Za vse kar ne paše pod ostale debate, prosti čas...

Uporabniški avatar
H2
Uporabnik

Kraj: ljubljana

problem na vrtu :D

Napisal/-a H2 Ne apr 16, 2006 7:39 am

doma mamo 45kvadratnih metrov vrta.. no in problem je ker so nam zacele mačke prhajat k nam in serjejo po celi travi. tudi problem je ker mamo 2. gnezdi z pticami!
mislm nista prazni!

torej kako bi lahko odgnal mačke iz vrta?
(P.S. mamo psa..ampak je lenoba oz. ne laje in tiste dreke je :S )

HVALA VAM ZE UNAPREJ!

Uporabniški avatar
tomson
Uporabnik

Kraj: LJ / MB

Napisal/-a tomson Ne apr 16, 2006 7:57 am

:-P
včeraj sem slišal na tvju za rastlino, ki odžene mačke in pse stran, v angleščini se imenuje piss off, v slovenščini pa spelji se
brez zajebancije, res

druga možnost pa je, da nabaviš zračno puško, pa mačka v nogo vstreliš :D

Uporabniški avatar
Pollo
Poznavalec foruma

Napisal/-a Pollo Ne apr 16, 2006 8:47 am

Tko k je tomson reku...kup si zracno puško pr nas je delval.Sam pr nas je biu problem k so mačke spale na haubi od avta in s časoma je blo vedno več rajs. Dvakrat dobr pocilaš pa je 8)
Mau jih zapeče , večje sile pa ni

Uporabniški avatar
H2
Uporabnik

Napisal/-a H2 Ne apr 16, 2006 9:13 am

glih da bi strelu nebi..ker so macke od sosedov.. :S
od 2h sosedov ki pa jih nič ne prime ko jim kaj rečeš..
čeprou zgleda da bo res tko treba :(

Uporabniški avatar
eclipse_R
Poznavalec foruma

Napisal/-a eclipse_R Ne apr 16, 2006 10:07 am

jebemu mačke bi strelal? wtf?! da ustrelš mojo mačko pridm jst ustrelt tebe matr.. plus prjavm te društvu za mučenje živali pa boš lepo kazen fasu pa bo ;)

lp
Slika

Uporabniški avatar
Pugi
Moderator foruma

Napisal/-a Pugi Ne apr 16, 2006 10:15 am

Ma js v bistvu mačke k hodjo na vrt z zračno postrelam. Več al mn to mačka tok izuči, da ne pride nazaj. Je pa res da pazm, da ga ravn u glavo ne zadanem. Mačku to ponavad še do krvi ne pride.

Je tud res, da če bi vedu da je to od enga/ene domača mačka je nebi, ampak tko k so potepuške jo pa ne morš drgač naučit kot s silo.

Mam pa doma 1 muco pa enga muca, tko da nism čisti nepoznavalec ;) Brez skrbi, tud prjavt me ne morš, ker boš zlo težko dokazal kako poškodbo na mačkah, kaj šele da sm strelal. Sploh pa ne vem zakaj bi, ker mačko tist šus u rit dost mn boli kot ko se sklofa z enmu mačkam pa je vsa zjebana. Tud mene so že 2x ustrelil z zračko pa nism nobenga tožu (enkat za stavo, drugič pa sej en kolega zajebavou) Dokler v uč ne fašeš al pa v glavo ni panike. Aja pa v lulčka.
Slika

Uporabniški avatar
tomson
Uporabnik

Napisal/-a tomson Ne apr 16, 2006 10:25 am

vse lepo in prav
samo mej mačka zaprtega v bajti al pa če se že klati okoli, naj ne dela škode drugje

Uporabniški avatar
AuDi_
Novinec

Kraj: Novo mesto /Mb

Napisal/-a AuDi_ Ne apr 16, 2006 10:35 am

kupi ultra zvok, človek ga ne sliši, maček pa kot, da ima avion nad sabo. ;) Mislm , da e dobi prov za živali. Drugače imaš pa še polno nekih sprejev k našpricaš okol hiše.
danes brez podpisa

Uporabniški avatar
MacTron
Administrator a.com

Kraj: Dezela Kranjska

Napisal/-a MacTron Ne apr 16, 2006 10:56 am

evo neki... da ne bo po nepotrebnem par metrov dolg link....

Slika

Da bi vašo mačko naučili, kje je prostor zanjo, oziroma kje se ne sme nahajati, vam bo pomagala ta napravica. Tudi takrat, ko vas ne bo doma, vaša muca ne bo legla na kavč ali prišla v kuhinjo. Integrirana LED dioda prikazuje, da je senzor zaznal prehod vaše mačke. V tem primeru se v 4 sekundnih taktih sproži ultrazvok, ki ga naše uho ne sliši. Ker je ta zvok muci zoprn, se bo tem območjem rajši izognila. Ko se bo muca že redno izogibala določenega območja, lahko napravico prestavite. Tehnični podatki: Napajanje preko 9 V Blok baterije (ni priložena kompletu) Poraba toka pri mirovanju 60 mA Frekvenca 25 kHz Ultrazvok 108 dB Domet ca. 1,8 m pri postavitvi na tla, ca. 4,5 metrov pri nagibu in na višji poziciji Kot zajemanja 90 stopinj Možna je montaža na steno Velikost (Š x V x G) 90 x 135 x 54 mm.

vir: conrad.si
  • skupnost | znanje | tehnika | napredek | a.com

Uporabniški avatar
Pollo
Poznavalec foruma

Napisal/-a Pollo Ne apr 16, 2006 11:10 am

eclipse_R je napisal/-a:jebemu mačke bi strelal? wtf?! da ustrelš mojo mačko pridm jst ustrelt tebe matr.. plus prjavm te društvu za mučenje živali pa boš lepo kazen fasu pa bo ;)

lp

Mačku daš saj vedt, da se ne sme motat okol avta...na morju mamo še večje probleme k avto stoji tud do 2 tedna na mer in maćke začnejo žvet pod avtom.K jih hočš spodit se ti pa zarine nekam u mašino in jo sploh ne vidš, kaj šele, da bijo vn spodu.Na žalost je neki mačkov že šlo tkole...

