jim pomagamo! Če že ne morete posvojiti katerega in mu nuditi ljubeč dom, prispevjte vsaj nekaj stvari, ki so za njih zelo pomembne.
Kakšno rjuho, ali oddejo za hladne dni, mogoče le kakšen priboljšek s katerim bi jih razveselili in "pocrklali", potrebujejo tudi kakšno igračko, s katero bi se lahko igrali v dneh samote.
Ovratnice in povodce*, da bi jih lahko peljali na sprehod in pa seveda tudi ljudi, kateri bi jih bili pripravljeni peljati na sprehod bi potrebovali.

Upam da se bo našel vsaj kdo ki bi bil pripravljen pomagati v akciji!!!!

* Povodce imajo v 199 shopih in mislim da se vam ne bi veliko poznalo (sama sem jih kupila kar nekaj, a še vedno ni dovolj) zato vas prosim za pomoč živalim iz zavetišč!!!!
Zadnjič spremenil Sarcy, dne Po sep 27, 2004 3:19 pm, skupaj popravljeno 2 krat.
Sarcy :8

Uporabniški avatar
Sarcy
Uporabnik

Napisal/-a Sarcy Po sep 20, 2004 4:53 pm

Kaj res ni nobenega ki bi malo pomagal? :cry: :cry: :cry:

drejc
Novinec

Napisal/-a drejc Po sep 20, 2004 4:56 pm

Žav se men tole neda brat, je res mal preveč :D

Uporabniški avatar
Sarcy
Uporabnik

Napisal/-a Sarcy Po sep 20, 2004 4:58 pm

drejc je napisal/-a:Žav se men tole neda brat, je res mal preveč :D

Upam da se bo vsaj nekaterim dal tole prebrati in bodo pomagali!!!

Uporabniški avatar
FoxyLady
Novinec

Napisal/-a FoxyLady Po sep 20, 2004 5:17 pm

Mislm eeeej. Če si pa že tolk len... pa vsaj na koncu preber. Sicer, pa vidim.. da če si ti še brat ne ljubi pol najbrž ne moremo računat na tvojo pomoč.

Sarcy...

Name lahko računaš, tko k sva se pogovarjale. Mam tud že neki stvari pripravljenih.
It's nice to be important, but it's more important to be nice !!!

Uporabniški avatar
INFINITI
Mojster foruma

Napisal/-a INFINITI Po sep 20, 2004 5:17 pm

Sarcy je napisal/-a:

Upam da se bo vsaj nekaterim dal tole prebrati in bodo pomagali!!!

Yup res je tole; pri nas osebno že imamo 2. psa totalno razvajenega btw - poleg tega pa še fotramo 2 druga "potepuha", dali smo tudi hišico jim narest pa tut v zavetišča smo marsikaj prispevali. Vsekakor je treba pomagati vbogim živalcam. :oops:
2000 Hyundai Coupe 2.0 → 2003 Hyundai Coupe 2.0 → 1999 BMW 740i → 2009 BMW 530d M
→ 2010 Škoda Superb TDI → 2008 Renault Laguna Coupe GT 2.0T → 2016 KIA Sportage CRDi → 2021 KIA Xceed 1.5 T-gdi

Uporabniški avatar
lublancan
Poznavalec foruma

Napisal/-a lublancan Po sep 20, 2004 5:34 pm

mamo psa, smo mel pse, pa tud še kšno drugo žvauco
zavrgl, zapustil... pa nismo še nobene
podpis

Uporabniški avatar
nightrider31
Uporabnik

Kraj: Kamnik

Napisal/-a nightrider31 Po sep 20, 2004 5:45 pm

ce se ti ze ne da brati se vsaj vzdrzi nepotrebnih komentarjev :evil:
Slika

Uporabniški avatar
JOYride
Uporabnik

Napisal/-a JOYride Po sep 20, 2004 5:49 pm

Mi smo pa glih ta vikend 'resil' enga pred zavetiscem
:D

Slika
SlikaSlikaSlika

Uporabniški avatar
McLaren
Mojster foruma

Kraj: Cela EU

Napisal/-a McLaren Po sep 20, 2004 6:17 pm

JOYride je napisal/-a:Mi smo pa glih ta vikend 'resil' enga pred zavetiscem
:D

Slika

iiiiiiiiiiiiiiiiiiii kak je lep :)

Jaz pomagam vsaki živali, ki se zateče k nam. Sem že 4 mačkam poiskal novega (dobrega) lastnika.

