Kaj si zelim delati in sluzba sta zame dve popolnoma razlicni stvari. Beseda "sluzba" izhaja iz besede "sluziti", to pa pomeni delati za nekoga drugega. Eno izmed osnovnih pravil, ki se jih v zivljenju drzim, je, da ne bo nihce drug zivel od mojega dela, torej na moj racun! Ne clovek, ne podjetje, ne drzava! Pocutim se dovolj zdravega in sposobnega, pa tudi inteligentnega, da lahko poskrbim sam zase. Ko bom star ali bolan, bodo zame skrbeli moji potomci, ki jih bom tako vzgojil. Na drzavo se ne zanasam. Vedeti morate, da smo si s prestopom iz komunizma v kapitalizem taksen sistem izbrali sami. Sistem, v katerem smo zdaj, je za delavce zelo krut in se jim ne obeta nic dobrega. Le najmocnejsi, najpametnejsi, najiznajdljivejsi in najbolj izobrazeni bodo v njem nasli svoje mesto in ziveli cloveka dostojno zivljenje. Ostalim zelim predvsem veliko srece, se kako jo bodo potrebovali! Toliko o sluzbi...
Delo, ki si ga v zivljenju najbolj zelim opravljati, pa je obnova in restavriranje starih avtomobilov -oldtimerjev. Vanje sem dobesedno zaljubljen in njim sem namenil zadnjih 10 let svojega zivljenja, zal pa se od tega pri nas (se) ne da ziveti. Zato sem zdaj zacasno prekinil delo v tej smeri in se bolj posvetil studiju in poslovnim investicijam. Nekega dne pa, ko bom zakljucil solanje in zbral primeren kapital...
SAFRANE, cesa si pa ti v zivljenju najbolj zelis?