Zanima me če ima kdo ta ali podoben paket in kakšna je povezava?
Vmes kaj včasih prekine kot na navadni 56k liniji?
Kakšen je max. download v PRAKSI?
Tnx
borut007 je napisal/-a:Jaz imam Teleing 256/64 za 4500SIT mesečno. Download in upload sta točno takšna kot je predpisano. Sicer pa trenutno nadgrajujejo sistem in bodo do 10.marca možni kakšni par minutni izpadi in počasnejša linija.
Na splošno sem zadovoljen.... glede na to, da sem za dialup potrošil mesečno 5.000sit, sedaj pa imam za 500sit manj stroškov pa 4x hitrejšo linijo (in to časovno neomejeno).
CockroaC je napisal/-a:MacK je napisal/-a:Downloadalo mi je pa dozdaj z najvec 240kB/sKonstantno
![]()
Ce bi bil malo domac v racunalnistvu bi vedel da to niti teoreticno ni mozno ...
CockroaC je napisal/-a:MacK je napisal/-a:Downloadalo mi je pa dozdaj z najvec 240kB/sKonstantno
![]()
Ce bi bil malo domac v racunalnistvu bi vedel da to niti teoreticno ni mozno ...
lublancan je napisal/-a:CockroaC je napisal/-a:MacK je napisal/-a:Downloadalo mi je pa dozdaj z najvec 240kB/sKonstantno
![]()
u teoriji ne, v praksi pa
kabelski net je mau čuden in maš lahk povezavo boljšo ali slabšo glede na paket ki ga plačuješ
pr adsl pa ni tega
lublancan je napisal/-a:CockroaC je napisal/-a:MacK je napisal/-a:Downloadalo mi je pa dozdaj z najvec 240kB/sKonstantno
![]()
kabelski net je mau čuden in maš lahk povezavo boljšo ali slabšo glede na paket ki ga plačuješ
pr adsl pa ni tega
CockroaC je napisal/-a:lublancan je napisal/-a:CockroaC je napisal/-a:MacK je napisal/-a:Downloadalo mi je pa dozdaj z najvec 240kB/sKonstantno
![]()
pr adsl pa ni tega
NIkoli me neboš prepričal da mu internet dela enkrat hitreje kot paket za katerega placuje dopušča, odtopanja so seveda možna samo redko so to v prid uporabnikom ... ne se hecat fanatje![]()
MacK je napisal/-a:64kb/64kb se sploh obstaja![]()
Jaz imam "najslabsega" 1Mb/128kb pa mi je cisto dovolj. Problemov nisem imel nikoli nic pa ga ze imam cca 6 let.
Downloadalo mi je pa dozdaj z najvec 240kB/sKonstantno
![]()
Mesecno narocnino pa imam 7335+ddv
Lp MacK
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 2 gostov