Za vse kar ne paše pod ostale debate, prosti čas...

Uporabniški avatar
darkdog24
Poznavalec foruma

Kraj: Velenje

Incidenti policije?

Napisal/-a darkdog24 Ne mar 20, 2005 7:18 pm

http://www.safaric-safaric.si/pieteta/a ... opisi.html

tole sm našu na netu, gre se za enega velenjčana in nesoglasja s policijo, mogoče bo koga zanimalo.
Zadnjič spremenil darkdog24, dne Ne mar 20, 2005 10:35 pm, skupaj popravljeno 1 krat.
UPOKOJENI STYLER (8 pokalov)Slika

Uporabniški avatar
gorgo
Novinec

Kraj: Maribor

Napisal/-a gorgo Ne mar 20, 2005 7:53 pm

ravno prebral...fak ej, najbolj hudo pa je da so eni res taki debili.... :?

Uporabniški avatar
menjekul
Poznavalec foruma

Napisal/-a menjekul Ne mar 20, 2005 8:23 pm

fant gre malo predaleč in lahko bi mu vsaj nekdo lektoriral dokument predno ga pošlje na urade. kljub nepravilnostim bi lahko spisal lepše in ne na tak način (smeh :lol: ).

Uporabniški avatar
stealth
Novinec

Napisal/-a stealth Ne mar 20, 2005 8:25 pm

najbolj mi je pa smešno, ko se jezi zaradi policijske "nepismenosti" :DDD :lol: :lol:
Dodge Stealth Twinturbo AWD

Uporabniški avatar
Tomaz40
Poznavalec foruma

Kraj: Ljubljana

Napisal/-a Tomaz40 Ne mar 20, 2005 8:29 pm

menjekul je napisal/-a:fant gre malo predaleč in lahko bi mu vsaj nekdo lektoriral dokument predno ga pošlje na urade. kljub nepravilnostim bi lahko spisal lepše in ne na tak način (smeh :lol: ).

Točno tko. Če bi jaz tole dobil v roke ga že zato ne bi preveč upošteval. S tistimi pljuval v obraz in podobno bo pa kaj dosegel. malo morgen
Če bi hitrost ubijala, bi bili vsi dirkači že zdavnaj mrtvi.

Uporabniški avatar
menjekul
Poznavalec foruma

Napisal/-a menjekul Ne mar 20, 2005 8:36 pm

Tomaz40 je napisal/-a:
menjekul je napisal/-a:fant gre malo predaleč in lahko bi mu vsaj nekdo lektoriral dokument predno ga pošlje na urade. kljub nepravilnostim bi lahko spisal lepše in ne na tak način (smeh :lol: ).

Točno tko. Če bi jaz tole dobil v roke ga že zato ne bi preveč upošteval. S tistimi pljuval v obraz in podobno bo pa kaj dosegel. malo morgen

si predstavljaš kao bi zgledal lepopis "balkan style" :?: :lol:

Uporabniški avatar
phoebus
Uporabnik

Napisal/-a phoebus Ne mar 20, 2005 9:16 pm

Mah veste kaj vam rečem?

a) nevem zakaj 99% folku nič ne težijo (predvidevam da ga niso ustavili zaradi stylinga na avtu), na njega pa se spravljajo vsi po vrsti, vključno s sodnico. Bogi nič kriv in nič dolžen, ha?? Dejte no dejte....

b) Če bi meni poslal tak žaljiv dopis, bi ga še kaznoval zaradi žaljenja javne osebe....

Uporabniški avatar
Neo32
Stalni uporabnik

Kraj: Bled

Napisal/-a Neo32 Ne mar 20, 2005 9:18 pm

na hitrco sm prebral in niti mi ni glih janso iz tega kar je napisal zakaj so ga ustavljal pa lovil s sirenam, ampak nej najprej (to govorim o govorenju cez nepismenosti) pod svojim pragom pomete pol nej pa pizdi cez nepismenost organov

-" materialno škodo i veliko krivico. "
-"Čista posla, kajti 96% nezau..."
-"Tovariš Drago VORNŠEK"

pa se kaksen bi se najdu

uglavnem vsaka stvar ima dve plati, vsak mal nabase pa napihne pol smo pa tam
Slika Slika

