killah bee je napisal/-a:Sej ste volil to vlado![]()
kar seješ,to žanješ , na koncu pa to poješ :P
Avalon je napisal/-a:killah bee je napisal/-a:Sej ste volil to vlado![]()
Tole je nič drugega kot neumnost itak, da bo Rop zdej govoru da so davki previsoki, pa da smo policijska država,... če pa mal pogledamo kdo je te zakone sprejel in jih uveljavil je pa Rop sam, tko da mene preseneča če bojo slovenci tok naivni in mu vrjel, ker itak se v tej državi sam šinfa. Janša je čist ok. Ponosen sem da sem ga volil.
Župa je napisal/-a:Avalon je napisal/-a:killah bee je napisal/-a:Sej ste volil to vlado![]()
Tole je nič drugega kot neumnost itak, da bo Rop zdej govoru da so davki previsoki, pa da smo policijska država,... če pa mal pogledamo kdo je te zakone sprejel in jih uveljavil je pa Rop sam, tko da mene preseneča če bojo slovenci tok naivni in mu vrjel, ker itak se v tej državi sam šinfa. Janša je čist ok. Ponosen sem da sem ga volil.
Se podpišem
Martin je napisal/-a:Ma kaj se gre ta prasac od Ropa = lopov !.
Slovenija je policijska država že od nastanka in amen.
Za to pa je kriv LSD ups LDS. kAJ BO ZDAJ PRASAC GOVORU KO JE VSE NJEGOVA STRANKA PODMAZALA .
lp
voltage je napisal/-a:tele zakone k pravte da je ropova vlada sprejela... ni lih tko... ropova vlada jih je predlagala, janšova pa požegnala... jest pravm da je blo u času titota še najbol
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 1 gost