dejvi je napisal/-a:V kratkem grem na dopust blizu Splita. Vmes bi za kak dan skočil na izlet v Mostar in Međugorje. Kaj mi svetujete, ali je pametno s tem avtom bluzit tam okoli, glede na to, da jih sicer kradejo kot tople žemlje (avto je sicer zavarovan s kar nekaj napravami)? Prosim za vaša mnenja, izkušnje oz. za nasvet.
Lep pozdrav!
borut007 je napisal/-a:Pa da ti ne bodo med tem časom v Sloveniji ukradli avta, ker tudi pri nas v poprečju zmanjkajo 2-3 audiji na dan.![]()
Bosna baje ni zelo kritična. Nimam pa sam izkušenj, ampak po pripovedovanju znanca, ki gre parkrat letno dol.
Habir je napisal/-a:v bosni moraš imet avto na očeh neprestano sicer bo šel! Nepridipravi ne gledajo samo avto temveč tudi registracijo. Z njihovim prepričanjem, da boš itak kupil novega, ti ga bodo z veseljem odpeljali.
Courage™ je napisal/-a:borut007 je napisal/-a:Pa da ti ne bodo med tem časom v Sloveniji ukradli avta, ker tudi pri nas v poprečju zmanjkajo 2-3 audiji na dan.![]()
Bosna baje ni zelo kritična. Nimam pa sam izkušenj, ampak po pripovedovanju znanca, ki gre parkrat letno dol.
bosna je prijatelj moj še bolj kritična kot katerakoli druga država.
sam ti nebi priporočal tega podviga, ker zdaj več ne kradejo ko te ni polek avta, ampak te s pištolo napodijo z avta že na semaforu...
Davor ///AMG je napisal/-a:Dejte ga nehat srat fantje. Govorite k da bi bli še kr v času sankcij embarga v letih 1993 pa takle.
Dol sploh ni tko kokr zdej eni pišete pištola na semaforjih "Ja Valda" .
Dol greš lahko Čist navadn kokr v vsako drugo državo in vidu boš, da je dol tok hudga voznga parka in da se dogajajo kraje kokr pr nas, nč posebenga. Ni pa nč strašenga, tko da kr brez problema.
LP
MALIJOHN je napisal/-a:Courage™ je napisal/-a:borut007 je napisal/-a:Pa da ti ne bodo med tem časom v Sloveniji ukradli avta, ker tudi pri nas v poprečju zmanjkajo 2-3 audiji na dan.![]()
bosna je prijatelj moj še bolj kritična kot katerakoli druga država.
sam ti nebi priporočal tega podviga, ker zdaj več ne kradejo ko te ni polek avta, ampak te s pištolo napodijo z avta že na semaforu...
Courage mešaš Bosno in Srbijo. V Srbiji so te napodili z pištolo iz avta na semaforju za v Bosni pa še nism tega slišu.
V bosni sem bil čez poletje vsak vikend doli pa misiml da je to mal pretirano z krajo avtomobilov prej ti ga bojo tle ukradl kokr dol, ker itak vse kar tle pokradejo gre dol.
Previdnost pa ni odveč. Jst nisem mel nobenih problemov. Pa KASKO OBVEZNO. :P
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 5 gostov