mrmusculo je napisal/-a:Kje v trbovljah pa bo ta turnir? Če kdo slučajno ve TOČNO!!!
rok46 je napisal/-a:pr nas majo zdj u NM tajski box tekmovanje,pa bojo mal solidarnosti pokazal pa keš nakazal za žrtve tsunamijev,pa bo tud zlo velik dobrih borcev,si bom kr ogledou tole zadevco k bo vrjetn dobr za pogledat,treneram kick box pa bi rd mal vidu tajske borce u ˝igri˝![]()
LP
mloncar je napisal/-a:sam so pa tele "street fighterji" veselje dobil!!! prejšnjič je en naš zmagu, ostali pa zgubili.. ..če me spomin ne vara!
upam, da se bodo tokrat še bolje odrezali! mogoče jih pridem pa celo spodbujat
.:alex:. je napisal/-a:prejšnič sem bil tud jst so jih naši orenk pokasiral!![]()
razen unga k je razbov unga ustasa k je mel ker ene par kao navijače saboto se mi je najbol zdel k so se tok dr pol jih pa nikjer ni blo!
mloncar je napisal/-a:moje osebno mnenje je, da so se prejšnjič dobro odrezal, ker je le treba računat, da so pjebi od Filipoviča bol "profesionalni" kot naši, prav tako imajo več izkušenj!
upam, da bojo zdej ta uspeh od prejšnjič vsaj ponovili (že to bi bil lep dosežek)!
PS: treba je bit tut z majhnim zadovoln, drugače velikega nisi vredn
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 2 gostov