CockroaC je napisal/-a:Res fajn je ja ko vidiš kak steklenice letijo po zraku v množico, kaki količki od ograje, eno leto sem celo vido da so alu sod od pira dol spustli po bregu.Vsakih 5 metrov viidiš enega pijanega agresivneža.. no ja to se še da rešit dokler stojiš nad njim samo brca, se skotali 30m navzdol ko se pobere ni šans da te najde v tisti gužvi.
Kaj me zanima če ve slučajno kdo, kaj boš lahko neso svojo pijačo not al ne?
Courage™ je napisal/-a:na citiju sem bil v vseh 10 letih samo enkrat, in še to samo dve uri. Nimam nekak interesa prit celi blatn domu pa po možnosti še s kako razbito glavo ker se je nekomu sprdnilo flašo fukn!t bo bregu dol...
vsekakor pa odsvetujem izlet pod pohorje s punco. Edino če bi se radi kloftali
To pa si zaj dobro reko. Svaka ti čast. Aja tak za obvestilo. Vse je pod videonadzorom :P :Plisko je napisal/-a:Courage™ je napisal/-a:na citiju sem bil v vseh 10 letih samo enkrat, in še to samo dve uri. Nimam nekak interesa prit celi blatn domu pa po možnosti še s kako razbito glavo ker se je nekomu sprdnilo flašo fukn!t bo bregu dol...
Ok res ne vem al ste eni res tok hudi agresivneži... al že na daleč zgledate in se obnašate kot eni kriminalci.....in mate pol zrad tega same bleme?
Že 5 krat sem bil gori...... skor vedn s punco..... sred množice.. pri odru..... povsod kjer je pač možno.... in je še vedn blo zkon in brez vseh blemov.... če ti ker teži pač greš dalje.... je to tok težk? Če keri punci teži pa če je prava punca se je hitr naveliča..... okol tega tud ne sme bit blemov....
DO zdej je pa še vedn blo tko da sem šel gor brez vse pijače in z jurjem u denrnici..... na konc koncerta pa koma pijan..... dostrak se mi je že zgodlo da grem sam kao scat..... pridem mimo kake družbe ko majo zaboj piva.... se mal neki pohecam kao če pijejo kaj.... in smo že kolegi in že pijemo skupi....
Ne vem včasih ko berem kake take komentarje.... kao u stilu odsvetujem.... se tepejo.. je droga in tko dalje..... Pol pa grem jaz sam pa je kot da bi prišu na kako veselico..... vse u najlepšem redu..... kaj je to pol odvisn ( vzdušje, prepiri , pretepi) od posameznika?
lisko je napisal/-a:Courage™ je napisal/-a:na citiju sem bil v vseh 10 letih samo enkrat, in še to samo dve uri. Nimam nekak interesa prit celi blatn domu pa po možnosti še s kako razbito glavo ker se je nekomu sprdnilo flašo fukn!t bo bregu dol...
Ok res ne vem al ste eni res tok hudi agresivneži... al že na daleč zgledate in se obnašate kot eni kriminalci.....in mate pol zrad tega same bleme?
Že 5 krat sem bil gori...... skor vedn s punco..... sred množice.. pri odru..... povsod kjer je pač možno.... in je še vedn blo zkon in brez vseh blemov.... če ti ker teži pač greš dalje.... je to tok težk? Če keri punci teži pa če je prava punca se je hitr naveliča..... okol tega tud ne sme bit blemov....
DO zdej je pa še vedn blo tko da sem šel gor brez vse pijače in z jurjem u denrnici..... na konc koncerta pa koma pijan..... dostrak se mi je že zgodlo da grem sam kao scat..... pridem mimo kake družbe ko majo zaboj piva.... se mal neki pohecam kao če pijejo kaj.... in smo že kolegi in že pijemo skupi....
Ne vem včasih ko berem kake take komentarje.... kao u stilu odsvetujem.... se tepejo.. je droga in tko dalje..... Pol pa grem jaz sam pa je kot da bi prišu na kako veselico..... vse u najlepšem redu..... kaj je to pol odvisn ( vzdušje, prepiri , pretepi) od posameznika?
HONDEK je napisal/-a:To pa si zaj dobro reko. Svaka ti čast. Aja tak za obvestilo. Vse je pod videonadzorom :P :Plisko je napisal/-a:Courage™ je napisal/-a:na citiju sem bil v vseh 10 letih samo enkrat, in še to samo dve uri. Nimam nekak interesa prit celi blatn domu pa po možnosti še s kako razbito glavo ker se je nekomu sprdnilo flašo fukn!t bo bregu dol...
lenivec je napisal/-a:Courage™ je napisal/-a: In če mi boš zdaj trdil da med 30.000 pijanimi ljudmi ni 100 takih ki so tam samo zaradi provokacij potem ne vem.. si ziher da si bil na citiju ?
samo 100? zaj pa bom reko da nevem če si ti bil kdaj na citijuma folk guši že predn sploh not prideš, pol sep anajde itak na vsakih 5m en pametn
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 4 gostov