andrej777 je napisal/-a:Pri anketi manjka kaksna umesna moznost. Nasplosno so kr vredu samo tut priblizno ne popolno. Kako zajbavajo pa z temi prehodi cez cesto pa ni res. Kolkrat sem vidu da je komu policaj kazen pisal, za hrbtom jih gre pa 10 cez cesto. Se vidi da ga v resnici boli falus za prekrsek samo ve da kaksno kazen pa more napisat.
bass je napisal/-a:Uglavnem policaj mi je grozil z vsemi sortami nasilja, me žalil, obravnaval kot kriminalca - roke na havbo in vse. To enostavno ni sprejemljivo. Vem pa, da če bi on ali kateri drugi poskušal s kakeršnimkoli nasiljem, bi se jaz branil dokler me nebi prišli z rešilcem iskat - kot bodoči pravnik poznam svoje pravice in bi se za njih postavil - do konca.
Slide je napisal/-a:bass je napisal/-a:Uglavnem policaj mi je grozil z vsemi sortami nasilja, me žalil, obravnaval kot kriminalca - roke na havbo in vse. To enostavno ni sprejemljivo. Vem pa, da če bi on ali kateri drugi poskušal s kakeršnimkoli nasiljem, bi se jaz branil dokler me nebi prišli z rešilcem iskat - kot bodoči pravnik poznam svoje pravice in bi se za njih postavil - do konca.
Upam da veš tudi kakšne pravice oziroma pooblastila ima policaj v primeru da se ti upiraš...(pa nima to veze s konkretnim primerom, če je d**** in se grdo obnaša je pač d****) s tem mu daš samo povsem legitimno možnost za uporabo prisilnih sredstev, in če najbolj osnovna niso dovolj, pač do vse bolj "konkretnih"...
Drugače pa vsekakor nasilje ni način katerega bi se morali policaji posluževati, boh ne daj...ampak kolikor grešiš toliko dobiš, v povsem zakonskih okvirih, bodoči pravnik gor ali dol(ne bom obsojal tebe, ker te ne poznam, mam pa nekaj kolegov, ki študirajo pravo in tudi "poznajo svoje pravice"...pa jim to nič ne pomaga ker ne poznajo svojih dolžnosti in mislijo, da so s poznavanjem svojih temeljnih, z ustavo določenih pravic praktično nedotakljivi)...upam da tudi ti ne sodiš v to skupino "wannabe" pravnikov
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 3 gostov