Aleš je napisal/-a:Pozna kdo kakšnega dobrega arhitekta da ma tipske načrte, pa da so lepi??
Lohka je tut brez načrtov,sam da je dober pa v mejah denarne normale (za navadne ljudi).
jorgeus je napisal/-a:Brez zamere Spyker, sam me res razkur, k tkole nekdo profesorja priporoci, sej verjamem, da je fejst, sposoben in da zna, sam to se ne pomeni, da kak neprofesor nalogi ni kos. Zakaj sem nejevoljna, zato, ker je na mojem bivsem faksu tud cel kup profesorjev, k majo revezi tolk mal dnarja (minimalno 500 neto na mesec), da se prikazejo na tiste dve predavanji na teden in uradne ure, ki jih imajo, sam ne, potem ma vsak se svoj biro, so v vseh komisijah, sodelujejo na vseh natecajih, kjer si med sabo razdelijo vse nagrade (sej ves, tist k je v komisiji bo dal unmu, k je v natecaju, naslednjic bo ravno obratno), cel arhitekturno gradbeno urbanisticni lobij je nasicen od vseh teh poznanstev, sploh ne mores prit notr, pa ce se tko dobr delas, ne, realizirajo se projekti, ki ne ustrezajo standardom, ker je vse podmazan...No, tudi jaz sem imela o marsikom dobro mnenje...Bomo videli, ce bos, ko bos diplomiral, se vedno rihtal delo profesorjem...Mimogrede, ali je sploh arhitekt ali je mogoce gradbenik?
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 5 gostov