lenivec je napisal/-a:hehe se spomnim lani pred tekimo ko so hrvati prišli...cela gosposvetska je bla prazna, mogoče eni 3-4 avti
Tomaz40 je napisal/-a:No im pol folk misli da bo Ljubljana nardila nov stadion. Zakaj že? A zato, da bo stadion sprejel več ljudi, da bodo nardil še več škode po mestu? Al mogoče zato, da ne bodo več uničval in metal okol starih plastičnih stolov ampak boljše in dražje stole??
Kakšen stadion neki!!
Tomaz40 je napisal/-a:No im pol folk misli da bo Ljubljana nardila nov stadion. Zakaj že? A zato, da bo stadion sprejel več ljudi, da bodo nardil še več škode po mestu? Al mogoče zato, da ne bodo več uničval in metal okol starih plastičnih stolov ampak boljše in dražje stole??
Kakšen stadion neki!!
gorgo je napisal/-a:Nixxon je napisal/-a:Ne vem kakšna tekma je bla, bom kar predvideval da fuzbal. Najbolj primitivna igra z najbolj primitivnimi navijači. Bruh.
obdrzi to za sebe ne....
jaooo
pol sveta igra fuzbal....
lisko je napisal/-a:gorgo je napisal/-a:Nixxon je napisal/-a:Ne vem kakšna tekma je bla, bom kar predvideval da fuzbal. Najbolj primitivna igra z najbolj primitivnimi navijači. Bruh.
obdrzi to za sebe ne....
jaooo
pol sveta igra fuzbal....
Z obema se delno strinjam..... sam se mi pa skoz poraja vprašanje zakaj pa pri formuli tega ni? Pa so isto navijači.... pa je isto alkohol..... enkrat sem celo vidu kak so tri grupe navijačev ( se mi zdi da ferari mclaren pa bmw) mele na sredini pijačo.... kao gajbe skupi pa so lepo pili pa gledli tekmo pa navijali vsak za svojga....
Zakj ne slišmo takih razgrajajanj pri formuli?
Smo res tko neciviliziran folk da se tole dogaja? al je sam ta folk tko primitivn ki gleda in navija za ta šport?
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 4 gostov