Za vse kar ne paše pod ostale debate, prosti čas...

So vas že okradli?

Da, ampak nisem naredil nič.. sej nimaš kej!
12
23%
Da, in sm jih našel
4
8%
Ne niso
34
64%
Bom ukrepal nekoc
3
6%
Nisem se ukrepal
0
Brez glasov

Skupaj glasov : 53

CST™Golfy
Moderator foruma

So vas že okradli?

Napisal/-a CST™Golfy Ne okt 17, 2004 10:03 am

No kot nekateri že veste so mi v petek ukradli radio + še neki stvari + razbili auto
in sm čist popizdu... zdej me pa zanima:
Kolko nas je takih?
Je kdo že ukrepal kej? mogoče dobil koga?

V anketi soedlujte in pišite komentarje! Hvala

Uporabniški avatar
vesolc
Poznavalec foruma

Kraj: Kranj

Napisal/-a vesolc Ne okt 17, 2004 10:05 am

no bom jest ta pru!! ulomil so mi dvakrat, prvic pokradl zvocnike s polico, cd-je, in vse drobnarije iz avta...SM JIH DOBU :twisted: :twisted:
drugic pa so mi samo radio !!brez ploscice!! ukradl...pa jih SE nism dobu :wink:

CST™Golfy
Moderator foruma

Napisal/-a CST™Golfy Ne okt 17, 2004 10:05 am

aja tisti ki pa se vam ni zgodilo nič od tega naprimer:
še nism ukrepal napište tukaj

CST™Golfy
Moderator foruma

Napisal/-a CST™Golfy Ne okt 17, 2004 10:10 am

jao zdej mi pa noče več dodat parih možnosti...

bi prosu moderatorje da dodajo:

- nisem še ukrepal
- bom ukrepal (nekoč)

TNX

Uporabniški avatar
GReddy_
Novinec

Kraj: primorska

Napisal/-a GReddy_ Ne okt 17, 2004 10:16 am

Nam pa so poskušali vdreti v cliota pa niso znali in so samo ključavnico sfu...i. So jih pa potem plavi dobili, tako da vsaj ena pohvala leti na naše policaje :wink:

P.S.:takrat nas je bilo kar nekaj oškodovanih

LP

Uporabniški avatar
vesolc
Poznavalec foruma

Kraj: Kranj

Napisal/-a vesolc Ne okt 17, 2004 10:18 am

GReddy_ je napisal/-a: So jih pa potem plavi dobili, tako da vsaj ena pohvala leti na naše policaje :wink:

LP

ja ne vem ce...pomoje so jih cist ponesrec dobl :twisted: :twisted:

Uporabniški avatar
Dejch
Stalni uporabnik

Napisal/-a Dejch Ne okt 17, 2004 10:55 am

Ja so me okradl, sam dobit mi jih pa ni ratal. Kopsi itq niso nc prdnl, sm lepo so mi pisal kazni. Jz jih pa nism mogu najdt, ker noben od mojih tud nc ni posnifu, tak da sm brez radio vseen ostal. :?

Uporabniški avatar
Pugi
Moderator foruma

Napisal/-a Pugi Ne okt 17, 2004 10:58 am

Golfy je napisal/-a:jao zdej mi pa noče več dodat parih možnosti...

bi prosu moderatorje da dodajo:

- nisem še ukrepal
- bom ukrepal (nekoč)

TNX

;)
Slika

Uporabniški avatar
ule
Uporabnik

Kraj: Babno Polje

Napisal/-a ule Ne okt 17, 2004 11:00 am

Meni so enkrat avtoradio v Ljubljani BTC sredi dneva. Ploščico sem dal pod sedeš in šel. Ko pridem čez 10min nazaj ni blo več radia niti ploščice. :evil: Sem klical policijo, so en malo pogledali, pa rekli da se ne bo dalo verjetno nič nardit :? . No zdaj ploščico redno jemlejem sabo. Radio sem mogu pa drug kupit. :(

CST™Golfy
Moderator foruma

Napisal/-a CST™Golfy Ne okt 17, 2004 11:13 am

mah ploščico usi puščajo pod sedežem in lopovi to vejo!

jaz pa nism meu ploščice :\ ampak na kartice (security card)

pugi tnx

Uporabniški avatar
Omelo
Moderator foruma

Kraj: Novo mesto

Napisal/-a Omelo Ne okt 17, 2004 11:19 am

Pr men so bli tik pred tem da mi udrejo... Jih dubu :twisted: :twisted: Bwahahaha!

