Ok pri nas imamo malo več živali: nemški lovski terier, lisica, divji prašič, srno, srnjaka, švicarske koze, divje race, želve, činčile, turške kokoši, fazane, kače....pa še kaj bi se našlo.
Js mam pa en let stargo skobčevko. Šeli mu je ime, pa dele se že dere, k hoče, da luči ugasnm.
Kupu sm pa dva, pa je enga po dveh mescih kap, k ga je blo strah grmenja in zdej že tričetrt leta kupujem novga, da Šeliju nau dougcajt, če mene ni, pa mi je kr mal bedno h unmu tipu, k mi ju je prodal, jt. No, sej dele pred poletjem morm pa res, k me ceu poletje nau čist nč doma.
No jaz imam trnutno doma 22 let staro psičko Nero, pa mojega zmešanga hrčka Dolfija, v roku enega meseca pa dobim še eno malo kepico in takrat bom nalepla slikco kepce, aja zavaljujem pa se enemu od Minerjev k mi je to kepco zrihtu HVALA
Jaz pa že imam 7 let vodne želve, prave slovenske, ki jih je zaj že zelo zelo redko za videt. Mel sem jih že čisto od malih, ko sem jih lahko držal vse 3 v eni roki, zaj pa so že večje kot dlan
Aja pa naučil sem jih da dajo taco (kot pes :P ) in po glavi se pustijo božati Samo lajati še ne znajo, pa bi laho bile hišni čuvaji :P :P