Za vse kar ne paše pod ostale debate, prosti čas...

Uporabniški avatar
Daco
Uporabnik

Kraj: Medvode

Idrija - a je folk tm mal cudn, al je bil danes sam tak dan?

Napisal/-a Daco Sr maj 04, 2005 6:12 pm

X-Hair kaj se to prav... :P

Sej ne vem, mogoce sem pa sam jst mal cudn :DDD
Danes sem delal pri eni stranki v Idriji in sem prisel zjutraj tja, parkiral na parkiriscu od firme in cel dan pridno delal. Pridem okol stirih na parking in itak, zaparkiran z vseh strani! Mislim, da popizdis... ampak ok, sem se mal skuliral, prizgal klimo da se avto mal shladi in pocakal 10 minut, pa sem mel sreco da je prisla ena punca ki je tudi zakljucevala sluzbo pa je svoj pravilno parkiran avto odmaknila oziroma sla domov, tako da sem pol tut jst lahko sel domov po 10 minutkah cakanja. Ma dobro, se zgodi... za prezivet.

No pol grem pac domov proti LJ in tm skoz celo Idrijo en avto (avtosola) full pocas vozi (like 30-40) ampak ajd ni frke, sej razume clovek - vsak je bil v avto soli. No pa se cjazimo po celi Idriji za njim proti koncu Idrije - smer proti Zali pa tisti ovinki, pa sem si mislil mater, nebo on valjda sel zdej po unih ovinkih bom lih v dveh urah doma. Pa pridemo do zadnjega krizisca v Idriji in on res naravnost... ja shit, pa na semaforju rdeca. Se vsi fino ustavimo - jst ene 4-5 v koloni. Sem se ubistvu lagano priblizeval koloni in cekiram krizisce, cist prazno z vseh strani in gledam unga avtosolarcka, speljuje res kot polz - pa sem si rekel mater sej vem, da se to ne pocne sam sej ni nikjer nobenga v kriziscu in sem stopil na gas pa na pas za levo in sem bil v trenutku pred njim, se v sredo krizisca ni prisel pa sem ze mimo padel. No usput sem se ene 3 avtomobile za njim tut pustil zadaj.

No in jst lagano izven naselja picim naprej po ovinkih z uzivasko voznjo po omejitvi +/- 10km/h. Pa dost hitr za tem vidim enga tipa v rdecmu punteku za mano (domacin), pa sem si rekel kul en domacincek za mano ga podi. :)

Pa pridemo do enga semaforja, k neki popravljajo ob Zali pa je izmenicen promet. Pa se ustavi tipcek v puntotu za mano (mozak srednjih let 40+ s starejsim gospodom kot sovoznikom) pa stopi ven in do mene, pa potrka na okno. Jst ajd kaj zdej, odprem okno in tko men gospod pokroviteljsko, veste da ste izredno nevarno prehiteval v krziscu! Ma jebemu mater :woohoo a res? Koji falus to njega briga, sej vem da sem teoreticno naredil prekrsek, a na prazni cesti in nisem oviral nikogar. K da on ve zakaj sem to pocel itd... niti ni vazno. Skratka, nasel se je model, ki ima ocitno kompleks lokalnega serifa in je moral posteno poditi za mano pa narest marsikateri prekrsek, da me je ujel in mi to bistroumno prijavo izjavil. Sem za trenutek pomislil koji falus sploh hoce od mene, a mi ni bilo do diskutiranja z nikomer sem ga pogledal in rekel ja in? pa zaprl okno. Mu ni blo ravno jasno pa je sel nazaj v avto si nekaj ogledoval moje tablice in unemu dedku v avtu kazal da si zapise registrsko, kar je stari tudi naredil. No in pol sta "policaja" se dolgo podila za mano tistega bogega punteka, mislim ne mores verjet kaj se gre folk.