Uporabniški avatar
nebivedu
Moderator foruma

Kraj: Bogu iza nogu!

Napisal/-a nebivedu Ne okt 17, 2004 11:25 am

Men je tut radio en zviznu - u pol ure sem ga imel nazaj, pa še dnar za novo armaturko pa za ključavnico, pa še adrenalina 100%. Tip pa še zdej šepa, pa je od tega že skor 3 leta, od takrat naprej imam stalno odklenjen avto. Če bo pa še kdo kej probal, pa ne bodo samo batine z maglite baterijo, ampak s čem še tršim in bodo tut več škode nardile - nej si tipi zapomnejo, da je treba za vsako stvar ki jo kupiš trdo delat.
Old subarus never die, they just get faster!

CST™Golfy
Moderator foruma

Napisal/-a CST™Golfy Ne okt 17, 2004 11:42 am

nebivedu je napisal/-a:Men je tut radio en zviznu - u pol ure sem ga imel nazaj, pa še dnar za novo armaturko pa za ključavnico, pa še adrenalina 100%. Tip pa še zdej šepa, pa je od tega že skor 3 leta, od takrat naprej imam stalno odklenjen avto. Če bo pa še kdo kej probal, pa ne bodo samo batine z maglite baterijo, ampak s čem še tršim in bodo tut več škode nardile - nej si tipi zapomnejo, da je treba za vsako stvar ki jo kupiš trdo delat.

nebivedu s tabo pa se vedno strinjam

men so ceu auto razbil skor pa sploh nevem zakaj...
komot bi sam radio uzel pa šli :cry:

kaj naj kupim alarm al to ne pomaga kej dost? pa cena?

Uporabniški avatar
monster_d
Moderator / upravnik foruma

Kraj: Ptuj

Napisal/-a monster_d Ne okt 17, 2004 11:49 am

Ne, pa upam da tut nebojo :wink:

Clio_freak
Nov uporabnik

Kraj: Logatec

Napisal/-a Clio_freak Ne okt 17, 2004 12:12 pm

GReddy_ je napisal/-a:Nam pa so poskušali vdreti v cliota pa niso znali in so samo ključavnico sfu...i.
LP

ja men so pr cliotu zjebal klucavnico, pa mal vrata pokrivel, nakar jim ni uspelo na ta nacin so mi pa se sajbo razsul :x in to v centru ljubljane okol poldneva ksn mesc nazaj

da dobiš popizditis :evil:

mevden
Uporabnik

Kraj: Ljubljana-Fužine

Napisal/-a mevden Ne okt 17, 2004 12:26 pm

12 februarja ob 1 popoldne v BTC-ju.ni me blo 10 minut,pridm nazaj razfukana kljucavnica in vrata. radio pa strli na pol vn. zgleda da me je nekak vidu da se vracam in spizdu.radio niso uzel,sm pa mel skode na kljucavnici in vratih,cca 30k. :evil:

darwin
Uporabnik

Napisal/-a darwin Ne okt 17, 2004 12:37 pm

Me še niso, tok tok in upam, da me tut naujo. Mam pa ploščico zmer sabo, sam kako nej pa una budala to ve. Vseen mi lohk šipo sesuje, pa išče, če je mogoče not.
Licet volare si in tergo aquilae volat.

Uporabniški avatar
nebivedu
Moderator foruma

Kraj: Bogu iza nogu!

