Za vse kar ne paše pod ostale debate, prosti čas...

Uporabniški avatar
seat
Mojster foruma

Kraj: SAVINJSKA DOLINA

AIRSOFT pištola v avtu

Napisal/-a seat Sr mar 29, 2006 7:03 pm

Zanima me kaj mi lahko stori mož postave (škif),če imam v avtu airsoft pištolo ali se lahko to prosto nosi okoli.
BTW zanima me sam informativno :P
Drgač so sedeži v Hondi super tui oprijem imajo vrei samo ta default položaj nelagodno vpliva na moja vretenca,ker iz prejšnih avtov drugih znamk nisem bil navajen ležečega sedenja med vožnjo pr hondah pa je to že po defaultu tak nastavljeno,da imaš glavo tam kjer je sovoznik,sprednji vzglavnik je pa tam kjer imajo druge znamke zadnjega.ツ

Uporabniški avatar
Pugi
Moderator foruma

Napisal/-a Pugi Sr mar 29, 2006 7:04 pm

Lahko.
Slika

Uporabniški avatar
51M3K
Novinec

Napisal/-a 51M3K Sr mar 29, 2006 7:10 pm

ja za airsoft pištolo lahko maš v avtu pa ti ne sme težit ;)

Uporabniški avatar
jay
Mojster foruma

Kraj: Mb-Ruše

Napisal/-a jay Sr mar 29, 2006 7:13 pm

čudno te bo gledo :)
Slika
dB team united
16. dB awards 2009
Slika
irmscher vectra C GTS

Uporabniški avatar
sevnican
Stalni uporabnik

Kraj: Maribor

Napisal/-a sevnican Sr mar 29, 2006 7:16 pm

Saj pa je to igrača. Mene zanima pa slednje, ali imaš lahko v avtu bejzbolko? Pa v primeru, da imaš zraven tudi žogico za bejzbol.

Uporabniški avatar
Slide
Moderator foruma

Napisal/-a Slide Sr mar 29, 2006 7:17 pm

Po drugi strani pa je lahko tragedija ob ponosnem mahanju ali celo grožnji z njo hitro prisotna :roll:
beri: Verjetno te ne bi prijazno in potrpežljivo spraševal če je igrača ali ne...
Zadnjič spremenil Slide, dne Sr mar 29, 2006 7:28 pm, skupaj popravljeno 1 krat.
Understeer is when the driver is scared, oversteer is when the passengers are scared

Uporabniški avatar
seat
Mojster foruma

Napisal/-a seat Sr mar 29, 2006 7:27 pm

Ja ker tale airsoft je kr precej močna zadeva :D
preizkušeno hehe
Drgač so sedeži v Hondi super tui oprijem imajo vrei samo ta default položaj nelagodno vpliva na moja vretenca,ker iz prejšnih avtov drugih znamk nisem bil navajen ležečega sedenja med vožnjo pr hondah pa je to že po defaultu tak nastavljeno,da imaš glavo tam kjer je sovoznik,sprednji vzglavnik je pa tam kjer imajo druge znamke zadnjega.ツ

Uporabniški avatar
Fullback
Poznavalec foruma

Kraj: Največkrat...Na trdih tleh...ali mehkem blatu...

Napisal/-a Fullback Sr mar 29, 2006 8:23 pm

sevnican je napisal/-a:Saj pa je to igrača. Mene zanima pa slednje, ali imaš lahko v avtu bejzbolko? Pa v primeru, da imaš zraven tudi žogico za bejzbol.

če se bo vsaj malo spoznal na igro, bo vedel, da v sevnici nimate baseball kluba ;)
dugač pa žogice in po možnosti še rokavička :)
/¨¨¨¨¨¨¨¨\___
-- O ----------O--
Prodam

Uporabniški avatar
BiMMER
Moderator foruma

Kraj: Lucija, Slovenija

Napisal/-a BiMMER Sr mar 29, 2006 10:02 pm

Lej načeloma jo imaš lahko pri sebi, saj je igrača. Dejstvo pa je da, če jo bo policist videl, boš ležal vklenjen na tleh, po možnosti ti bodo zlomili še kako roko. In to upravičeno. Pritožbe na tak postopek ni oz. je vendar verjemi, da bo neupravičena!

Torej previdno s temi zadevami
-JuRE-
BMW F30, bj. 2017

Uporabniški avatar
stench
Poznavalec foruma

Kraj: bilo kuda, kiki svuda

Napisal/-a stench Sr mar 29, 2006 10:32 pm

Bejzbol palice ne smeš met v avtu, tako prave ne kot malo manjše tudi ne.
Slika

Uporabniški avatar
nebivedu
Moderator foruma

Kraj: Bogu iza nogu!

Napisal/-a nebivedu Če mar 30, 2006 6:12 am

stench je napisal/-a:Bejzbol palice ne smeš met v avtu, tako prave ne kot malo manjše tudi ne.

V avtu imaš lahko kij, če si član kakega kluba.

Airsoft zgleda preveč podoben originalu, zato je bolje, če je v prtljažniku tako da se ne vidi.
Old subarus never die, they just get faster!

Uporabniški avatar
Nixxon
Mojster foruma

Kraj: Vrhnika

Napisal/-a Nixxon Če mar 30, 2006 9:06 am

Ja, pa fajn je da policaju prej poveš da jo imaš, mogoče bo pa tolk human in se bo odločil da ti ne bo zlomil roke. :?