Sej vem da so razne budale na cestah, ki delajo nemogoce prekrske in mogoce sm jst v njegovih oceh v tistem trenutku izpadel nevem kaksna budala, ki je padla mimo v kriziscu. Sam koji falus ga briga! Jst sem to dozivel v LJ na Celovski, ko je en frajercek v M3 to pocel ob pol osmih zjutraj v najvecji guzvi, pa ni noben meckal a je vseeno v vsakem kriziscu sel po zalet na pas za zavijanje v levo in poka naravnost... pac pacient sem si mislil in vozil naprej. Ampak ne, ta serif wannabe je pa videl enga mladenica v Audiju z LJ tablicami in je celo pizdarijo hotel narest. Mislim svasta, dobr da mi ni blo do kreganja, ker ne vem kako bi se koncalo. Mislim skor do Logatca je tiscal za mano k i****, pol sem prehitel en kamion pa njemu ni ratal in sem ga pustil zadaj. Sam sej niti ni vazno. Ampak, kaj se grejo? A je tm mal cudn zrak, al je folk tm mal cudn (a X-Hair? :P :lol: ) al sm pa sam jst cudak, ki ni za na cesto in v prazno zdej neki robantim, ker mi bo lokalni serif wannabi poslal poloznico na dom, pa izpit vzel... :huh:

Mah... sej ne vem zakaj sploh pisem te bedarije, svaka cast unmu k se mu je dal it to prebrat.

Pa lep dan se naprej ;)
Slikaodkleni svojo Nokio brezplačno - www.odkleni.si

Uporabniški avatar
Liquid
Moderator foruma

Kraj: ob smaragdni reki

Re: Idrija - a je folk tm mal cudn, al je bil danes sam tak

Napisal/-a Liquid Sr maj 04, 2005 6:22 pm

Daco je napisal/-a:... svaka cast unmu k se mu je dal it to prebrat.

prosim :D sam si se res razpisal :o

Pač tipson ni mel kaj delat pa ti je zatežil :roll: jebiga

lp

Uporabniški avatar
Asterix
Uporabnik

Napisal/-a Asterix Sr maj 04, 2005 6:26 pm

Ja kaj zdaj, pač norije paseš po cesti... :EE :cry
Kadim Lord, vozim Ford, v Avstriji mešam mord.

Uporabniški avatar
M3
Moderator foruma

Kraj: Koper

Napisal/-a M3 Sr maj 04, 2005 6:26 pm

hvala Daco si mi polepšal dan! kolk sem se nasmejal ob branju tele zgodbice :D :rofl
in šerif wannabe :rofl

P.S: obvesti ko ti pošlje ročno napisano da mu prineseš vozniško :cry
Slika

Uporabniški avatar
Speedfighter
Uporabnik

Kraj: Domžale

Napisal/-a Speedfighter Sr maj 04, 2005 6:27 pm

Hm...zgleda da sm res edini k se je zaenkrat lotil tegale eseja :D
Jah, eni majo veselje za take stvari-čist možn pa da je hotu on isti manever narest,pa si ga prehitel v dejanju,pa da je mogu posledično se še kr neki cajta cjazit za avtošolo... :twisted:

Uporabniški avatar
Rancid
Stalni uporabnik

Napisal/-a Rancid Sr maj 04, 2005 6:28 pm

Men se je dal vse prebrat, pa lahka sam recm da ma en folk prevec casa!!! K so pa eni za volanom pijani to pa nebi opazu, sam take k naredijo en mini prkrsek pa da je mld je pa vse narobe, tak folk so pacienti, enkrat se jz pelem po eni ulci tema je bla, jz sm res mogoce mal prehotro pripelu in je glih en atek teku cez cesto (prehod kao) in je res VELIK mankal da bi ga naslonu na havbo, on nc jz nc, mal sm sicer cviknu ampak kul pelem 1 kilometer naprej tm poberem fotra, pa se za mano prpele ena zenska, pa zacne kako vozm, pa da skor unga zbov, in da je biv cist iz sebe ( atek je sov lepo naprej ) pa da sm pijan, in pol tm mojmu fotru kaj sm naredu, in da sm zbezu pol pa kr neki pa pol jz njej ja pa dej pejt v 3 pi..e, fotr pa se ji opravicu pa gor dol, se fotr usede v avto me zacne nadirat gor dol, greva tm mem, sploh ni blo nobenga prehoda za pesce nc, zenska pa da sm ga na prehodu skor zbov pa ne vem kaj, aja pa se to, zacela je razlagat da ma otroka v avto pa da bi lahka vame prletela pa kr neki. Vglavnem folk ma prevec casa in se obremenjuje z drugimi stvarmi kot pa z svojimi!!!!

