DJ E.M. je napisal/-a:Žune je napisal/-a:Pejd dl-jat NOD32 trial verzijo. Potem pa preden inštaliraš premakni datum na računalniku na rečmo 2010. Po inštalaciji prestavi datum nazaj in restart.
pa a to zjebe programčk al....
kako to deluje a se pol obnaša kot da je skrekan al....
lublancan je napisal/-a:DJ E.M. je napisal/-a:Žune je napisal/-a:Pejd dl-jat NOD32 trial verzijo. Potem pa preden inštaliraš premakni datum na računalniku na rečmo 2010. Po inštalaciji prestavi datum nazaj in restart.
pa a to zjebe programčk al....
kako to deluje a se pol obnaša kot da je skrekan al....
trial je ene 14 dni
napiše ti da ti trial poteče 19. marca 2010
ti prestavš na 2005 in maš 5 let free
darkdog24 je napisal/-a:Prosim če mi kdo lahko da kakšen link, kje naj dobim nek program in če je pomožnosti ta zastonj, da lahko odstranim virus ADWARE.NT al neki takega, ker sm ga učeri dobil od uporabnika Mr007 in njegovega linka. Po netu sm isku ampak zadevo mi najde, potem pa hočjo da plačam itd..
Če kdo ve kje kej dobit bi prosu za pomoč.
hvala lepa
acid je napisal/-a:Fantje ko smo že glih pri virusih a mi lahko svetujete kako naj odstranim nek klinčev spyware. Vsakih 10 min mi odpre okno IE in mi javi da je na mojem rač. spyware se pravi tisto opozorilo kao reklama. Probal sem že vse NOD32, adaware SE, najnovejšimi spykillerji ne pomaga.
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 2 gostov