Mate
Poznavalec foruma

Kraj: Dolsko

Napisal/-a Mate Po sep 20, 2004 6:30 pm

Nisem niti najmanj privrzenec kakrsnegakoli mucenja zivali in mi je hudo za vse tiste, k so sle po tej poti. Je tud lepo da pomagate, samo pazte, da se to ne razvije v dom za macke. Npr moja stara mama jih ma ene 15 in zanje na dan porabi najmanj par ur, zarad njih "ne more" nikamor it, itd... to te lahko zasvoji in si potem suzenj tega. Od tam so se mi tud zvali mal zagabile, ceprov kaksen mejhn mucek al pa tist kuza se vseen lustno zgleda.

Ne razumem pa ljudi, kako lahko... ima macka ali psa doma.. dokler je npr. mejhn in cortkan in ga skoz meckajo, k pa odraste al pa rata star pa, najgrsa mozna varianta, gre, ga nalozi v avto, in nekje vrze ven. Mu naredi vecjo uslugo, ce ga pelje v zavetisce.
Take ljudi sovrazim.

Jest okol ne mislim hodt po en povodec, ce si pa ti zainteresirana pomagat, mi pa pisi na PM in brez problema dam jurja, samo da bo sel za ta namen, in ne kaj drugega.

Uporabniški avatar
RedBull™
Moderator foruma

Napisal/-a RedBull™ Po sep 20, 2004 6:49 pm

Sarcy je napisal/-a:Kaj res ni nobenega ki bi malo pomagal? :cry: :cry: :cry:

kaj naj pomagamo jokat.... :wink:

za žival morš met čas,če ga imaš pa komaj zase,pol je pa boljš da ni nimaš nobenega kužka.
Ko grobar s ceste me bo pobral,vedite da redbull smrti se ni bal.

Uporabniški avatar
CiCn
Novinec

Kraj: Zlata Sredina

Napisal/-a CiCn Po sep 20, 2004 6:51 pm

Ma lih prjšno soboto, k sm na križišču tm pr litostroju se prav okol LPP- ja postavlal panoje vidl k je en mulc mev v košarci psa ma ni blo par metrov ga je pa f**** iz košarce vn pa si mislu ˝ajd pes ti se j***, k te mam dos˝ ja pa fak ane kwa se to gre folk čist tu mač.......a nimamjo nobenga odnosa do žvli..

Jest okol ne mislim hodt po en povodec, ce si pa ti zainteresirana pomagat, mi pa pisi na PM in brez problema dam jurja, samo da bo sel za ta namen, in ne kaj drugega.

To idejo pa tut jst podprem,sam da je res za to stvar namenena

CST™Golfy
Moderator foruma

Napisal/-a CST™Golfy Po sep 20, 2004 7:02 pm

Na mene lahko vedno računate :)
Valda bom pomagu živalim :wink:

Uporabniški avatar
killah bee
Smrtonosni čebelj

Kraj: RS

Napisal/-a killah bee Po sep 20, 2004 7:08 pm

:sadd :(

res so bogi kužki, mam tud jest enga doma :-P , in ga imam fulll rad :D

velikokrat vidim kakega psička ki ga je nekdo zavrgel in pol tava sam po svetu :sadd ,
mi je tud fulll hudo zanjga, samo kaj ko sem doma v bloku,mam že psa in ne poznam nobenega ki bi ga vzel k sebi v varstvo in mu priskrbel drugi dom.

Pes pa je zelo drugačen od mačke, mačka se za prilagoditi okolju,kjer je zavržena in ponavadi preživi, kaj pa psi,ki so res odvisni od lastnikov oz. jih potrebujejo :wink:

BTW: ko sem bil mali mulo sem enkrat šel iz šole domov mi je skos en psiček sledil, bil je star kaka 2-3 mesece, pa se mi je zasmilil in sem ga odpeljal domov, takrat je mat začela bentit, da psa ne morva met, ker je to blok in oh in sploh, sem jo pa na koncu prepričal da sva ga obdržala dokler mu ne najdeva prijaznega lastnika, bil je pri nama doma 3 tedne in se, se ga že ful navadil pa tud mat bi že skor prepričal da ga obdrživa,
samo pol pa ga je prišel pogledat oče z hčerko in sta ga vzela k sebi, bila sta fulll uredu in verjamem da je bil psiček pri njih srečen, škoda takrat da ni minil še kak teden in bi ga sigurno obdržal.

