Za vse kar ne paše pod ostale debate, prosti čas...

Uporabniški avatar
HONDEK
Novinec

Kraj: Maribor

Ne boste vrjeli kaj se mi je zgodlo.

Napisal/-a HONDEK Po maj 30, 2005 12:32 pm

Danes grem z sošolcem po mestu. Pred nami hodijo trije 15,16 letniki, Na parkirišču je stala Honda civic z fulll dobrim staylingom. In reče eden on njih , dečki glejte zaj to, nakar potegne eden ven izvijač iz hoče vtrgat znak od Honde. Ko sem to vido sem se zadrl naj neha drugač bom Plave poklical, in se model obrne pa se mi zadere ''Kaj te stabo dela, pa ti veš kdo sem jaz. Pa mu jaz rečem piška ,ko krade ker si ne zna sam zaslužit. Nakar pride do mene in me hoče udarit, jaz se umaknem in on zadene točno v steno stavbe. V tem trenutku se pripelje mimo jnegova mama se ustavi in ,ko je vidla da ma njen sin krvavo roko cela v paniki ga objema se dere na mene kaj sem mu nardil. Jaz sem mislo da bom babo tak vsipo, da ji bo glavo odpihnilo, ko sem jo poslušal paničariti. reko sem še'' da če ga naslednjič vidim bo zadeva 1 krat hujša. Zanimivo pa je da so njegovi kolegi bli celi čas tiho, in ko se mu je vlila kri iz roke so stisnili rep med noge in SPIZDLI. Nakoncu sem mi je baba rekla da bo prišla danes do mojih starih domov in da se bomo pogovorili. Pa sem ji reko '' jaz vam mojga naslova ne dam, dal pa sem ji telefonsko št. in bomo vidli kaj se bo odvijalo dalje. KAJ bi nardili v tem primeru?

Lastniku Srebrne Honde civic fa izrekam full sožalje ker so mu v avtu nardili 2 grda risa v pločevino. če pa slučajno tista oseba od katere je Full lepa Honda bere to, pa želi kaj več podatkov o tej osebi naj piše na privat. L.P Boris. :cry: :cry: :cry: :cry:
Gasilec z srcem dušo in telesom =)

Uporabniški avatar
Walker_P
Uporabnik

Kraj: Celje

Napisal/-a Walker_P Po maj 30, 2005 12:38 pm

Pa sej ne morm verjet kva se dogaja zadnje čase. Praviš da je uletela mama. Kje je pa fotr? Spet edn k pija a ne. Jebemti ej, zej bo pa res treba počas neki ukrepat glede tega kar se dogaja, pa če ne bodo kopsi bomo pa sami!!!

Uporabniški avatar
audi racing
Novinec

Napisal/-a audi racing Po maj 30, 2005 12:42 pm

ves kaj bi lahk naredu!
sliku bi takrat ko e je lotu znak dol dajat pa pol bi lahk sliku haubo...
lep pozdrav audi racing

Slika

Uporabniški avatar
HONDEK
Novinec

Napisal/-a HONDEK Po maj 30, 2005 12:43 pm

če bi ga tresno nazaj bi me hudič še lahko tožo :cry: :cry: :cry: moja 2 sta se odločla da bomo vso stvar prijavli. (moja mati pa še mi reče. Če vidiš kakega takega kretena ga pusti pri miru. hjeee Popizdo bom.) Naj ga pustim. LOL

Uporabniški avatar
HONDEK
Novinec

Napisal/-a HONDEK Po maj 30, 2005 12:46 pm

audi racing je napisal/-a:ves kaj bi lahk naredu!
sliku bi takrat ko e je lotu znak dol dajat pa pol bi lahk sliku haubo...

Nisem mel fotoaparata polek. Pa na telefonu ga tud nimam, pa moj sošolec tud ne. :evil: :evil:

Uporabniški avatar
Asterix
Uporabnik

Napisal/-a Asterix Po maj 30, 2005 12:51 pm

Ti njo pokliči, pa ji vse povej, tako kot je bilo. Pa lastnik honde naj bo poleg :)
Kadim Lord, vozim Ford, v Avstriji mešam mord.

Uporabniški avatar
RegY
Moderator foruma

Kraj: MariboR

Napisal/-a RegY Po maj 30, 2005 12:54 pm

prijavit pa čimprej. ko zveš kdo je ta fantič, pa še dopolnit izjavo na policijo.
Slika

Ares
Novinec

Napisal/-a Ares Po maj 30, 2005 12:54 pm

In zakaj točno si dal svojo telefonsko? :roll: Poslal bi še njo v PM.

Joj mi gredo taki čefurki na živce, ki se spravjlajo na boljše ali spedenane avtočke, ker so vsi zeleni od zavisti... bi še kaj napisal pa sem bom raje tiho...

Uporabniški avatar
YOC
Uporabnik

Kraj: Spredi levo (LJ)

Napisal/-a YOC Po maj 30, 2005 12:59 pm

Najbolš da kr takoj prijaviš policiji da si ne bo mulo še kaj zmislu pa da neboš ti kriv za Hondo,..
Prjav kapsom pa še un s Hondo ti bo ful hvaležn! ;) Upam da je un Hondaš kkšn ful nabildan odvetnik :P

lp

8)
Bolje 10 konjev premalo pod haubo, kot en osel preveč za volanom!!!
WWWWRRRRRRRRUUUUUUUMMMMMMMMM..........