Uporabniški avatar
Slide
Moderator foruma

Napisal/-a Slide Ne mar 20, 2005 11:04 pm

Jao :shock: ...svašta...sej ni čudno da ga je**jo...pa verjetno je res pravi angelček :jao:
Understeer is when the driver is scared, oversteer is when the passengers are scared

Uporabniški avatar
Spyker
Poznavalec foruma

Kraj: okolica Ljubljane

Napisal/-a Spyker Ne mar 20, 2005 11:15 pm

Želel je narediti vtis na pristojne organe.....in ga je tud naredil....z balkan-style pismi :EE

No ne smemo prehitr sklepat ker ne poznamo cele zgodbe.
Če je ravno, ni zabavno.

Uporabniški avatar
kljukec
Mojster foruma

Napisal/-a kljukec Po mar 21, 2005 2:13 pm

najbolj me čudi k je reku da si lahko število alko testov in njihove REZULTATE vtaknejo v rit
kakšni pa so ti rezultati?
taki hljudi ki žalijo slo državo ne rabimo v slo
tudi če je delal 17 let v slo in se sedaj ponaša z grem delat izpit v rodno domovino...
ko jih j**e
tist k hoče žvet v slo nej živi tist k ne nej gre pa dam, in nej se prilagodi slo državi oz. zakonodaji
P.S.sam spoštujem ljudi, ki so prišli od ''dol'' in hočejo ''postati slovenci'' (jezik, obnašanje...)
lp

Uporabniški avatar
EX-B
Uporabnik

Napisal/-a EX-B To mar 22, 2005 10:39 pm

Prvo kot prvo.. Mene bi blo sram posiljat takale pisma kamorkoli. Vsaj nekomu ki vsaj priblizno zna slovensko in zna formulirati stavke v smiselno zaporedje besed in nekaj smiselnega spravit iz njegovega besedila bi lahko dal popravit, preden poslje. Drugo kot drugo, ce bi dobil takole pismo, bi ga vrgel stran. Ali pa poslal nazaj odgovor, da ne razumem kaj napisano. Mislm.. Halo?? 17 let dela ze v Sloveniji pa takele bedarije pise? Sam nad sabo bi se moral mal zamislit.. Tika uradne osebe, ki jih ne pozna osebno, zali folk, ki ni neposredno odgovoren za tisto kar se mu je zgodilo, povrh vsega je pa se prekomerno napsihiran cez afero UDBA.. Samo za zjokat se.. :?
Lp. Grega, DipLab.si
Slika

dbola
Nov uporabnik

Napisal/-a dbola To mar 22, 2005 11:14 pm

LOL

:lol:

Ka tipu dogaja... :noro

Uporabniški avatar
fUATPANZa
Novinec

Kraj: Ptuj

Napisal/-a fUATPANZa To mar 22, 2005 11:17 pm

Po pregonu sem odšel prviè in tudi drugiè (kaznovan pa samo za en prekršek- hopla?)

To me je skoraj dokončalo. Hopla je šel in napisal noter. Ne moreš to naret noooo.

Kao da bereš komišni strip z slabom gramatikom :-P

dbola
Nov uporabnik

Napisal/-a dbola To mar 22, 2005 11:21 pm

Te zgodbe s policijo sicer ne poznam sam človek je :roll: .

Bi napisal še kaj, samo bi užalil par ljudi na tabli, kar pa ni zaželjeno :lol:

s_mande
Stalni uporabnik

Kraj: Koroska

Napisal/-a s_mande To mar 22, 2005 11:47 pm

Deloma se strinjam z vsem kar ste napisal..Prav je in tudi sam spostujem SLO zakon,ampak nemores vi presojati ali kdorkoli drug ali bo zivel tu ali ne,ce krsi zakon bo za to poskrbela drzava sama(ne jaz in ne vi)!Sploh sem vse to prebral in mi odkrito povedano smrdi z ene kot z druge strani.Kaj pa sploh mi vemo kaj resnicno se je tukaj dogajalo... :?: :?: :?: Ta zgodba ima dve plati je ze nekdo lepo povedal.

