Za vse kar ne paše pod ostale debate, prosti čas...

Uporabniški avatar
imilet1
Uporabnik

Kraj: Ljubljana

KAM KEJ VN HODTE????

Napisal/-a imilet1 So okt 30, 2004 3:58 pm

LP
Mene pa zanima kam še kej vn hodte, ker men je LJ tok dolgočasna, tko da nevem kam bi se še dal??
A kdo ve za kak kafić al pa diskač k je bliz LJ, npr v domžalah(vem da je LIFE.., a je še ker???), kranj?, kamnik?...???

Uporabniški avatar
ITA_car_fan
Stalni uporabnik

Kraj: Velenje

Napisal/-a ITA_car_fan So okt 30, 2004 3:59 pm

hors burger pr tivoliju
deadly getaways TM
Slika

mojster
Uporabnik

Napisal/-a mojster So okt 30, 2004 4:12 pm

pejt u kran tm je šele prazno k se do povnoči vse gostilne že zaprejo :roll: razn med vikendi je mal dle

Uporabniški avatar
Jasmy
Stalni uporabnik

Kraj: Veleje

Napisal/-a Jasmy So okt 30, 2004 4:17 pm

Mislim, da sploh ni več tistega life-a ko je bil včasih. Kr naenkrta so ulice postale prazne, prav tako diskači-sama mularija not, drugače se je pa v Celju prejšen teden odpru nov diskač in je baje full fajn in baje bi naj bla vstopnina od 3000-7000 sit. To je fajn, se saj mulerija ne bo not zbirala.

Uporabniški avatar
Alonso
Stalni uporabnik

Napisal/-a Alonso So okt 30, 2004 4:20 pm

Za LJ:

Ponedeljke: nič
Torek: Global - študenstki žuri
Sreda: Global, Bachus - študenstki žuri
Četrtek: absolutno Bachus - študenstki žuri
Petek: Fun Factory, Papilon, global, Bachus, Lipa
Sobota: Klub lipa (housič, tehnaža....) 6.11. bo baje spet en hud žur - ene par dj iz evrope pride

Drugače greš pa če ne druzga mal po kafičih pogledat - Cereza, Uršula, Parlament, ...drugač se pa men tko dopade preden grem u diskač en bar zravn une restavracije - kva že je - As, se mi zdi.

Uporabniški avatar
vesolc
Poznavalec foruma

Kraj: Kranj

Napisal/-a vesolc So okt 30, 2004 4:34 pm

u kranju mas same kafice, ni diskaca...je pa Rondo, Rock and Rool, itd.
domzale so pa cist u kurcu...nc ni...do 11h mas odprt kafic po pa adijo in te vn vrzejo!!
za ljubljano mas pa ze napisan...
za drugje pa nebi vedu ;)

Uporabniški avatar
imilet1
Uporabnik

Napisal/-a imilet1 So okt 30, 2004 4:35 pm

ja sj vem, sam k se človk naveliča te ljubljanae, sj glih zato sm mal vprašu kam bi se še dal izven LJ it??

MA ŠE KDO KAKO IDEJO???

Uporabniški avatar
dejan84
Poznavalec foruma

Kraj: Cesta moj duma

Napisal/-a dejan84 So okt 30, 2004 4:47 pm

Jasmy je napisal/-a:... drugače se je pa v Celju prejšen teden odpru nov diskač in je baje full fajn in baje bi naj bla vstopnina od 3000-7000 sit. To je fajn, se saj mulerija ne bo not zbirala.

A to mislš Escape? Smo šli včer pogledat za foro, pa vsaj mene ni navdušl. Sej plac je še kr ql, muska tud nekako, sam folka pa ni blo velik.
U fanu mi je blo drgač do zdej zmer ql, u bachusu (če ni blo unga ta plešastga varnostnika) tud kar, drgač pa une scene ala papilon, emonska, lipa, papa joe (u trzinu),... pa vse prbližn isto (če ne vozš, zna bit tud tle fajn :wink: ).
Life u domžalah ni več to, kar je bil pred parimi leti, u kamniku nimamo razn obvoznce nič, kranj je pa tkoaltko tuga... :P
Zakaj vozniki hond v dežju vozijo tako hitro? Ker bežijo pred rjo :D

Uporabniški avatar
Alonso
Stalni uporabnik

Napisal/-a Alonso So okt 30, 2004 4:49 pm

Alfa je napisal/-a:
Alonso je napisal/-a:Za LJ:

Ponedeljke: nič
Torek: Global - študenstki žuri
Sreda: Global, Bachus - študenstki žuri
Četrtek: absolutno Bachus - študenstki žuri
Petek: Fun Factory, Papilon, global, Bachus, Lipa
Sobota: Klub lipa (housič, tehnaža....) 6.11. bo baje spet en hud žur - ene par dj iz evrope pride

Drugače greš pa če ne druzga mal po kafičih pogledat - Cereza, Uršula, Parlament, ...drugač se pa men tko dopade preden grem u diskač en bar zravn une restavracije - kva že je - As, se mi zdi.