Uporabniški avatar
HONDEK
Novinec

Napisal/-a HONDEK Po maj 30, 2005 1:00 pm

Ares je napisal/-a:In zakaj točno si dal svojo telefonsko? :roll: Poslal bi še njo v PM.

Joj mi gredo taki čefurki na živce, ki se spravjlajo na boljše ali spedenane avtočke, ker so vsi zeleni od zavisti... bi še kaj napisal pa sem bom raje tiho...

Prvo sem dal jaz mojo, pol pa zahteval še njeno. In sem jo dobil. Pol pa sem smo še preverili alo so prave. Dans pa smo že zmenjeni na Policiji. tak da sem full živčn. Pa upam da bo vse o.k ;) Če pa nebo pa ko ga dobim na samem....... bom jaz njemu kaki znak vtrgo dol. :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:

Uporabniški avatar
vesolc
Poznavalec foruma

Kraj: Kranj

Napisal/-a vesolc Po maj 30, 2005 1:03 pm

probej dobit lastnika honde, pa potem pejta skupej do prijavit, da on pokaze praski ki jih je naredu mulo, pa lepo ti in tvoje dva kolega pricata zraven!! povabi pa se mat in tamauga pa se bosta oba lepo umirila in odgovarjala za skodo!!

Uporabniški avatar
Chip
Novinec

Kraj: Jesenice-city

Napisal/-a Chip Po maj 30, 2005 1:03 pm

Ares je napisal/-a:Joj mi gredo taki čefurki na živce, ki se spravjlajo na boljše ali spedenane avtočke, ker so vsi zeleni od zavisti... bi še kaj napisal pa sem bom raje tiho...

Po cem sklepas da so cefurji?
Vzdrzi se takih komentarjev

Chip

Uporabniški avatar
eclipse_R
Poznavalec foruma

Napisal/-a eclipse_R Po maj 30, 2005 1:04 pm

jafak kaj se to dogaja.. usak dan se odpre nov topic s podobnimi pizd*rijami.. To člouk popi*di.. Pomojm tut pejt kr na policijo.. Če ga pa naslednič vidš pa ga boš hotu nalomt pa njegova mama ve gdo si pa tut tega ne morš..

lp
Slika

Uporabniški avatar
HONDEK
Novinec

Napisal/-a HONDEK Po maj 30, 2005 1:06 pm

Sem si zapisal tablice od te Honde. Pa ko smo klicali prej Plave so rekli da bo lastnica Honde prišla polek. :D '' LASTNICA'' :D

Uporabniški avatar
iLLoGiC
Novinec

Napisal/-a iLLoGiC Po maj 30, 2005 1:13 pm

zaj pa še samo reči da "nisi vedel da je tista honda v lastništvu LASTNICE, ki po vsej verjetnosti hudo dobro zgleda" :lol:
Govoril sem...

svadreb
Uporabnik

Napisal/-a svadreb Po maj 30, 2005 1:16 pm

@Hondek: Čestitam za pogumno ukrepanje! Vsa čast! Glej, da se boš na policiji dobro odrezal.

Če bi vsi tako reagirali kot ti, bi bilo najbrž manj pouličnega kriminala. Na žalost pa bi se marsikdo obrnil stran.

Porastu tovrstnega (in drugačnega) kriminala botruje tudi SLO pravosodni sitem, ki je u totalni pi*di! Dolgi postopki, slaba pooblastila policistov, predvsem pa premile kazni...

Uporabniški avatar
[g0ran24]
Stalni uporabnik

Kraj: brežice

Napisal/-a [g0ran24] Po maj 30, 2005 1:22 pm

policijo poklič nej zapisnik nardijo pa nej steno poslikajo v katero je rukno da nebo izpalo da si ga ti lamo kej ampak bo na fotki leoo vidni sledovi udarca
In the end there can only be one :P nism se nč druzga spomno :D

Ares
Novinec

Napisal/-a Ares Po maj 30, 2005 1:40 pm

Chip je napisal/-a:
Ares je napisal/-a:Joj mi gredo taki čefurki na živce, ki se spravjlajo na boljše ali spedenane avtočke, ker so vsi zeleni od zavisti... bi še kaj napisal pa sem bom raje tiho...

Po cem sklepas da so cefurji?
Vzdrzi se takih komentarjev

Chip

Zame so čefurki = pobčki željni pozornosti, s željo zgledati nevarno ter s IQjem kot je povprečna letna temperatura.

Nima to nč veze z narodnostjo.

Uporabniški avatar
kochar
Novinec

Kraj: Ljubljana

Napisal/-a kochar Po maj 30, 2005 1:40 pm

Hondek, svaka čast za reakcijo, držim pesti da se danes vse dobro izteče!
LP
I'll be back.

Uporabniški avatar
HONDEK
Novinec

Napisal/-a HONDEK Po maj 30, 2005 1:45 pm

iLLoGiC je napisal/-a:zaj pa še samo reči da "nisi vedel da je tista honda v lastništvu LASTNICE, ki po vsej verjetnosti hudo dobro zgleda" :lol:

Je ja kaka pa zgleda pa pojma nimam. Upam zgleda pol tak ko Honda. Ju3 mamo razgovor. Stem, da so že vse poslikali. Tud steno na kateri je krvavi madež. Tak da mi nemore nič. Upam da ga bo lastnica tožla. :twisted: :twisted: Jaz mu privoščim čim večjo kazen. :twisted:
Vrni se na Nima veze z avtomobilizmom

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 3 gostov