Uporabniški avatar
H2
Uporabnik

Napisal/-a H2 Ne apr 16, 2006 11:14 am

tomson je napisal/-a:vse lepo in prav
samo mej mačka zaprtega v bajti al pa če se že klati okoli, naj ne dela škode drugje

preber do konca ali šeenkrat!
MAČEK NI NAŠ!
mi mamo psa!

Uporabniški avatar
eentox
Uporabnik

Napisal/-a eentox Ne apr 16, 2006 3:21 pm

lenivec je napisal/-a:... psa mamo not, ker če ga pustimo zunaj bi itak umr od straha.

:har Pes je pusica :vc
Je pa tale napravca ki jo je MacTron zihr bolša rešitev kot da mačke z zračko strelaš.
Ker če bi te jst vidu da ti mojga mačka strelaš pol bi te jst nazaj 100%

lp

Uporabniški avatar
H2
Uporabnik

Napisal/-a H2 Ne apr 16, 2006 4:45 pm

ja..una napravca huda..samo pol je tut pr sosedih nau.. ker je njihova :D

jah nas pes bi zacel cudno gledat mahat z repom in mal potect!

Uporabniški avatar
eclipse_R
Poznavalec foruma

Napisal/-a eclipse_R Ne apr 16, 2006 8:44 pm

jah, tega da mačke okol hodjo pa spijo po avtih se praktično ne da ustavt ;) maš pa druge pluse, recmo pr ns odkar smo mačke dobl ni niker več nobene miši ipd. pa so prej rekl, da je blo kr dost tega..

drgač pa Pugi, enkat se spomnem na preverjeno, da je blo ko je en mačko ustrelu pa jo je zadel glih tko, da se je metk zarinu nekam in se je mačk zastrupu s tistim in je kasnej umru.. storilec pa je dobu ovadbo pa kazen ;) sicer je pa tut odvisn kake metke uporablaš.. nek v šiški se je najdu en d****, ko je streljal z unimi k majo špice na ljudi in živali pa ni blo vse tko nedolžno.. vseen jo raj kako drgač ustraš, se tut mačke da naučit tega.. al pa vrž vanjo kkšno mejhno žogci podobno stvar mal močnej pa bo isti učink ;) drgač pa še en recept, pač reskerate ene 300 tolarjev vsake tolk pa kupš mal večjo vrečko cimeta pa razmečeš mal po vrtu.. mački sovražjo cimet.. sam ne jih strelat..

lp
Slika

Uporabniški avatar
Pollo
Poznavalec foruma

Napisal/-a Pollo Ne apr 16, 2006 9:10 pm

Al pa psu začnite dajat steroide ;joke :P
Priponke
pitbull2.gif

Uporabniški avatar
tomson
Uporabnik

Napisal/-a tomson Ne apr 16, 2006 9:38 pm

h2, tisto ni na tebe letelo, ampak na eclipse-a

Uporabniški avatar
_VeNoM_
Mojster foruma

Kraj: Lj-Krško

Napisal/-a _VeNoM_ Ne apr 16, 2006 11:30 pm

Eni kr streljajte, vse dokler vas kdo ne vidi in prijavi in potem se pa treba sprijaznit z 500k kazni :P

Da bi pa sam videl, da mi kdo muca ustrela, ga z veseljem nazaj (pa da ga vidim kok bo hud strelec pol in kako bo bolelo) ;) ;)

Drugače je bilo pa kake 3-5 tem na to odprth ;)

Lp venom

Uporabniški avatar
Pugi
Moderator foruma

Napisal/-a Pugi Po apr 17, 2006 10:46 am

Za cimet še nism slišal, sam zna pa res pomagat. Bom probov.

Venom ne bot tak nasilnež, zdj itak nč ne smeš k si pujs ratal. Loh mi edin kazn napišeš za nedostojno vedenje na forumu :D

Čak kdo me bo pa tožu če enga potepuškega mačka v rit ustrelim na mojem vrtu? Čist tko me zanima, sj ne da bi zdj to za šport delal. Kar se naše polcije tiče - edinič k je bla pr ns je blo enkat k so eni cigani težil s pištolo vsem sosedom pa hotl na vsak način prodat ene bišteke. Polcaj je rabu 55 minut da je pršu, tacajt so se pa itak že pobral. In zdj bom js naj**** zato k sm mačka zganjal it mojga vrta??
Slika

Uporabniški avatar
H2
Uporabnik

Napisal/-a H2 Po apr 17, 2006 11:35 am

nastala bo kregarija..
omoje tole zaklente!
Vrni se na Nima veze z avtomobilizmom

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 3 gostov