- jst že drugo leeto

Cocaine00 je napisal/-a:ena stvar je poklicna matura, cist druga stvar je prava "gimnazijska" matura, konc koncev mas iste moznosti za na faks..sm k ga z gimnazijsko maturo bolj v falus dobivaš
dyn je napisal/-a:kako plonkate? samo sprintate z racunalnikom in to je to?
rok46 je napisal/-a:dyn je napisal/-a:kako plonkate? samo sprintate z racunalnikom in to je to?
pa daš na pisavo 2,5 al pa 3 pa uzameš popolnoma bel svinčnik pa raztegneš plonk čez celo dolžino svinčnika in plonk nalimaš okul svinčnika in plonkašpišeš normalno,kar ne veš pa pogledaš na svinčnikki ga lahko neopazno vrtiš in use celo snov prepisuješ z njega
tko se nrdi celo srednjo šolo brez učenja
![]()
uspeh? dober
![]()
LP
eXtreme je napisal/-a:Matura je đabe če se ti ne gre več kot da jo nrdis. Drugo je če rabiš točke. Do tistih 50% pa ni sile pridt.
No, jaz se ne bom pretegnu, ker je 5.6. street race v Kopru, ce mi bo seveda ratal avto skup spravt do takrat. Tak da nine bo prevec casa za ucenje![]()
Aja, esej je bil kar fin ja, se je dal pisat
rok46 je napisal/-a:ja jebarija has just begun![]()
sux za znoret...mene čaka švicanje 1.,2. in 4. junij pol pa ustno od 17-27. junija pa še zagovor in predstavitev projektnega dela...anglo bom stresu z rokava,esej bom plonkou,če bo saj 10% možnosti tuk k je blo na prevrjanju tko da ni blema, slovnca tud ne bo problem,mene skrbi samu kemija...učas se sprašujem kaj jst kle delam na tej šoli
![]()
LP
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 2 gostov