s_mande je napisal/-a:Ja nic,bodi baraba tudi ti pa se obrni malo na njegove nadrejene,ba se bo ta clovek malo zamislil!Ja sej taki so!Gume so mu tezke,pa to ni njegovo delom,pa da te bo on iskal...PI**A MU MA***INA,potem pa naj gre na zavod pa naj bo tam!
Kot sem te rekel se obrni na nadrejene!Pa povej kaj in kako!Prevec si dovolijo!Zato je pa DOOR TO DOOR zakon,ceprav je skoraj da ist...on ti pa to mora dostaviti na dom...Lep dan zelim se naprej!
Pa res premisli o tem da bi se obrnil na...jaz bi se sigurno ker jaz se pa ne pustim tako zajebavati!
Vontz je napisal/-a:GLS...mi smo odpovedali pogodbi z njimi, ker niso zanesljivi. Zgoraj opisano pa je zelo nedolzno v primerjavi s tem, cesar so sposobni.
Lep pozdrav
BMW Motorsport je napisal/-a:Ja GLS, tm pa moja dva mladža brata delata, sam u skladišču. Pa da naute mislel tm je tok zaj**** delat in glede na to da je ura nočnega fizičnega (težkega) dela plačana komi 900/uro je valda normalno da tut delavci niso več tok motivirani in jim se jeeeebe za vse tko da je po moje bol mal zatežit unim gor k kr naprej vztrajajo pr takih plačah, sami pa služjo po 1,5 mio mesečno!!! Aja pa še to: delavci ponavad zlo mladi ljudje si uničujejo hrbtenice s težkimi paketi (tut po 90 kg) in delajo v težkih razmerah - v skladišču je pozim ista temperatura k odzuni. Delajo pa v nenormalnem tempu - 12 delavcev v šestih urah obrne tut po 5000 paketov... ..vam je pa težko par metrov nest tist kar ste naročl, mal se zamislte no lenivci eni.
BMW Motorsport je napisal/-a:Ja GLS, tm pa moja dva mladža brata delata, sam u skladišču. Pa da naute mislel tm je tok zaj**** delat in glede na to da je ura nočnega fizičnega (težkega) dela plačana komi 900/uro je valda normalno da tut delavci niso več tok motivirani in jim se jeeeebe za vse tko da je po moje bol mal zatežit unim gor k kr naprej vztrajajo pr takih plačah, sami pa služjo po 1,5 mio mesečno!!! Aja pa še to: delavci ponavad zlo mladi ljudje si uničujejo hrbtenice s težkimi paketi (tut po 90 kg) in delajo v težkih razmerah - v skladišču je pozim ista temperatura k odzuni. Delajo pa v nenormalnem tempu - 12 delavcev v šestih urah obrne tut po 5000 paketov... ..vam je pa težko par metrov nest tist kar ste naročl, mal se zamislte no lenivci eni.
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 2 gostov