Glejte naprimer moji strasi so iz BIH drugace sem hrvat,tu sem se rodil in obiskoval solo in jo tudi koncal,moji starsi delajo tukaj ze vec kot 20 let in pravtako spostujejo zakon in se ravnajo po njem.Normalno da se trudijo govoriti Slovensko in vse ostale stvari ampak moras biti ponosen na to kar si in ne zanicuj drugih ver in ljudi.Ponosen moras biti na to kar si in od kje izviras.Ni to letelo direktno na vas ampak povem nasplosno,tako da brez zamere.Glede tega blatenja v pismu mu jaz ne dam niti malo prav,moral bi to dati komu da mal obnovi-pregleda oz.popravi.
:?
Tako je to in nic drugace,spostuj in bodi dober do ljudi pa lahko enako pricakujes od njih,ce se pa kdo rodi nesramen,nespostljiv...bo pa tudi taksen umrl in taksenga se moras samo izmikati in pustiti na miru.Ko mi kdo rece CEFUR,BOSANEC bi mu lahko jebal mater(sorry) sam konec koncev se mi vcasih posalimo sami na svoj racun ampak imam kot jaz in vsi ostali drzavljani enake pravice...Delaj in bodi tiho. :!:
Sem pac "Bosanac"!!!Mala sala pa sorry za OFFTOPIC.Se enkrat brez kakrsnokoli zamere.Samo malo sem se razpisal!

Lahko noc vam zeli s_mande

Uporabniški avatar
SubaruFreak
Stalni uporabnik

Napisal/-a SubaruFreak Sr mar 23, 2005 12:58 am

kljukec je napisal/-a:najbolj me čudi k je reku da si lahko število alko testov in njihove REZULTATE vtaknejo v rit
tudi če je delal 17 let v slo in se sedaj ponaša z grem delat izpit v rodno domovino...
ko jih j**e
tist k hoče žvet v slo nej živi tist k ne nej gre pa dam, in nej se prilagodi slo državi oz. zakonodaji
P.S.sam spoštujem ljudi, ki so prišli od ''dol'' in hočejo ''postati slovenci'' (jezik, obnašanje...)
lp

Totalno se strinjam s teboj... Kot dodatek tvojemu razmisljanju pa se tole:
asociacija na izbrisane:
AD1.
Ob osamosvojitvi je nasa drzava delila drzavljanstva po 500 tolarjev in vsi priseljenci iz bivsih republik Yu so imeli moznost, da si uredijo vse potrebne dokumente za bivanje v Sloveniji... Ker pa je bilo veliko takih, ki so spekulirali s tem: kaj pa bo??? Ali bo Slovenija sploh funkcionirala kot drzava ali pa jo bojo slej ko prej spet prikljucili YU... Si mnogi niso uredili statusov. Sedaj pa nam serjejo po glavah, ces kaksni smo Slovenci in kako smo jih lahko izbrisali... Na tej tocki bi lahko napisal samo: Tamle je meja in adijo, da vas ne vidimo vec... !!!!
AD 2.
Ko prides v neko tujo drzavo zivet, se moras, ce hoces normalno komunicirati, nauciti uradnega jezika drzave... Kar se dogaja pri nas je vec kot porazno:
Mladina iz bivsih republik juge in pa tudi mnogi priseljenci, ki zivijo pri nas ze 30 in vec let... se danes ne zna oziroma noce spregovoriti besedice slovensko...
AD 3.
Obnasanje teh ''priseljencev'' je pod kritiko... Pri dejo v trgovino in se do trgovca obnasajo, kot da so skupaj ovce pasli... cakajte malo - to vendar NE gre!!!
pa se marsikaj drugega bi se naslo...

s_mande: Ja kot si napisal, ne gre posplosevati problema - niti pod razno... Tudi sam poznam nekaj ljudi , ki so prisli v SLovenijo iz drugih republik Jugoslavije in so se cisto lepo prilagodili zivljenju v Sloveniji, obnasajo se tako, kot se spodobi, govorijo slovensko... Lahko recem, da se s temi mojimi znanci odlicno razumem.
Lep pozdrav .
Slika

Uporabniški avatar
WhiteCell
Poznavalec foruma

Kraj: Kranj

Napisal/-a WhiteCell Sr mar 23, 2005 11:27 am

Slide je napisal/-a:Jao :shock: ...svašta...sej ni čudno da ga je**jo...pa verjetno je res pravi angelček :jao:

pejte na začetno stran....tip se ukvarja z odgrivanjem množičnih grobišč...tako da pomojem njebogve obtožbe niso tako nedolžne z RS....in pomojem neupravičeno zganjajo take nad njim....
pač piše pa tko kot piše....
:roll:
V8 POWER