Napisal/-a nebivedu Po okt 18, 2004 8:54 am

Golfy je napisal/-a:
nebivedu je napisal/-a:Men je tut radio en zviznu - u pol ure sem ga imel nazaj, pa še dnar za novo armaturko pa za ključavnico, pa še adrenalina 100%. Tip pa še zdej šepa, pa je od tega že skor 3 leta, od takrat naprej imam stalno odklenjen avto. Če bo pa še kdo kej probal, pa ne bodo samo batine z maglite baterijo, ampak s čem še tršim in bodo tut več škode nardile - nej si tipi zapomnejo, da je treba za vsako stvar ki jo kupiš trdo delat.

nebivedu s tabo pa se vedno strinjam

men so ceu auto razbil skor pa sploh nevem zakaj...
komot bi sam radio uzel pa šli :cry:

kaj naj kupim alarm al to ne pomaga kej dost? pa cena?

Ne kupuj alarma, ampak kupi avtoradio za 2000 tolarjev in ga montiraj v avto, pa ga sploh ne priklopi. Drug avtoradio namontiraj nekam, kjer se ne bo videl, daljinec ga bo pa dosegel in imaš vse rešeno. Zaradi slabega avtoradia ti ne bodo vdrli v avto, musko boš pa vseeno lahko normalno poslušal. Kot sm že prej napisal - avto imam že 3 leta skos odklenjen in nimam nobenih problemov, v treh letih ni niti ena stvar zginla iz avta. Avtoradio je pa še na potenciometre in je 17 let star.
Old subarus never die, they just get faster!

Uporabniški avatar
Fullback
Poznavalec foruma

Kraj: Največkrat...Na trdih tleh...ali mehkem blatu...

Napisal/-a Fullback Po okt 18, 2004 9:06 am

nebivedu je napisal/-a:
Ne kupuj alarma, ampak kupi avtoradio za 2000 tolarjev in ga montiraj v avto, pa ga sploh ne priklopi. Drug avtoradio namontiraj nekam, kjer se ne bo videl, daljinec ga bo pa dosegel in imaš vse rešeno. Zaradi slabega avtoradia ti ne bodo vdrli v avto, musko boš pa vseeno lahko normalno poslušal. Kot sm že prej napisal - avto imam že 3 leta skos odklenjen in nimam nobenih problemov, v treh letih ni niti ena stvar zginla iz avta. Avtoradio je pa še na potenciometre in je 17 let star.

no ja pr men ni blo tako... :( moj prvi avto-yugo) :lol: je bil deležen napada kar 3 krat...enkrat je šla polica-brez zvočnikov in radio za 2000 sitov, drugič so mi spumpal pol benza ven iz tanka-hehe, tretjič so šle feltne...no in pol sm naredu izpit za avto :P in se fural v oskubljenem yugaču-do šole je blo čist ok!

Iz mtkinga cliota so si za nedoločen čas sposodil polico pa ovalce, pa škode na vratih za ohoho keša...

enkrat so mi ponoč pred bajto udrl čez zadnjo šipo-v ruzaku-ki sem ga pozabil so bli špegli-Valentino 8) , denarnica , cd torbica...in kaj so ukradl??? 800 sitov iz denarnice, pa cd-je,pa plastiko za ploščico od avtoradia...avtoradio-s ploščico pa je pokrit ostal v avtu :P :lol: ,sej veste clio ma tist pokrov spredi...no ja eni neposrečeni in neprofesionalni pokovci verjetn...

Na tanovmu avtu pa zaenkrat nč-upam da tko tut ostane-ploščico pa ven jemljem tut sam za 2 min :)
/¨¨¨¨¨¨¨¨\___
-- O ----------O--
Prodam

Uporabniški avatar
acid
Poznavalec foruma

Kraj: Vuzenica/MariboR

Napisal/-a acid Po okt 18, 2004 9:09 am

Na srečo morem potrkat tok tok še nisem imel problemov kdaj s tem in upam da jih nikoli nebom imel, je pa res da ne živim v kakem velikem mestu ampak vasi :wink:
*** VOLKSWAGEN GOLF MKV TSI GT 170PS ***
Vrni se na Nima veze z avtomobilizmom

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 4 gostov