Pripombe:

Petek: Fun factory: Ja itak. Bolj virgin factory, pa še radi vdirajo v avtomobile tam. Papilon je itak če nisi mladoleten., te noter ne spusti, potem Cereza je ratala ob petkih čist prazna (mogoče se bo pozimi nabasala spet), Global itak fensi šmensi, za Bachus isto. Najbolj mi ustreza Papa Joe v Trzinu. V Lipo ob petkih pa nisem šel že odkar sem polnoleten.

Sobota: V Lipo ob sobotah pa niskoli več ne grem. KOker se kokaina tam obrne v urci, se nikjer ne. Pogledaš eno simpatično punco, pa se ti nasmeje, se obrneš drugič proti nje, že vidš kako vzame flyer in da kokain gor, vzame slamco in posnifa. Dal 3 čuke za vstopnino, šel sem pa po eni uri ven.

Težko se mi je pa navadit na študenske žure, ker so med tednom, ampak očitno bo treba tudi termin zamenjat :roll:

LP Jaka

P.S.: Samo moje mnenje

Ja jaka, sej večinoma je res to kar si napisal, sam študenstki med tednom u bachus in globalu niso prov nč fensi - so normalni povprečni študentje, predvsem pa ŠTUDENTKE :-P notr.

Uporabniški avatar
Alonso
Stalni uporabnik

Napisal/-a Alonso So okt 30, 2004 5:00 pm

Alfa je napisal/-a:
P.S.: Eno študentko sem pa že zahakljal :twisted:

:P :-P 8) :bow :)=(:

Uporabniški avatar
Ronin
Stalni uporabnik

Napisal/-a Ronin So okt 30, 2004 5:01 pm

Alfa je napisal/-a:

Petek: Fun factory: Ja itak. Bolj virgin factory, pa še radi vdirajo v avtomobile tam. Papilon je itak če nisi mladoleten., te noter ne spusti,

Da vdirajo notr? Jah, verjamm, folk notr zura, medtem pa se ksn komot med avti mal sprehod. Unmu varnostniku na vratih je pomojm cist useen.
U papilonu je tud tko...tud ce si polnoleten pa ce mu nau kej dobr, te nau spustu notr. Pa bo pred tabo ksnga 15 letnega froca spustu, pa ce se bos na glavo postavu, te nau spustu notr. Drgac je pa to spet odvisn od varnostnika
There is no time...

Uporabniški avatar
Turbobitch
Stalni uporabnik

Kraj: Prvi levi sedež 5ke GTT

Napisal/-a Turbobitch So okt 30, 2004 5:15 pm

U KMŠ-ju je zmer žur. Saj muzka je užitna. Pa lipa recmo če je hardtehno. Drgač pa se furamo z našimi konjički.
Slika
Ne mene krivit za Mobisux, če maš pa probleme pa sam prtiski prekliči.

Uporabniški avatar
imilet1
Uporabnik

Napisal/-a imilet1 So okt 30, 2004 5:23 pm

KAKŠEN FOLK JE PA KJ U LIPI???

Uporabniški avatar
vesolc
Poznavalec foruma

Kraj: Kranj

Napisal/-a vesolc So okt 30, 2004 5:37 pm

imilet1 je napisal/-a:KAKŠEN FOLK JE PA KJ U LIPI???

snif-snif, pa: JEST SM PA SE MLADA,PA SM FUL LEPA :twisted: :twisted:

Sm4jli
Novinec

Napisal/-a Sm4jli So okt 30, 2004 5:40 pm

high like me. ucer sm biu u lipi, pa sm samo na pipi. ko greš u lajfa morš uzet dva paradajsa, pa še neki dokler ne probaš koke, ne bo nič iz te moke :lol:

Uporabniški avatar
NoName
Stalni uporabnik

Napisal/-a NoName So okt 30, 2004 5:54 pm

dejan84 je napisal/-a:A to mislš Escape? Smo šli včer pogledat za foro, pa vsaj mene ni navdušl. Sej plac je še kr ql, muska tud nekako, sam folka pa ni blo velik.
...

a piskadent :(
js sm pa ze planiral da bomo tja hodl... kolega je biu na otvoritvi ko so mel se neko modno revijo... :lol: :oops: je blo kar pestro za gledat... :twisted:
I can see dumb people...They're all around us... Look, they're even on this forum!

Uporabniški avatar
cury
Nov uporabnik

Napisal/-a cury So okt 30, 2004 6:38 pm

Life v Domžalah je podn, med vikendi je 3-8 ljudi notr- resno, Life je edino takrat poln ko so valete, sam takrat je pa itaq sama mularija notr, froci stari 13-14 let.
V glavnem Domžale- sucks.
FunFactory- notr so sami otroc-bedno, pa skoz eni in isti komadi, ter eni in isti folk.
More se kakšn nov diskač, klub odpret v okolici LJ. da bo spet živahno ene par mescov, pol se bomo pa spet naveličal. :evil:
Kdor drugemu jamo koplje, tudi slepa kura zrno najde!
Vrni se na Nima veze z avtomobilizmom

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 2 gostov