gorgo je napisal/-a:jao .. sej ne lincas nedolzne osebe, ampak zavarovalnico!!!
glede pohlepa pa bodi raje tiho.. ne zelim ti tega kar je dozivela moja mati, ker sem jo drugi dan videl kak je bla cela plava......
dunker je napisal/-a:So true.
Vi pa verjetno vsak dan zlezete na streho in s fenom utekočinite ves sneg tam?
audi4ever je napisal/-a:dunker je napisal/-a:So true.
Vi pa verjetno vsak dan zlezete na streho in s fenom utekočinite ves sneg tam?
ne, veš pri nas pa to ni potrebno, ker sneg ne pade na cesto! v primeru, da pa bi bila nevarnost, bi pa bilo to treba zrihtat. vsak mora poskrbeti za varnost tako ali drugače in ne mislim, da bi blo treba zdej človeka linčat, sam za led bi pa res lahk poskrbel, da ne pada po ljudeh
Omelo je napisal/-a:Marsikje bi snegobran naredu svoje! Tko da psttt! Malomarni lastniki!
Če je imel zavarovano stavbo ima lahko zavarovanje do 15 al kulk miljonov, če ga kdo zaradi snega toži. Amen!
eXtreme je napisal/-a:gorgo je napisal/-a:jao .. sej ne lincas nedolzne osebe, ampak zavarovalnico!!!
glede pohlepa pa bodi raje tiho.. ne zelim ti tega kar je dozivela moja mati, ker sem jo drugi dan videl kak je bla cela plava......
Napisal si da so lastnika nasli. Verjetno bo tozila lastnika hise, in bo on placal iz lastnega zepa?
Bila je nesreča! Nenamerna! Veš kaj se ti vse v življenju pripeti.... in kaj bi bilo če bi vsi vse vprek tožili. Pa daj no, res ni več normalnih ljudi?
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 2 gostov