Še najbl me pa zanima kolkim je kj punca ze plesala kaksen striptiz? A ce lepo proste vam zenska kj razkaze?
Men je do zdej samo ena pokazala njeno ritko pa joske k so kr velki celo shranjene mam

Ronin je napisal/-a:Glede priklopa ne vem...a samo priklopis in ze dela ali mors tud kej namestit...ksn program.
Drgac pa oseba na drugi strani te lahk vseen gledu, tud ce nima web kamere.
BY_JOVICH je napisal/-a:Vsem dobro poznata stvarca zato me zanima kok jo kj vi uporabljate za msn da vas folk gleda? A vi vključite samo če una oseba na drugi strani ima istočasno pržgano al davolite da vas gleda tud folk k ga ne poznate?
Še najbl me pa zanima kolkim je kj punca ze plesala kaksen striptiz? A ce lepo proste vam zenska kj razkaze?
Men je do zdej samo ena pokazala njeno ritko pa joske k so kr velki celo shranjene mamZa začetek kr uredu!
s_mande je napisal/-a:MSN+WEB CAM zelo dobra zadeva,kdor tega se nima naj hitro nabavi,WEB CAM se da dobiti tudi ze za 2.000SIT,msn pa mislim da jih ze tako vecinoma uporablja.No o zenskah in o tem kaj so pokazale raje ne bi...
lisko je napisal/-a:j*** vas pa joške.... skor u vsaki temi že...... naj kera kak bat pokaže.... al pa kako bosh pumpo..... sej sem na Avtomobilizmu a ne? :P
Ok šalo na stran....
Sam mam digitalca poleg prikljopljenga za kamerco pa tud solidno špila.Uporabljam pa ne kaj dost.... sem se hitr naveliču.. al u real al pa nič.... drugač je falus vse skupi.
Zdej trenutno pa tko niti poleg več nimam..... ker se mi ni dal vsakič odklaplat ko sem fotkota rabu... kaj morš sem pač len :P
monster_d je napisal/-a:lisko je napisal/-a:j*** vas pa joške.... skor u vsaki temi že...... naj kera kak bat pokaže.... al pa kako bosh pumpo..... sej sem na Avtomobilizmu a ne? :P
Ok šalo na stran....
Sam mam digitalca poleg prikljopljenga za kamerco pa tud solidno špila.Uporabljam pa ne kaj dost.... sem se hitr naveliču.. al u real al pa nič.... drugač je falus vse skupi.
Zdej trenutno pa tko niti poleg več nimam..... ker se mi ni dal vsakič odklaplat ko sem fotkota rabu... kaj morš sem pač len :P
Plus tega da ti tvoja ne pusti cyberja z drugimii :P
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 4 gostov