Uporabniški avatar
GReddy_
Novinec

Kraj: primorska

Napisal/-a GReddy_ Sr maj 04, 2005 6:32 pm

:cry :cry :cry :cry :cry
Očitno majo u bolnici(:cry) preveč prometa pa folk spustijo ven ker nimjo več prostora za bolnike...jebesh ;) ;) ;)

P.S.:da ne bo kdo te izjave resno vzel sam joke
:D .Aja pa nism mislu tiste navadne bolnice če koga zanima zakaj jo omenjam ;) .
Zadnjič spremenil GReddy_, dne Sr maj 04, 2005 6:33 pm, skupaj popravljeno 1 krat.

Fiat007
Novinec

Kraj: Bled

Napisal/-a Fiat007 Sr maj 04, 2005 6:33 pm

Prid v Tržić. Te bo še kakšen kmet z vilam zajagal....

LP

Uporabniški avatar
febo
Novinec

Kraj: bled

Napisal/-a febo Sr maj 04, 2005 6:37 pm

heheh a tej blo že mal strah da tekšn psiho zasleduje :lol:
j*** ga folk ma preveč časa pa misl da je bog :roll:
cuore sportivo
Slika

Uporabniški avatar
mrt
Novinec

Kraj: Primorska

Napisal/-a mrt Sr maj 04, 2005 6:47 pm

Glede na to da bo v Idriji konec tedna potekal tudi rally bo zelo pestro.......Drgač pa,fajn si se to razpisal :P

Uporabniški avatar
frutko
Novinec

Kraj: Ljubljana

Napisal/-a frutko Sr maj 04, 2005 6:47 pm

ha ha, men se je dal brat, ker poznam cesto do Idrije, pa folk tam tut, pa ti lahk rečem, da tm nkol niso bli normalni, pa nikol ne bojo... pol ti pa še s tisto njihovo govorico kej prbijejo pa si itak mislš da si pršu na mars :D

ja Daco, je treba razmislt, če z nami ni kej narobe, ha ha
Wrummmmmmmm!

Uporabniški avatar
GoGy
Novinec

Kraj: Ljubljana

Napisal/-a GoGy Sr maj 04, 2005 7:29 pm

Model si je pomoje mislu... lej ga... fotr mu je avto kupu pa zdej misl da je frajrčk... pa nori po cesti pa povzroča nevarnost... to se mora urgirat :D

v bistvu pa sploh ne dojame kaj je blo ;)

skratka kr neki ta folk ;)

iz bosne se peljem v ponedeljek... cca 160km/h po avtocesti po prehitevalnem pasu in pred mene zapelje en model z nemškimi tablcami... seveda ene 50 počasnej, ker je hotu prehitet tovornjak. Jst pač vidim da je dost placa... se zapeljem na desni pas in ga prehitim po desni... in se pol na meji srečava in mi model pa kva ti je pa kva počneš... itak bosko ane... pa mu s fotrom odpreva okn... fotr sedel zadi z mamo... pa oba v isti glas... DEJ TI MAL SPREMLJI PROMET pa se ne deli pametn... in model zapre okn in se pizdi v avtu hehe

srečno vožnjo!
odkleni svojo Nokio brezplačno http://www.dekodiraj.mobi
Baza ukradenih, izgubljenih in najdenih mobilnih aparatov http://www.baza-ukradenih-gsm.com

Uporabniški avatar
Sportivo
Poznavalec foruma

Kraj: Cerkno

Napisal/-a Sportivo Sr maj 04, 2005 7:37 pm

Idrijske ceste so vsak dan nova avantura :-P , nikol ne veš kej te bo čakalo za ovinkom :P .