Drugače pa je baje za baseballski kij potrebno imeti zraven še bodisi žogico ali rokavico, kako je s članstvom v klubu pa ne vem. Skoraj bi dvomil, oziroma se mi zdi glupo da ne smem svoje lastnine, katero sem legalno kupil v trgovini, prevažat v svojem avtu. Pač igram za svoje zadovoljstvo.
Slika

Uporabniški avatar
Slide
Moderator foruma

Napisal/-a Slide Če mar 30, 2006 9:36 am

Nixxon je napisal/-a:Ja, pa fajn je da policaju prej poveš da jo imaš, mogoče bo pa tolk human in se bo odločil da ti ne bo zlomil roke. :?

Drugače pa je baje za baseballski kij potrebno imeti zraven še bodisi žogico ali rokavico, kako je s članstvom v klubu pa ne vem. Skoraj bi dvomil, oziroma se mi zdi glupo da ne smem svoje lastnine, katero sem legalno kupil v trgovini, prevažat v svojem avtu. Pač igram za svoje zadovoljstvo.

Normalno da ga imaš lahko v avtu. Samo je drugo če ga imaš ti podstavljenega pod sedež(na dosegu roke in vemo za kakšen namen) ali pa spravljenega v kakšni namenski "vrečkici"(torej resnično za šport) na zadnjem zicu, prtljažniku ali na polici...pa tud če ni dodatno zapakiran...
Tudi sekiro lahko pelješ s sabo v avtu, ali pa jo neseš v vasi k sosedu ker bosta sekala. V kolikor bi se pa po tromostovju sprehajal z njo se pa spet smatra kot orožje :-:o Treba je presodit, kakšen je dejanski namen "orodja"...
Vsi vemo, da sekirica zataknjena pod prednji sedež ne bo dočakala svojega izvirnega namena mar ne?
Understeer is when the driver is scared, oversteer is when the passengers are scared

Uporabniški avatar
nebivedu
Moderator foruma

Kraj: Bogu iza nogu!

Napisal/-a nebivedu Če mar 30, 2006 9:42 am

Jst mam skos sekirco v avtu - na zadnjih vratih je zapakirana. Pa še noben policaj ni nč reku.
Old subarus never die, they just get faster!

Uporabniški avatar
Dariooo
Poznavalec foruma

Kraj: Koper

Napisal/-a Dariooo Če mar 30, 2006 10:29 am

stench je napisal/-a:Bejzbol palice ne smeš met v avtu, tako prave ne kot malo manjše tudi ne.

hmm...ma zakaj je pa nebi smel imet??...ja f*** sej je isto al imam nogometno zogo al bejzbol palico....oboje je namenjeno sportu in ce grem js s kolegi na en travnik igrat bejzbol kje je blem??...ne zastopim.... to govorim ce imas palico v prtljazniku al na zanjih sedezih oz na tleh odzadaj (ker js mam zogo na zadnjih tepihu, ker ce jo dam v prtljaznik se premetava-->je okrogla ;))
LP
Slika

Uporabniški avatar
Dariooo
Poznavalec foruma

Kraj: Koper

Napisal/-a Dariooo Če mar 30, 2006 10:31 am

nebivedu je napisal/-a:Jst mam skos sekirco v avtu - na zadnjih vratih je zapakirana. Pa še noben policaj ni nč reku.

he he...probaj dat motorko v avto pa bos vidu kaj ti bo reku...ker je vecja in jo bo vidu...sekirce verjetno ni vidu...pa pejdi se peljat po tromostovju :P :P :rofl :wink: :___o
Slika

Uporabniški avatar
Clio_16V
Novinec

Kraj: No Adress

Napisal/-a Clio_16V Če mar 30, 2006 11:20 am

Ce te mam kak policaj na piki pa bos mel to v avtu, se ti zna zgodit to kar je bimmer reku, pa ne bo nobena pritozba veljala :D Njemu bo pa fajn ker te bo lahko vsaj enkrat zlomu posteno :D

Uporabniški avatar
seat
Mojster foruma

Napisal/-a seat Če mar 30, 2006 3:35 pm

Torej potem lahko pač to mojo novo pridobitev vozim v predalu,kjer ne bo vidna pa še varovalo bom mel zaprto :D
Ne res prej sem dvomil,če lahko to pištolo nosim oz. vozim z sabo ker je res čista kopija orginala :D

Uporabniški avatar
AgitatoR
Mojster foruma

Kraj: Rbn 104

Napisal/-a AgitatoR Če mar 30, 2006 3:44 pm

Če imaš airsoft pištolo se pač ravnaj, kot da imaš tapravo in jo okoli prevažaj v torbi v pritljažniku. Ob morebitnih pregledi pritljažnika pač pravočasno poveš da imaš airsoft pištolo v kufru in to je to. Saj so tudi strašilke v prosti prodaji. Kupca take pištole niti ne rabiš nikamor zabeležiti.
U ti mater kakšna kolona je danes. Še dobr, da sm taprvi.
Bencin je zakon. Probej se zadevati z dizlom. Neizvedljivo.

Uporabniški avatar
H2
Uporabnik

Kraj: ljubljana

Napisal/-a H2 Če mar 30, 2006 4:01 pm

Clio_16V je napisal/-a:Ce te mam kak policaj na piki pa bos mel to v avtu, se ti zna zgodit to kar je bimmer reku, pa ne bo nobena pritozba veljala :D Njemu bo pa fajn ker te bo lahko vsaj enkrat zlomu posteno :D

predn ti on kej zlom, lahko ti njemu kej nardiš :D
ce mas sekirco,kij ali uno airsoft pistolo :D
Vrni se na Nima veze z avtomobilizmom

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 5 gostov