x4maximus je napisal/-a:Pozdravljeni
Zanima me sledeče:katero bolj "športno" uro bi kupili za omenjeni denar? Ker za tak denar še ne moreš dobiti Omeg ,Tag Heuerjev in Breitlingov (zdaj že približno veste,kaj se mi dopade. ..),mi prosim pomagajte pri izbiri z cenami in slikami,,,, Mogoče kakšen Longines? Movado? Certina?
Mogoče ima kdo kakšno idejo in je videl kje kaj "ugodnega" za tak rang ur in mi lahko pomaga z nasvetom...
Je kje na naših slovenski straneh cenik od omenjenih firm? Jaz nič ne najdem,,,,
hvala in lp
Samotar je napisal/-a:A ni to vseen 'mal tu mač' za eno uro, ki konec koncev kaže čas glih tko dobr kot ena za 25K ?
Neon je napisal/-a:x4maximus je napisal/-a:Pozdravljeni
Zanima me sledeče:katero bolj "športno" uro bi kupili za omenjeni denar? Ker za tak denar še ne moreš dobiti Omeg ,Tag Heuerjev in Breitlingov (zdaj že približno veste,kaj se mi dopade. ..),mi prosim pomagajte pri izbiri z cenami in slikami,,,, Mogoče kakšen Longines? Movado? Certina?
Mogoče ima kdo kakšno idejo in je videl kje kaj "ugodnega" za tak rang ur in mi lahko pomaga z nasvetom...
Je kje na naših slovenski straneh cenik od omenjenih firm? Jaz nič ne najdem,,,,
hvala in lp
Kaj pa Festina....
Jaz jo mam iz Titana in sm ful zadovoljn. Bla je pa 65k...
Samotar je napisal/-a:A ni to vseen 'mal tu mač' za eno uro, ki konec koncev kaže čas glih tko dobr kot ena za 25K ?
menjekul je napisal/-a:Samotar je napisal/-a:A ni to vseen 'mal tu mač' za eno uro, ki konec koncev kaže čas glih tko dobr kot ena za 25K ?
eni majo radi lepe ure,drugi avte, drugi oboje...100 bejb 300 lukenj![]()
omenjena cena ni nič posebnega za uro.
@x4maximus daj pojdi malo po trgovinah pa si ure poglej u živo. kak slowatch ma zlo fajn izbiro pa mogoče malalan (sam so cigani) . predlagam, da prosiš za katalog ur in potem si jih še v trgovini oglej (ker včasih majo starejše modele v izložbi, pa tega strankam, ki se na to seveda ne spoznajo, ne povedo, goveda)
piči malo v mesto (lj)
tomaz40 je napisal/-a:Samotar je napisal/-a:A ni to vseen 'mal tu mač' za eno uro, ki konec koncev kaže čas glih tko dobr kot ena za 25K ?
No vidiš. Do tega spoznanja sem tudi jaz prišel. Hvala bogu še v pripravah za nakup ure.
Drugač pa dobiš za 13 jurjev uro, ki vsak dan dobi signal in se zopet nastavi na točno uro.
Drugače pa bi blo za pogledat po kakšnih internetnih trgovinah za take ure.
sim je napisal/-a:TISSOT t-touch za moje pojme naj....touch screen, kompas (kazalci kr oživijo), u glavn zakon...
Po forumu brska: Google [Bot] in 3 gostov