No pol ko sem pa mal odrastel se, pa spet pripeljal novga kužka domov in je še vedno pri meni :lol: , pa tud mat takrat ni mogla nič rečt :twisted:

no dost je,

uglavnem mam ful rad psičke, in sem tud pripravljen pomagati :wink: ,kolikor mi bo čas dopuščal.

LP Killah Bee
Slika

Uporabniški avatar
Coleman
Novinec

Napisal/-a Coleman Po sep 20, 2004 7:09 pm

Tudi sam posedujem živalco,psičko...in mi ni vseeno,vendar se ti ne zdi da imam/imamo ljudje veliko drugih problemov in da bi se obremenjevali z živalmi bi bilo velika neumnost.

Ljudje stradajo,umirajo po svetu pa se nobenemu ne zdi vredno da bi poskrbeli za njih...

Torej na eni strani imamo pse in na drugi ljudi...za kaj bi se ti odločila?(avtorica te teme)
When size equals knowledge I'll be a one big muthafucka!

CST™Golfy
Moderator foruma

Napisal/-a CST™Golfy Po sep 20, 2004 7:10 pm

killah jaz mam tud psičko in sm biu tok priden da sm jo našu in obdržal zdej jo mam že 13 let... mal stara ampak ok :wink:

slika:

Slika

Uporabniški avatar
bravura
Uporabnik

Kraj: Ilirska Bistrica - okolica

Napisal/-a bravura Po sep 20, 2004 7:51 pm

Tisti ki ste proti pojdite enkrat pogledat v zavetišče...
http://www.ljubljana.si/zavetisce/
če boste ob njihovih žalostnih pogledih ostali ravnodušni vam žal ni pomoči...

p.s.
Mojo psičko s katero sem odraščal je pred mesecem pvozil avto :cry:, dobil sem jo že odraslo, ker jo je en b**** zapustil ob cesti (hvala bogu, ker če ne je nebi našel) :wink: .
V glavnem, bolj hvaležne živali si ne morem zamišljat...
še slikica:
Slika
Never drive faster, than your guardian angel can fly.

Uporabniški avatar
Sarcy
Uporabnik

Napisal/-a Sarcy Po sep 20, 2004 8:41 pm

CiCn je napisal/-a:Ma lih prjšno soboto, k sm na križišču tm pr litostroju se prav okol LPP- ja postavlal panoje vidl k je en mulc mev v košarci psa ma ni blo par metrov ga je pa f**** iz košarce vn pa si mislu ˝ajd pes ti se j***, k te mam dos˝ ja pa fak ane kwa se to gre folk čist tu mač.......a nimamjo nobenga odnosa do žvli..

To idejo pa tut jst podprem,sam da je res za to stvar namenena

Ravno zato ker pol padajo taka vprašanja (če bo šlo res zato) nisem omenjala nobenih denarnih sredstev pač pa stvari katere so mi napisali da jih potrebujejo

Uporabniški avatar
Sarcy
Uporabnik

Napisal/-a Sarcy Po sep 20, 2004 8:44 pm

Mate je napisal/-a:Nisem niti najmanj privrzenec kakrsnegakoli mucenja zivali in mi je hudo za vse tiste, k so sle po tej poti. Je tud lepo da pomagate, samo pazte, da se to ne razvije v dom za macke. Npr moja stara mama jih ma ene 15 in zanje na dan porabi najmanj par ur, zarad njih "ne more" nikamor it, itd... to te lahko zasvoji in si potem suzenj tega. Od tam so se mi tud zvali mal zagabile, ceprov kaksen mejhn mucek al pa tist kuza se vseen lustno zgleda.

Ne jaz nisem zato, da ima nekdo toliko živali doma, ker se jim ne more posvečati tako, jaz imam doma psičko, pa hrčka in to je dovolj, res pa je da če bi živela v hiši bi imela še enega psa ampak ker žal ne živim to pač ne gre

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 3 gostov