Uporabniški avatar
YOC
Uporabnik

Kraj: Spredi levo (LJ)

Napisal/-a YOC Sr mar 23, 2005 12:15 pm

TechnoBoy je napisal/-a:
Slide je napisal/-a:Jao :shock: ...svašta...sej ni čudno da ga je**jo...pa verjetno je res pravi angelček :jao:

pejte na začetno stran....tip se ukvarja z odgrivanjem množičnih grobišč...tako da pomojem njebogve obtožbe niso tako nedolžne z RS....in pomojem neupravičeno zganjajo take nad njim....
pač piše pa tko kot piše....
:roll:

Pomoje tud. Očitno jim je trn v peti. Sam moral so pa tud kapsi met kkšne razloge da so mu lučkal po oknom,... Ni razvidno kakšno je bilo "razgrajanje" al kaj je že reku.

Smrdi pa valda na obeh straneh. Kot rečeno: Trn v peti

lp

YOC

8)
Bolje 10 konjev premalo pod haubo, kot en osel preveč za volanom!!!
WWWWRRRRRRRRUUUUUUUMMMMMMMMM..........

Uporabniški avatar
lublancan
Poznavalec foruma

Napisal/-a lublancan Sr mar 23, 2005 12:53 pm

SubaruFreak je napisal/-a:
kljukec je napisal/-a:najbolj me čudi k je reku da si lahko število alko testov in njihove REZULTATE vtaknejo v rit
ko jih j**e
lp

Totalno se strinjam s teboj... Kot dodatek tvojemu razmisljanju pa se tole:
asociacija na izbrisane:
AD1.
Ob osamosvojitvi je nasa drzava delila drzavljanstva po 500 tolarjev in vsi priseljenci iz bivsih republik Yu so imeli moznost, da si uredijo vse potrebne dokumente za bivanje v Sloveniji... Ker pa je bilo veliko takih, ki so spekulirali s tem: kaj pa bo??? Ali bo Slovenija sploh funkcionirala kot drzava ali pa jo bojo slej ko prej spet prikljucili YU... Si mnogi niso uredili statusov. Sedaj pa nam serjejo po glavah, ces kaksni smo Slovenci in kako smo jih lahko izbrisali... Na tej tocki bi lahko napisal samo: Tamle je meja in adijo, da vas ne vidimo vec... !!!!
AD 2.
Ko prides v neko tujo drzavo zivet, se moras, ce hoces normalno komunicirati, nauciti uradnega jezika drzave... Kar se dogaja pri nas je vec kot porazno:
Mladina iz bivsih republik juge in pa tudi mnogi priseljenci, ki zivijo pri nas ze 30 in vec let... se danes ne zna oziroma noce spregovoriti besedice slovensko...
AD 3.
Obnasanje teh ''priseljencev'' je pod kritiko... Pri dejo v trgovino in se do trgovca obnasajo, kot da so skupaj ovce pasli... cakajte malo - to vendar NE gre!!!
pa se marsikaj drugega bi se naslo...

s_mande: Ja kot si napisal, ne gre posplosevati problema - niti pod razno... Tudi sam poznam nekaj ljudi , ki so prisli v SLovenijo iz drugih republik Jugoslavije in so se cisto lepo prilagodili zivljenju v Sloveniji, obnasajo se tako, kot se spodobi, govorijo slovensko... Lahko recem, da se s temi mojimi znanci odlicno razumem.
Lep pozdrav .

se čist strinjam
državljanstva so bla skor zastonj, vse kar si rabu, je blo izpolnt en obrazec
sam folk je upu, da se bojo ostale države bivše YU osamosvojile in so hotl it ke, pol pa je bla tm vojna in so cincal
hotl so od tega potegnt največ
niso tapravi Slovenci in ne tapravi Hrvati/Bosanci..

in točno ti ljudje, k so mel 13 let nazaj šanso postat državljani Slovenije, nas hočjo zdej spravt pred sodišča, ker oni v tistem roku niso izpolnil enga listka...
podpis
Vrni se na Nima veze z avtomobilizmom

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 3 gostov