Uporabniški avatar
X-Hair
Mojster foruma

Kraj: Fant od Fare

Napisal/-a X-Hair Sr maj 04, 2005 7:40 pm

Daco :cry

Dej drugic si zapis registrsko :P Kaj te jaz vem, kaj je tukaj. Ce si parkiral pred Kolektor potem je to cist logicno, da so te zaparkiral. Pac ne ves kako je treba tam parkirat. :? Ne vem kako si ti tam v kriziscu peljal jaz vem, ce ni nobenega jo uzgem kar cez rdeco. Pa to ni edino krizisce, upam da mi ne pride v navado :P Zakaj je pa sel on za tabo pa verjetno A3 in LJ registracija. Kaj se tukaj en zabar nekaj kurci. Je moral serif wannabi :mrgreen: mal pokazat s puntejekom :roll: . Jaaaoooo
SlikaSlika

Uporabniški avatar
PiLLLe
Poznavalec foruma

Kraj: lublana

Napisal/-a PiLLLe Sr maj 04, 2005 8:41 pm

Mah tm niso normalni :) pa ceste so tut adijo pamt :D dons sm su jst tut cez idrijo pa tm cez godice al kva je ze tist falus in tm folk v tistih ovinkih kr v skarice uletava mislm adio pamt :D drgac pa ce si sam na cesti tm bi blo zabavno :) mi je slo ene 2x 3x na tesno sam smo spelali ;)

Lp PiLLe

Uporabniški avatar
der_Alte
Novinec

Napisal/-a der_Alte Sr maj 04, 2005 8:48 pm

Skoraj do Logatca je šel za tabo? Potem pa nisi kaj dosti tiščal. :P

Uporabniški avatar
Daco
Uporabnik

Kraj: Medvode

Napisal/-a Daco Sr maj 04, 2005 9:44 pm

Mal pred Kalcami sem se ga rešil, pa sem konstantno fural 100-130 zunaj naselja, v naselju sem seveda zmanjšal na omejitev - kjer me je spet dohitel. Že res rad včasih pritisnem, sam divjak pa nisem in v naseljih se ponavadi držim omejitev (s toleranco 10km/h).
Slikaodkleni svojo Nokio brezplačno - www.odkleni.si

Dario
Novinec

Napisal/-a Dario Sr maj 04, 2005 10:06 pm

Še eden ki mu je ratal prebrat vse :)

No jaz kot prodajalec avdio-video zadev mi enkrat priletijo neki idrijčani, da bi radi kupil Tv. :D
Ni blem vse lepo razložim, vprašam vse potrebno kar moram in nato reče mož ok bomo kar tole! eno grundigovo, pravm ok skoči v skladišče, poračunamo pa nesemo.
:D
Pa prleti žena in vpraša :?: kaj ta tv ma tudi luknje s strani :? wtf
Pravm jst ja itak sej hladit se pa tud mora a ne?
Pol pa slišim :!: Ja takih Tv-jev pa mi nebomo kupoval ker v teh televizorjih se pol duhovi naselijo in pol ropotajo po tv-ju in ob 4-ih zjutraj skačejo in pokajo not :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :? :? :?
Aha ok pol pa rajš ne.

Sm neki zamomljal in spizdil
Lp

Uporabniški avatar
black
Poznavalec foruma

Napisal/-a black Sr maj 04, 2005 10:08 pm

Dario je napisal/-a:Pa prleti žena in vpraša :?: kaj ta tv ma tudi luknje s strani :? wtf
Pravm jst ja itak sej hladit se pa tud mora a ne?
Pol pa slišim :!: Ja takih Tv-jev pa mi nebomo kupoval ker v teh televizorjih se pol duhovi naselijo in pol ropotajo po tv-ju in ob 4-ih zjutraj skačejo in pokajo not :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :? :? :?
Aha ok pol pa rajš ne.

Sm neki zamomljal in spizdil
Lp

šit ej moj ma tud luknje :shock: :shock: :P :P
Vrni se na Nima veze z avtomobilizmom

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 3 gostov